DAGENS RIDTUR




23:14

Longerade Feeri istället idag då det snöade och blåste svinkallt så jag kände inte direkt för att rida. Det gick bra och Feeri var pigg, hon t.o.m. galopperade i båda varven. Sen fick hon gå in och äta. Imorgon går jag till stallet direkt efter trolldal, får se om jag gör något med Feeri då. Beror på vädret och så. Nu ska jag kolla två ansnitt av HM och sen sova. Klockan ringer 6.20 imorgon. Godnatt.
 
 

STAY IN MY BACKPACK

Tyvärr kunde jag inte gå till skolan idag då jag fortfarande har problem med magen :( Jag har bara tagit det lugnt idag. Tänkte kika efter tröjor här på nätet då jag behöver köpa nya. Kanske hinner kolla lite Hannah Montana innan mamma kommer hem också. Då ska vi åka till stallet och jag ska rida Feeri en liten stund tror jag. Efter stallet tar jag det lugnt eller pluggar lite. Beror på hur mycket tid jag har innnan jag måste sova. Imorgon är det apl, tror jag kan gå då.
 
Om ni inte redan har kollat på Confident videon så får ni kolla på den nu! Justin är såå snygg :*
 

AJ

Var tyvärr tvungen att lämna skolan en timme tidigare idag då jag hade extremt ont i magen. Försökte verkligen att hålla ut men det gick inte längre... Så var hemme tre istället för fyra idag. Red Kalle på förmiddagen och det gick lika bra denna gång. Gillar honom väldigt mycket. Fastnar lätt för unga hästar som är så himla gosiga. ♥ Det är så roligt att rida Kalle då man verkligen känner hur han försöker hela tiden för att göra rätt. Min ridlärare sa även att det verkade som att Kalle gillade mig också då han är väldigt lugn när jag rider honom.
 
Nu ligger jag i sängen och ska kolla PLL samtidigt som jag hoppas att värktabletterna hjälper. Senare ska jag som sagt longera Feeri och fixa hennes box. Ikväll ska jag ta det lugnt och sen är det PH.

SAKNAT MIG?

Haha, nej det tror jag inte ni har gjort. Igår var jag ju ledig men största delen av dagen bestod av plugg och sen stallet. Så hann inte med bloggen. Idag har jag pluggat igen men dock en annan uppgift. Men nu så är den färdig och ska skickas in! Sen ska jag fortsätta med nästa inlämning, suck. Som tur är så har jag i alla fall redan gjort halva. Måste plugga till muskelfysiologi prov som jag har snart också :( Usch och fy vad tråkigt med plugg!!
 
Imorgon är det stalldag vilket jag tycker om. Hoppas jag får rida Kalle igen :) Sen hem och sen till Feeri, fixa hennes box och longera henne i snön. Idag var jag faktiskt duktig och red även fast klockan var 19.30. Blev ingen ridning igår då det var snöstorm... Hovslagaren kom en snabbis till Fargo vid 20.30 för att han hade tappat några sömmar på en sko. Det gick bra att rida Feeri, hon var lite spänd ibland då hon var helt själv ute stackarn (haha), men det är bra träning! Funderar på om vi ska gå ut i djupare snö och longera imorgon så det blir lite jobbigare för henne.. Vi får se hur mörkt det är!
 
Annars flyter veckan på som vanligt. Apl på trolldal på fredag... Sen stallet. Helgen blir lugn tror jag. Va i stallet, umgås med Feeri och motionera henne. Kanske behöver plugga något men hoppas inte!
 
Nu börjar PH alldeles strax så ska gå till soffan nu. Sen blir det sängen. Hörs kanske imorgon förhoppningsvis!
 
Typiskt mig.. ;)

❤️




DUKTIG HÄST

Idag red jag ut Feeri själv en hel runda på ca 45 min för första gången på något år. Hon var super duktig även fast hon var spänd. Så stolt över min lilla plutt! Nu ska jag ta det lugnt och senare blir det gymmet.

