ögongodis


2 found someone like you..

 

JAG ÄR DINA DRÖMMAR


Idag ska jag rida

do you wanna fuck?
yes, I wanna do
I wanna pull my dick in you
I wanna make you scream my name

Have I lost my mind?


I want you back


I kissed you goodbye


true things


Vilka är ni???

Jag är jättenyfiken på er! Vart bor ni? Era intressen? Har ni träffat mig på riktigt? Vad tycker ni om mig? Vore jätteroligt om ni kommenterade och berättade lite om er själva! Please do! KOMMENTERA MASSA

remeber all the things that you and I did first?

Imorse när jag vaknade så hade jag nästintill migrän så var hemma från skolan. Efter att ha sovit några timmar och ätit nu så mår jag bättre. Mamma slutar tidigare idag så jag ska ta en ipren och sedan tror jag vi ska åka till Hööks i norrköping och sen handla på maxi här i stan. Det har regnat i ett dygn nu och är grått och väldigt blött.. Inte så kul måste jag erkänna. Ska göra mig iordning nu och sen läsa, min nya hobby ;D puss
 
btw, ni kanske har sett att jag har färgat håret brunt?? Vad tycks? Kommentera!

denna låten gör mig lycklig, yeey

 

---


love

''''Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.''''

weekend, finally

Helg, äntligen. Som jag har längtat! Kom hem strax efter tre från skolan idag och då städade jag i två timmar och fixade. Nu väntar jag på mamma så vi kan åka ut till stallet och rida våra pållar. Helgen blir nice, imorgon ska jag till duve med några kompisar på öppet hus, läsa ut twilight boken och kolla på filmer och bara vila. Skönt. Hoppas ni också får en bra helg!
 

obehagligt om nåt.

Tappade kontrollen över mig själv idag. Minns inte vad som hände och det gjorde mig rädd. Det var någon annat som fick mig att göra det. Finns det någon annan inuti mig..?

woopa!

Läst 160 sidor idag, tog mig 2 timmar och jäklar så bra!!!

doing the same thing over and over again

"Denna känsla, att drömma sig bort och glömma livet. Hur allt kunde ha varit om man gjort saker och ting annorlunda. Om det bara vore som jag önskade."

you make me smile


sorry mah lovers

hinner inte blogga mycket alls. massa plugg och sen stallet. pluggar hela dagarna förutom när jag är i stallet.
 LOVE THIS GUY SO FUCKING MUCH <3

you said we would die together




Can't fake a smile anymore


She is laying in her bed with a broken heart


I was born to tell you, I love you

Sitter i min ensamhet, tyst och stilla. Saknar dom som har lämnat mig för himlen. Önskar dom tillbaka, vill ha dom här, nu. Saknar min bästavän så det gör ont längst in i hjärtat. Känner hur tårarna trycker. Huvudet bankar. Fortfarande ensam, mina älskade vänner har lämnat mig här. Det gör ont, överallt.

söndag

är på väg hem från Flen med mamma. när jag kommer hem så ska jag duscha och sen läsa twilight och senare kolla på twilight (nörd som jag är, haha) vi köpte den på affärn hihi.. puss på er

I may not be the girl that everyone wants, but at least I'm not the girl that everyone's had

"Sometimes, someone has to hurt you deep enough for you to realize how much better your life is without them in it."

jag erkänner, jag är galen. Kan inte sluta

                                  

She is laying in her bed with a broken heart


fina vänner som fyllde min kväll

När jag kom hem från stallet så duschade jag och fixade mig. Sen drog jag och träffade becca och becko. Trevligt! Borde hända oftare ;) puss på er :*
 
Hann även städa mitt rum på eftermiddagen så nu är det rent och fint! Ska glo på tv nu och käka chips och läsa lite twilight om jag pallar. haha. 

månaderna passerar och jag sitter här, kollar ut genom fönstret i min ensamhet

 

Helg som är så jävla skönt rent ut sagt!

Fredag, ganska soft i skolan men var trött som ett as. När mamma kommer hem så ska vi ut och borsta på hästarna och sedan stanna och handla på Maxi på vägen hem. Ikväll blir det TACOS!!! Åhhhhh så gott! Mys framför tv:en ikväll, så skönt. Ska försöka läsa ut twilight boken i helgen också. Ha en bra helg allihopa!

baksidan på våra klasströjor!




breaking dawn part 2


true shit but i am not stucked in the past anymore


bio idag, som jag har väntat!!

