Jag har 112 st :$


Förfrågan

Jag fick en förfrågan om jag kunde göra en cover på Justin's "as long as you love me" eller "fall" och självklart kan jag göra det! Superkul med en sån fråga. Kom gärna med fler förslag/önskemål om låtar som ni vill att jag ska sjunga! :D 
 

Stella

Pomeranian blandisar
 
Den bruna valpen är antagligen våran nya vovve :* Stella ♥

And I love you


want


#beastmode

Deltagit i triathlon & gymmat idag + redovisning för hela klassen efter det, nu är jag SLUT! Och jag har INGA läxor / skolarbeten kvar att göra! WIIHOO!!! Om mindre än två timmar väntas det middag hos pappa. Strax ska vi åka till stallet och pratar lite med hästarna. Imorgon är det fiskeboda! :D 
 
Btw, det var iskallt i vattnet på triathlonen idag, man tappade känseln i armar och ben. HEMSKT! Vi simmade i djulö. 
 
Nu är det nästan bara roliga saker kvar i skolan! Stockholm, bal, avslutning, volleyboll etc.
 
+ att jag har klarat alla nationella prov!! D i matte och fysik, B i engelska och svenska, C i religion.

Ojoj

Idag har jag hunnit va i skolan, käka pizza hos Torgny och badat första gången i år ✌sen stallet o fira Feeri som fyllde 16 år idag ❤ så red vi en sväng också o sen hem o äta o duscha. Nu ligger jag i sängen och ska sova strax. Imorgon är det vanlig skoldag fram till lunch och sen ska jag köra triathlon, simma 200 m cykla 5 km o springa 2,5 km och efter det har jag en redovisning och sen är det helg ! Jag tror jag drar till gymmet imorgon efter skolan och sen stallet och sen middag hos pappa för att fira Matilda. På lördag är det stallet på förmiddagen och sen vid tre drar jag till fiskeboda för att vara där till söndag lunch med klassen! Kommer bli awesome!! Sen stallet på söndag och chilla. Så har det ganska fullt upp just nu som ni kanske förstår!

Men säger godnatt nu ✌


Va social!

kik: majafeeri97
snapchat: mhammarback
fb: Maja Hammarbäck
nr: 0739854227
 
Följ mig!
Twitter: @MajaHammarback
Instagram: maajaahammarback
fb: Maja Hammarbäck
youtube: Maja Hammarbäck

Ändrade planer

Det spöregnade när jag åkte hem från skolan så jag gymmade inte då utan jag la mig i soffan och kollade på "Never Say Never" istället. Just nu är vi på väg till stallet, ska kolla hästarna en snabbis och sen hem och äta. Om det inte regnar efter det så drar jag mig till gymmet!


#skickavidarenätkärlek

Kommentera något snällt till 5 olika personer på insta/fb/blogg/twitter etc och skriv även taggen #skickavidarenätkärlek så ska de personerna skriva till 5 andra personer osv! Börja....NU!

Wednesday

Har rast för tillfället, bara en lektion kvar. Sen ska jag hem och byta om och sen till gymmet. Inte varit där på typ en månad så nu jävlar!! #beach2k13 följ mig på Twitter 😘


Jag älskar dig ❤


hihi

 

I'll never let you go


Rude boy

Hej de få människor som faktiskt läser min blogg. Ikväll är jag hemma helt ensam. Än så länge har jag kollat lite halvt på tv och inte gjort någonting. Vid lunch var vi i stallet och red en sväng. Det gick bra. Sen har mamma och jag hjälpt Matilda att fixa sig för studentbalen som hon är på just nu. Mamma och jag var där förut och tog kort på henne. Hon är så fin så! Jag har verkligen ingenting att göra just nu så lägger mig nog om en stund. Så åker jag tilll gymmet imorgon förmiddag. Och sen stallet då, annars har jag inte mycket planer.
 