LET GO

 
- Det är jobbigt när en och samma person kan få en att känna sig älskad och hatad.. ****
 

FLÄTAN




WOW

Feeri var så himla fin idag när jag red! Känslan var liksom "wow är detta verkligen min häst?" Hon fokuserade på mig hela tiden och gjorde precis det hon skulle. Hon sparkade inte heller någonting. Verkligen super fin var hon! Gjorde även en fläta i hennes man så efteråt blev hon lockig, så söt. Fyllde på strö i hennes box idag också. Imorgon står det uteritt på schemat så vi får se vart vi rider då! Det är så roligt att rida Feeri när man märker vilka framsteg hon har gjort ♥
 
Nu ska jag ta det lugnt och kolla på HM. Sen ska vi äta sötpotatis, grönsaker och kött. Mums, min mage kurrar redan, haha. Förresten så är det fett tråkigt att ingen uppdaterar sina bloggar så jag kan läsa :( Om ni har några tips på bra och intressanta bloggar så får ni gärna kommentera för jag älskar att läsa bloggar! Läser ca 10 st varje dag...

HÄR ÄR KALLE FÖRRESTEN

 

OTUR x2

Hade lite otur på trolldal idag. Först blev jag sparkad, dock bara på handen men ändå och sen trampad också. Haha tur man har. Sen gick jag till stallet och fixade boxarna och longerade vilda Fargo som bockade och hade sig. Tror han har lite mycket energi. Så totalt har jag varit i stall i ca 10 timmar idag vilket ledde till ont i benen för jag har gått hela tiden. Jag är jätte trött så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon har vi lunch i stallet så det blir stallet från lunch några timmar. Jag ska rida Feeri på banan imorgon.
 
Nej, jag hade inte så mycket vettigt att skriva och jag orkar inte tänka så vi sätter nog punkt här idag. Sov så gott allihopa och ha en mysig helg. Jag är så tacksam över min Feeri ♥♥♥

FINA OPHELIA




JUST NU

Hej hej, har inte hunnit blogga. Men nu har jag tid! Har rast i skolan ;) igår red jag Kalle som är en 6 åring. Väldigt trevlig och snäll. Jag har ridit honom i skogen en gång innan så aldrig i ridhus. Vi red i 1,5 timme, dressyr. Tränade på att ställa hästarna, rida dem i form och skänkelvikningar. Det gick bra och var roligt. Kalle var duktig och han galopperade lugnt till och med :) han har lite problem att galoppera sakta. Men jag är nöjd och Kalle var huuur svettig som helst efteråt! Han verkade nöjd också. 

På kvällen tömkörde jag Feeri och hon var jätteduktig! Gick i form och trampade på bra. Min lilla stjärna. Idag ska jag rida henne och jobba med en lång och låg form. Imorgon ska hon vila men kanske blir en promenad ändå. 

När jag kommer till stan sen så ska jag och Matilda sola och sen hem. Sen blir det stallet då :) när vi kommer hem behöver jag plugga lite om jag orkar. Måste lägga mig tidigt idag för jag är så jäkla trött asså.. Imorgon är det Trolldal som gäller och sen till stallet direkt. 

I helgen ska jag ta det lugnt, va i stallet och plugga. På måndag är jag ledig! Så skönt. Nä men nu börjar vi snart igen. Bara 1 timme och 10 min kvar av lektionen! 

Norrköping vid min skola



+++


I LOVE THIS (COOL) GIRL

 
 

SÄNGEN

Ville bara tala om att Feeri var super fin idag! I både skritt och trav, min stjärna ❤️ Och hon älskade den nya maten! Nu ska jag sova för jag är trött och har examination i matte imorgon! Wiho vad roligt.. Hörs imorn, puss.

MY SOULMATE

 

SLÄNGER IN EN BILD PÅ MIN DRÖMKROPP


NU MÅSTE VI DRA

Red ut Feeri med mamma och Fargo idag, det gick väl helt ok. Båda hästarna var spända och Feeri drog emot min hand hela tiden. Men runt kom vi! Imorgon kommer jag hem ett och då ska jag plugga och sen ska mamma och jag köpa nytt foder till hästarna och sen till stallet. Jag ska rida Feeri på banan och jag hoppas det går bra.
 
Veckan består av skola, plugg, stallet, träna Feeri efter schemat och ta de lugnt om jag hinner ;)
 
Den finaste filmen av Feeri som jag har gjort ♥ my soulmate..
 

SVAR PÅ FRÅGOR

Hur är din nya klass? Jag trivs väldigt bra i min nya klass och jag tycker att alla är väldigt trevliga och snälla. Alla hjälper varandra och så. Skönt att lära känna nya människor.
 
Hur mår du nu? Hmm, jag har faktiskt också funderat på den frågan ett tag. Jag vet inte hur jag mår för tilfället vilket kan verka konstigt. Jag mår inte direkt dåligt men är inte på topp heller. Så jag antar att jag mår okej.
 