Japp, ikväll ska jag kolla på breaking dawn part 2 med syster och elin!! Fyfan, jag som väntat ett år och nu gäller det! Fuck yeah! Igår hade jag utvecklingssamtal, funkade bra. Hoppas jag kommer in på hästgymnasium som jag vill...! Jag ska försöka blogga så mycket jag hinner men lägger skolan och hästarna i första hand och sen bloggen. Imorgon är det plugg dag så vi får se om jag hinner med bloggen helt enkelt! 
 

längtar till mycket snö och den underbara julkänslan


crying out your name

Mitt humör är konstigt.. Ibland så känns allting helt okej men nästa dag så vill jag bara ta självmord. Förresten så undrar jag om det bara är jag som känner så eller om det finns fler i världen? Äsch, ingen bryr sig o inte jag heller ;) Dessutom så har jag inte fått en enda fråga på frågestunden så fråga nu eller så struntar vi i det! 
 
Idag är jag glad, känns bra. Alltså allt känns inte bra men jag känner mig nästan alltid deppig annars men inte just nu, skönt. Så det blir iaf inget självmord idag! Skönt va? ;) Fast vissa skulle nog tycka det men jag har insett en sak. Jag bryr mig inte om vad andra tycker. Om jag själv är nöjd så fuck it! Jag bryr mig inte. Gilla mig som jag är eller inte liksom. Ditt val, inte mitt :D En till sak har jag lärt mig under mina år. Att jag aldrig ska fästa mig vid bara en person och bara leva för den personen heeeela tiden för jag gjorde nämligen det i 2,5 år och sen när den personen svek mig så fick jag panik. Inte bra, jag är mer självständig nu och det gillar jag. Egentligen så är nog mitt liv helt okej faktiskt. Jag har ju en underbar häst & familj. Några BRA vänner och familjens andra djur <3 Dom betyder mest för mig.
 
Om jag sedan ser ut och känner mig som jag vill så är jag lycklig. Jag orkar faktiskt inte bry mig om vad andra tycker om mig sålänge jag är nöjd med mig själv. Varför skulle jag bry mig när inte dom gör det? Nej, fuck dom. Om dom inte vill ha med mig och göra så vill inte jag ha med dom att göra heller.
 
Jag känner mig som en ny människa idag, coolt :D Detta inlägget är helt flum och fattar ni inte eller tycker att jag är konstig så varsågoda att tycka det. Om du inte gillar min blogg så läs den inte! Right?

the truth


asså seriöst, alla dessa jävla frågor!

Tror jag håller på att bli galen, eller något liknande åtminstone. Finns så otroligt många saker som jag hatar. Att jag fortfarande äter medicin för depprisson, att jag kommer i andra hand, att jag inte har "den" vännen osv osv. Seriöst så vet jag fan inte ens om jag har några vänner???! Aldrig någon som hör av sig till mig eller frågar "hur mår du" eller någon som vill träffa mig.. Så jävla trött på det. Litar knappt på någon, blir sviken, ledsen, sårad och åhhhhh!!!! Ingen fattar hur jävla ont det gör att aldrig bli omtyckt eller vald. Antar att jag är freaket som är forever alone och kommer alltid vara. Om det inte vore för våra djur och min familj så skulle jag varit död för längesen. FAAAAAN 

en söndag med regn och stall på schemat, hatar regn

tjena! sitter just nu i stallet och lyssnar när hästarna äter, så mysigt. när vi är klara här så ska jag duscha, plugga och chilla resten av dagen. skönt. glöm inte frågestunden i inlägget under! ställ vilken fråga som helst och jag svarar ärligt! puss



+++

Äsch, vi kör på lite frågor! Fritt att fråga hur mycket ni vill och vad ni vill, anonym eller inte så ska jag försöka att svara så ärligt som möjligt!
 
Klara....Färdiga......KÖR!!!

det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör

Finns det möjlighet att få låna pojkvän över kvällen? I så fall hör av er!
 

cutcut


R.I.P.

Stackars lilla sjuka Sammy dog idag hos veterinären. Hans kropp stängde av sig och han somnade in.. Det var det bästa då han hade väldigt ont. Vi sa farväl och pussade på honom innan vi lämnade honom. Vi kommer sakna dig Sammy, vi älskar dig och hoppas du har det bättre nu. R.I.P.

fuckat ur

 
 

should I go right or left..?


denna känslan som


i'm wide awake

Kom nyss hem från skolan, ska göra ett schema för våra hästar alldeles strax. Ta en frukt och sen vila tills mamma kommer hem. Då drar vi till stallet! :)

stunden då du låg bredvid mig och höll om mig, det betyder allt för mig, jag älskar dig.