Everything I had to give

Ligger nerbäddad i sängen för tillfället. Ska alldeles strax sova. Skulle nog kunna sova en vecka i sträck just nu. Godnatt.


Tack mami


Goodnight

Ligger i soffan och ska nu kolla på criminal minds och sedan sova. Imorgon ska idh-profilen orientera i Bie så vi kommer sluta senare (ca 4) . Men har vanlig dag fram till lunch ungefär. Jag har nog inte direkt något mer att berätta för tillfället, haha. Adda mig på snapchat; mhammarback :*

School

Tja bloggen, sitter i skolan och har sista lektionen om fem minuter ! När jag kommer hem så ska jag sova, är verkligen super trött. Chill dag idag


Believe

 

All I need is your love

I vanliga fall slutar vi 13.50 på onsdagar och idag fick vi sluta 13.30 men jag var tvungen att göra NP 14.30-15.30 så fick sluta 2 timmar senare idag, buhu. Är så himla trött så ni förstår inte! Höll på att somna på nationella provet.. haha, bra där! Just nu sitter jag i soffan och glor på tv samtidigt som jag pillar på min älskade iPhone, ÄLSKAR iPhones!
 
Ni som har mitt nummer får gärna skicka ett sms med namn för jag har inga kontakter!

Visa respekt


Det här suger

Att leva utan några vänner alls är fan inte roligt längre. Känner mig så jävla ensam och vad jag än gör så är det fel. Ingen bryr sig och ingen gillar mig. Tack för mig, kan ju lika gärna dö i förtid. Ingen skulle ju ändå bry sig. (Nej, jag ska inte begå självmord nu, bara säger att det här suger)

Bieber air flight 777

 
 
Justin var så himla bäst. Hans uppträdanden var helt klart bäst på hela showen! Han vann även 3 st awards och när han skulle hålla tal så hade han tårar i ögonen :') Han tackade sina fans och sa att han älskar oss <3 Det var så fiint!!

#BBMA

Kollat blåa mattan i 1 timme och 15 min i väntan på Justin och när han kommer då tar de paus!! HUR FAN TÄNKER MAN?! Aja, showen har hållt på i snart en timme och inget har sett Justin än... Men snart ska han uppträda <3 Jag är stolt över dig baby <3

#BBMA

Har duschat och så. Medan jag väntar på att BillboardAwards ska börja så tänkte jag spela in en cover tror jag. Först måste jag bara föna håret och så ;) Fråga mig något vettja! HÄR tack sötisar<3

Overboard

Idag hoppade jag både hästarna. Först hoppade jag Feeri. Hon var superpigg och glad. Först hoppade vi några kryss och sen ett räcke som låg på ca  cm. Hon var så duktig så! Hon har verkligen fått till sin hoppteknik nu :) Sen bråkade Fargo med mamma så då hoppade jag upp. Han stegrade ett antal gånger och bråkade men till slut gick det bra och vi hoppade både kryss och räcke! Det var roligt :) 
 
Om ett tag ska vi sola och sen ska jag sova ett tag innan jag ska kolla live stream på BBMA kl 2 inatt. Måste se Justin uppträda ju :* Hoppas live streamen funkar bara!! Imorgon har vi brännboll hela dagen 9.30-13.30 så måste ju inte va så pigg då ;) 
 

Never say never

Jag har en dröm karriär som kanske några vet.. Jag vill bli känd sångerska och kanske modella lite. Det är vad jag vill göra i mitt liv. Videon som jag la upp igår var inte jättebra jag vet... Men jag blev sjukt nervös när jag skulle sjunga så jag kan sjunga bättre! Men innan jag tar tag i min "karriär" så ska jag gå ned i vikt och så. Förbereda mig mentallt ;) Kanske försöker komma igång lite i sommar på lovet.Tänkte börja  med att lägga upp covers på youtube och sen tar jag en sak i taget. Vet inte riktigt vart jag ska hitta "kontakter" men jag ska leta! Jag vill verkligen göra det här så jag ska kämpa för min dröm.
 