Dina drömmar om framtiden, jobb, familj o boende? Jag vill "jobba" som skådespelare eller sångerska när jag gått ut skolan, alltså i underhållningsbranschen. Jag vill gifta mig med en stilig kille och ha 2 gulliga döttrar. Bo på en gård med hästar eller i hus. Men ha häst såklart!
 

EQUESTRIAN


DIFFERENT

Idag hände det något speciellt. Som var väldigt jobbigt men som ändå gjorde mig väldigt glad. Det blev jobbigt för mitt huvud för det väckte gamla känslor och tankar. Tyvärr kan jag inte berätta vad det var. Men det gjorde mig gladare. Känns som ett tomrum blivit fyllt.
 
 
Idag red jag Feeri. Först red vi på ett fält och då blev hon rädd för ett rådjur och kastade sig och sen var hon så övertaggad och sparkade bakut och även ställde sig på bakbenen... Jag blev chockad för det har hon aldrig gjort med mig på ryggen förut.. Men jag satt kvar och det gick bra. Imorgon ska vi rida ut och jag hoppas att hon är lite lugnare då.
 

SOVA




VI ÄR PÅ GÅNG

Idag när jag kom från tåget så följde jag med Matilda till en affär på stan och sen till hud och hår för att hon skulle beställa en frisör tid. När vi var där så passade vi även på att färga ögonfransarna. Mina blev jättefina! Så nu kan jag gå utan smink fast det ser ut som jag har mascara :) Hon som fixade mina fransar sa att mina fransar var jättefina och att jag hade fina, plockade ögonbryn, hihi. Jag som haft ett sånt dilemma med mina bryn.
 
Sen åkte vi till stallet. Jag fixade Feeris box först och sen red jag. Hon var supertaggad och hon kändes som en tickande bomb som kunde smälla närsomhelst! Som tur gjorde hon inte det, hon sparkade bara några gånger. Tänkte longera henne eller nåt imorgon fast hon egentligen ska vila för annars kommer hon kasta av mig i helgen... Hon vilade igår så det blir bra. Jag har ju apl på trolldal imorgon så när jag har slutat där så går jag till stallet. Det är bara 3 km så det går ganska fort :) Passa på att bränna lite kalorier ;)
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av HM och sen sova så jag orkar hela dagen i stall imorgon! Puss

16 JANUARI




EN GOD GÄRNING

Igår hjälpte jag och mamma en tjej i stallet som har 4 hästar som mockar och fixar allt själv nästan jämt. Vi mockade alla boxarna åt henne och det var det värt för att hon blev så glad! 

Det är roligt att hjälpa andra när dem blir glada och jag ska försöka göra det oftare för det är såå värt det! :) Ni borde också göra fler goda gärningar för man mår bra i själen av det! 

KOMMENTERA VILKET INLÄGG NI VILL HA

Vad vill du jobba som när du har pluggat färdigt?

Vad är målet med Feeri?

Hur skulle du önska att ditt liv såg ut?




PH




VILL HA


STALLET

Är i stallet just nu. Har fixat boxen och ridit. Vi håller på att fylla på strö nu och sen ska vi ta in hästarna och åka hem. Jag red Feeri som Lotta sa att jag skulle (dressyrtränaren) och det gick helt okej! Väldigt annorlunda mot när jag brukar rida som vanligt men det är ju en vanesak :) 

När jag red för Lotta i lördags så jobbade vi bara på volt. Feeri sparkade bakut nästan hela tiden för hon tyckte det var jobbigt. Jag jobbade henne på halvlång tygel hela passet och kramade mycket i tygeln för att hon skulle gå i låg och lång form. Hon behöver nämligen stärka upp sin överlinje. Men Lotta tyckte att jag hade en jättefin häst och att jag var ett jätteduktig ryttare och hon sa att hon inte tyckte jag var för tung för Feeri för att jag är så pass duktig :D hon sa även att om jag rider henne på banan och jobbar så som vi gjorde på lektionen så kommer hon stärka sig och det ska jag göra 3 dagar i veckan, longera/tömköra 1 dag och uteritt 1 dag. Så jag har gjort ett schema! 