SKULLE DU HELST: 
1.pierca tungan eller läppen? - tungan!
2.vara seriös eller oseriös? - seriös
3.dricka grön eller röd mjölk? - grön
4.brinna upp eller drunkna? - drunkna
5.umgås med dina föräldrar eller vänner? - Vänner 
 
SVARA ÄRLIGT:
1.tycker du om någon nu? - a
2.gillar du skolan? - nej
3.varmt eller kallt? - varmt
4.soligt eller regn? soligt
5. fanta eller cola? - cola
6.är du nyttig av dig? - mm
 
OM MIG:
1. vad heter du? - Maja
2. syskon? - Matilda
3. vart bor du? - Katrineholm 
4. hur många barn vill du ha? - 2
5. vill du gifta dig? - ja
6. favorit tid på dagen? - morgonen
7. humör just nu? - :/
8. sugen på just nu? - inget
9. vilket schampo använder du? - silver schampoo
 
HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1.pussat någon? - nej
2.sjungit? - ja
3.blivit kramad? - ja
4.känt dig fånig? - nej
5.saknat någon? - varje dag
6.dansat galet? - nej
7.klippt håret? - nej
8.gråtit? - ja
 
GREJER: 
1.har du blivit jagad av polisen någon gång? nej
2.har du en hund? - ja
3.sover du helst ensam eller med någon? - ensam
4.tror du på spöken? - ja
5.är du mörkrädd? - ja
6.vad vill du ha just nu? - min kärlek
 
KÄRLEK:
1.är du singel ? - ja
2.om nej, isåfall vem? -
3.föredrar du långa förhållanden istället för korta? - ja
4.är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? - ja!
5.har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nej
6.har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja
7.har du "hållt på" med någon för att göra någon svartsjuk? - nej
8.har du varit på en blind-date? - nej
9.sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja
10.saknar du någon av dina ex? - nej
11.somnat gråtande pga kärleken? - för många gånger
12.brukar du tänka på dina ex? - nej
13.nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - nej
 
KOMPISAR:
1.har du nån bästa vän? nej
2.är du ofta med dina vänner? - nej
3.vad brukar ni hitta på? - 
4.kan du vara dig själv med dina kompisar? - nje
5.vem vet mest om dig? - moa
 
OM DIG IGEN :
1.hur gammal är du? - 15
2.hur lång är du? - 180
3.vart bor du? - k-holm
4.är du nöjd med ditt rum? - jarrå
5.har du någon sjukdom? - typ
6.är dina föräldrar skilda? - ja
7.gillar du skolan? - nej
8.hur svarar du i telefon? - hallå
 
VAD:
1.åt du senast? - sallad
2.drack du senast? - vatten
3.har du på fötterna? - inget
4.lyssnar du på just nu? - teach me how to dougie
5.gillar du mest hos dig själv? - arm musklerna
 
HAR DU:
1. snusat? - ja
2. rökt? - ja
3. varit full? - ja
4. knarkat? - nej
5. varit riktigt avis? - ja
6. önskat du var någon annan? - ja
7. hatat någon? - ja
8. skurit dig ? - ja

HURT


TUESDAY

Sitter i soffan och kollar på twilight. Har en sjuk katt bredvid mig :( dö inte sammy!

MÅNDAG

Gick upp klockan sex idag för att springa och sedan träna lite. Ganska skönt att springa på morgonen. Åkte direkt till stallet efter skolan men red inte idag. Gjorde läxa när jag kom hem och sen åt. Har bara chillat sen dess. Snart börjar CSI som jag ska kolla på. Sen ska jag träna igen. puss

Mathildaaaaaa!

TJABBA!
 

Mathilda här! ;D
Jaa.. Jag fick lust att blogga på majas blogg!(y) Hehe, nej men vi sitter här och har dett bra ;)
 
Vi ska vell snart ner och äta nått.
 
Byebyeeee ♥

HALLOJ

Har varit i stallet, hämtat tårta, hovslagaren har varit hos Feeri men nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå på restaurang med mamma och syster! Trevligt. Blir tårta sen när vi kommer hem också eftersom kära mamsi fyller år idag! Grattis <3

GODNATT


TAGGAD TILL TUSEN!

 
Har tränat idag, sprungit, sit-ups, rygglyft, stretchat och ska snart till stallet och rida och jobba! Mår toppen!

2012-11-01

Första november idag då, imorgon fyller mamma år. Blåser typ storm ute och är grått och tråkigt. När mamma kommer hem från jobbet så ska vi åka till stallet, rida & fixa. Längtar till att rida Feeri idag :D hihi, har inte något speciellt att göra idag så. Ikväll ska jag bara slappa framför tv:en. Skönt, amen vi får höras senare!

TRÖTT

Har suttit nu i snart två timmar och gjort om min design som ni kanske ser! Puh, nu är jag trött i ögonen, haha. Hoppas på att gå på fest i helgen, skulle vara skojj. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på tv. Kyss