FRÅN HJÄRTAT

Vissa vet ju redan att jag "lider" av en sjukdom. Depression. Det har jag haft i ca 1,5 år. Det började med små saker som la sig på hög och sen kokade det över och jag orkade inte mer. Först ville jag inte ta emot någon hjälp, jag vägrade. Men sen övertygade min bästavän mig. Vi åkte till ett sjukhus och dem undersökte mig. Jag blev nästan rädd för mig själv då. Jag hörde att läkaren pratade med mig men jag satt bara och kollade ut genom fönstret och svarade inte. Det var läskigt. Jag kunde inte styra min egen kropp. Det var inget fel på mig fysiskt men psykiskt var det de... Jag fick en remiss direkt till eskilstuna så då undersökte dem mig och då fick jag diagnosen djup/svår depression.
 
Jag fick börja gå till bup på "samtal" och fick även medicin som jag än idag äter. Jag var på samtal med jämna mellanrum men jag tyckte det var väldigt obehagligt att prata med en främmande person så det gav inte så mycket. Istället höll jag alla mina känslor inombords för mig själv. Slutade nästan äta helt, blev super smal så mina ben stack ut. Dessa samtal svagnade ut och det blev lite bättre men egentligen vet jag inte varför det blev det.
 
Sen för lite mer än ett år sedan så lämnade min bästavän mig som stöttat mig genom allt det här och det blev as jobbigt. Jag blev helt ensam, ingen att prata med för jag ville inte prata med min familj. Den tiden var jävligt jobbig och då började jag gå upp i vikt också.
 
Nu har jag inte varit på bup på snart ett år tror jag. Dem har slutat skicka ut tider till mig. Men jag äter fortfarande medicin. Om jag inte tar medicinen på några dagar så märker jag själv hur nedstämd jag är och vill inte göra någonting förutom att sova. Det är jobbigt. Medicinen gör mitt psyke stabilt på något sätt. Men det skrämmer mig ändå lite att jag inte kan sluta äta medicinen för då kanske jag ger upp och skiter i allt. I sommar har jag ätit den i 2 år, är det verkligen normalt?
 
Efter att jag bytte skola och fick träffa nya människor så har det också blivit mycket bättre. Nu vill jag gå till skolan. Förut fick jag ångest över att vara i skolan. Min förra klass var inte så schyssta.. Även fast jag mår mycket bättre jämfört med förut så är det ju ändå inte helt bra. Ibland blir jag ledsen/deppig utan anledning. Ibland känner jag att "nu skiter jag i allt, jag orkar inte mer". Så ska man inte känna.
 
Det har varit lite jobbigt med pappa senaste tiden och då blir jag nedstämd och håller mig mer för mig själv. Jag tycker att det är jobbigt och då stänger jag av lite. Men jag försöker hålla hoppet uppe men är rädd att jag en dag kommer att bryta ihop och allting kommer att börja om.
 
Mina känslor, helt ärligt från hjärtat.
 

HÅLL KOLL!

Kommer ett sjukt ärligt inlägg senare! Jag tror att ni kommer att vilja läsa det...

FEZT

Kom nästan nyss hem från en rolig fest! Ska strax sova. Är sååå trött. 



FINASTE

 

MINST 5 FRÅGOR FÖR SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Svar från frågestunden kommer endast om jag får minst 5 frågor så 4 till. Dagen har varit lite seg, trött och så. Feeri fick vila för först tänkte jag gå körslingan med henne men det spöregnade så kändes onödigt att både hon och jag skulle bli dyngsura. En tjej i stallet sa att jag får hjälpa till med hennes hästar och även hjälpa till och rida in en om jag vill. Det var roligt tycker jag och jag ska absout hjälpa till så mycket jag hinner!
 
Imorgon börjar jag 7.30 på trolldal och jag hoppas att jag slutar vid 3 som jag gjorde senast jag var där. När jag slutat så går jag till stallet och fixar åt våra hästar och så. Sen hem och ta det lugnt. Lördag är det stallet ungefär hela dagen och fest på kvällen då. Lääängtar! Godnatt :)
 
 

2014-01-09

Red Doris och Ofelia i skolan idag. Vi bytte hästar i mitten av passet då vi tränade inverkan. Från att sitta på en häst som är över 1,70 till en liten storhäst på kanske 1,50-55... Kändes som jag red en shettis typ, haha. Men det gick helt ok!
 
Va i stallet på kvällen och tömkörde Feeri i både skritt och trav och hon gick jättefint i form och ställd! Såå stolt över henne. Sen longerade jag en busig Fargo som galopperade lite vilt.. Men sen lugnade han sig som tur var. På lördag ska jag rida Feeri för en dressyrtränare för första gången vilket ska bli spännande! Vet att jag skrev att jag inte skulle rida henne men den här tränaren kommer typ varannan månad eller en gång i månaden så jag vill prova och även få hennes åsikter om Feeri. Så det blir ett undantag.
 
Imorgon efter skolan så måste jag göra färdigt en uppgift som jag ska skicka in innan jag lägger mig imorgon. Måste få ihop minst 1,5 sida och jag vet inte riktigt hur det ska gå till men det får jag lösa på något sätt. Sen blir det stallet då och tänkte longera Feeri då tror jag. Men inlämningsuppgiften är prio 1 så vi får se vad jag hinner i stallet!
 
Helgen bjuder som sagt på dressyrträning, fest och lite hemmafix och stallet såklart! Det låter som en perfekt helg tycker jag :) Nu ska jag kolla HM och sen sova. Måste ställa om kroppen på att klockan ringer om mindre än sex timmar...
 
Godnatt!

KAOZ

Shiet, hållt på hela dagen. Vaknade 10, äta frukost, fixa sig och sen ned på stan. Var på åhléns, gladrags, h&m, lindex, kappahl, be young. Köpte lite saker och sen letade jag efter tunna strumpbyxor och hittade på tre affärer men inte i rätt storlek typ. Men var tvungen att köpa det så jag köpte ett par och provade dem när jag kom hem men dem passade såklart inte... Var på Maxi och köpte ett par andra för jag har ett annat par därifrån som sitter bra men dem passade såklart inte heller. Jag har för långa ben -.- Sen var vi på ö&b också och sen till Matilda och hämta alla hennes saker för hon flyttade hem till oss. Det tog några timmar. Så nu är alla hennes saker i mitt rum så det är fullt och hon bor också i mitt rum, mysigt men kanske lite trångt..
 
Förstår verkligen inte hur en vuxen människa med två barn kan beté sig som han gör... Punkt. Finns inget mer att säga verkligen.
 
Sen iväg till stallet typ halv sju för att fixa hos hästarna och sen ta in dem. Hemma vid åtta och då äta kvällsmat när man inte ätit annat än två mackor klockan tio. Liiite hungrig var jag... Nu måste jag försöka sova eftersom skolan börjar igen imorgon och klockan ringer kvart över sex. Skönt ändå att det är stalldag, då behöver man inte vara så pigg heller.
 
Glöm inte frågestunden :)
 

300 FÖLJARE!!




FRÅGESTUND

Om det är någon som är nyfiken på mig och mitt liv så är det fritt fram att kommentera detta inlägg med frågor så svarar jag! Frågorna kan handla om mig, min häst, min familj, skolan osv. Bara att köra!

I NEVER WANTED THIS

Vi har kommit fram till att jag inte är för lång för Feeri men att jag är för tung för henne. Så därför kommer hon bara att jobbas från marken i några månader... :( Longering, tömkörning, löshoppa, promenader osv. Tråkigt för att jag inte kommer få rida någonting men bra för Feeris kropp. Hästen kommer alltid i första hand, right?
 
Skolan börjar på onsdag och då är jag på hageby, torsdag är det vanlig skoldag och sen på fredag ska jag vara på apl på trolldal här i katrineholm. Efter kl 23 ikväll ska jag och Matilda hem till henne och sova där. Vi ska kolla på PH och sen sova typ. Imorgon ska vi gå på stan för jag behöver köpa lite saker inför lördag då jag ska på 18 års fest. Sen behöver jag plugga lite och på kvällen blir det stallet.
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av HM innan vi drar!
 
#TBT på en måndag
 
 

I LET YOU DOWN


TIPS ANGÅENDE LÄNGD PÅ RYTTARE?

Min häst Feeri är ju vbl sto på 158 cm ungefär. Jag är 180 cm lång och jag känner mig lång på Feeri. När jag rider dressyr på henne med längre läder så är mina ben under hennes mage. Mina ben är lagom långa på henne när jag har hoppläder. Men jag kan ju inte rida jämt med hoppläder = inte bekvämt och man kommer inte åt hästen. Det kan också påverka Feeris balans iochmed att jag är lång och Feeri själv är inte jätte balanserad (hon är ju även under utbildning) så det kan bli en nackdel för henne också. Kan vara därför hon snubblar och går omkull. Men jag vill aldrig lämna bort henne. Vill ha kvar henne som hobbyhäst och bästavän.
 
Grejen är att jag vill ha ett halvblod på ca 170-175 cm som är utbildad som kan lära mig. Även p.g.a. min längd men då kan vi inte ha kvar Feeri för vi har inte råd med tre hästar. Vilket i så fall betyder att Feeri får åka tillbaka till sin förra ägare och bara vara sällskaps häst livet ut (om hon inte avlivas) och jag vill ju ha kvar henne för jag älskar henne så otroligt mycket. Hon är min andra halva...
 
VAD SKA JAG GÖRA??
 
 
 
 

SNAAART SÄNGEN

Hade ställt klockan på 10 idag men snoozade till 13.30, bra jobbat Maja! Gjorde inget speciellt på eftermiddagen. Åkte till stallet vid halv sex. Fixade boxarna och tog in alla hästarna. Åt när jag kom hem och cyklade sedan till gymmet. Var där i 1,5 timme med Matilda och vi körde ett as jobbigt benpass. Kom hem vid elva och då duschade jag och nu sitter jag här i soffan men ska alldeles strax gå och lägga mig och läsa. Imorgon måste jag gå upp 10 för annars kommer jag aldrig komma upp sen när skolan börjar!
 
Åh, nu började criminal minds så jag kanske kollar på det innan jag lägger mig... Imorgon ska jag cykla till stallet vid halv ett om det inte är is eller spöregnar eller så. För på eftermiddagen ska jag rida ut med Lida och hon ska visa mig en ny ridväg. Sen stannar jag i stallet och fixar åt båda hästarna och väntar tills mamma kommer och då tar vi in våra hästar och sen åker hem. Då ska jag sola och sen till Matilda för att äta, kolla film och så. Det blir en mysig dag imorgon.
 
Nu ska jag kolla tv och sen sova. Ni får en bild på mina trötta ben efter passet på gymmet!
 

BRAID

 

50 FRÅGOR

1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – hmm, ingen aning!
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex
3. Vilken var den senaste filmen du såg? – it's complicated
4. Har du bra självförtroende? – nej
5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? – resa jorden runt
6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? – färga ögonbrynen, locka håret & kolla film!
7. Beskriv ditt drömutseende! – smal och vältränad kropp, låångt blont hår och ett stort leénde!
8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Miley, cool brud.
9. Någon du har kysst –
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – tror inte det
11. Den du senast sov över hos – Matilda
12. Vem skrev du senast med på Facebook? – oj, skriver inte på fb
13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? helt ok
14. Vad väljer du, godis eller chips? – godis men helst inget
15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – oj,oj,oj
16. Hur uppvaktar man dig? – presenter!
17. Har du rykten efter dig? – hoppas inte det!
18. Din absolut sämsta egenskap? – om jag inte får som jag vill så blir jag ganska arg, heh
19. Din bästa egenskap? – omtänksam 
20. En låt du är beroende av? – FU med Miley Cyrus

21. Vad stod det i ditt senaste sms? men imorgon ska jag träna
22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – Feeri
23. Kan man vara vän med sitt ex? – kan kan man väl men jag tror inte det funkar så bra
24. Har du kysst en kompis? – ja
25. Hur ofta dricker du alkohol? – aldrig
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – usch!
27. Vad hatar du? – falska människor
28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Vet inte
29. Vad handlade din senaste dröm om? – att jag red en annans häst
30. Kommer du ofta ihåg vad du drömmer? nej
31. Hur lång är du? – 1,80
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – små citroner gula
33. De bästa svenska skådespelarna? – Malin Åkerman
34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – Twilight
35. Ditt humör för tillfället? – seeeg
36. En vacker person? – Justin
37.Har du instagram? – yes, majahammarback
38. Vem kramade du senast? – mamma
39. Vem träffade du senast? – mamma
40. När slog du dig senast ? – kommer inte ihåg
41. Någon du vill träffa? – ingen speciell förutom Justin och Miley
42. När grät du senast? Varför? – kommer inte ihåg
43. Sminkar du dig varje dag? – haha nej
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – mami

45. Är du helsvensk? – ja
47. En artist du inte gillar? – eminem
48. En artist du gillar? – Justin
49. Vad är det bästa som hänt dig? – Feeri
50. Vad vill du bli när du blir äldre? – skådespelare eller sångerska


1 JANUARI, 2014

Var i stallet mellan 15 och 18. Red körslingan ett varv och sen lite på planen. Feeri var lite på tårna och nervös idag när jag red så när jag red på planen så travade jag en stund och då lugnde hon ned sig. Efteråt var hon svettig och trött. Imorgon får hon vila då mamma jobbar och vi behöver fylla på strö och lite sånt. På dagen imorgon ska jag träna med Matilda och annars ta det lugnt.  Nu ska jag locka håret tror jag :)