 

<3

 

hit

Det här är lite random men jag har alltid velat slå någon med knytnäven mitt i facet. När man blir riktigt förbannad och bara PANG! liksom, fett! Det är en sån här sak som man måste göra innan man dör ;) haha! Nu ska jag glo på MTV (som vanligt) och sen sova. Sovmorgon imorgon <3333 s-k-ö-n-t. Imorgon ska jag hoppa båda hästarna, roligt!  På söndag ska vi åka till Elliots uppfödare och hälsa på. Ska försöka hinna gymma i helgen också, har ju inget skolarbete som jag ska göra så jag hoppas att jag hinner! Nu när jag äntligen typ är frisk.
 

no hate

 

Freeedaag

Varit i stallet och kollat på hästarna. Feeri va sååå söt. Jag gick in i hagen och gav Feeri ett äpple och sen backade jag lite och då följde hon efter mig. Då stannade jag och då stannade hon. Sen sprang jag och då skakade hon på huvet och sprang sedan efter mig, hihi. Såååå gullig<3 Sen handlade vi lite och när vi kom hem så lagade vi mat och nu väntar jag på maten som är i ugnen. Är as hungrig!! Blir min favvo mat idag, sötpotatis och kyckling:) mums!
 
Sen ska jag chilla resten av kvällen. Min iPhone har fortfarande inte kommit :'( Men mammas kom igår.... FUSK! Aja, nu orkar jag inte skriva mer..
 
SAKNAR<3

these days..

are hard.

thanks


DONE

Idag har jag äntligen gjort färdigt den där j*vla biologi uppsatsen, sååå skönt! Det enda jag ska göra nu är att träna på några franska glosor och sen är jag ledig resten av denna veckan från skolarbete. Idag hade vi sista matte NP också vilket är jädrans skönt också! Alla nationella är färdiga förutom ett engelska som jag missat men ska göra det på tisdag så sen är jag färdig! Mycket att lämna in och fixa uppgifter nu de sista veckorna i nian. Snart får man ju slutbetygen.. Men jag har en känsla av att jag kommer vara nöjd med dem! :) På måndag är det en kort "skoldag" med brännboll hela dagen. 1-2 juni ska klassen sova i en stuga, 5 juni drar klassen till Stockholm, 12 juni är det avslutningsmiddag och till sist 13 juni är det avslutning!!
 
Lite mål och planer närmaste tiden då... I helgen ska jag nog hoppa Fargo och hoppas det går bra. Den 26 vill jag vara med på dressyrtävling med Feeri. Jag vill vara nöjd med mina slutbetyg så det gäller att ligga i nu! Snart är det sommarlov :D
 
I sommar ska jag ägna mycket tid åt Feeri. Verkligen tänka igenom och utbilda henne massa. Då jag är ledig och har mycket mera tid så ska jag verkligen passa på! Utöver det så ska jag vila, bada, sola och jag hoppas verkligen på bra väder och varmt! Åka på konsert i Göteborg 20 juli. Min födelsedag är 22 juli :DD Jag vet inte just nu om jag kommer att ha något sommarjobb så vi får se med de helt enkelt. Sen efter sommaren så längtar jag till att börja gymnasiet på ny skola och hitta nya kompisar!! I Norrköping ;) 
 
Senaste tiden har jag verkligen tänkt mycket på min framtid och vad jag verkligen vill göra och så. Jag har en dröm att bli en känd sångerska så det ska jag satsa hårt på! Och jag lovar att jag inte kommer ge upp i första hand! Det är verkligen vad jag vill och jag tänker jobba för det. Inte bara ha ett "tråkigt" liv och aldrig göra något som man egentligen vill. Jag tänker inte bara sitta och kolla på när mitt liv passerar, jag vill ha roligt och göra det jag älskar!
 
Btw, min iPhone kommer nog inte förren imorgon :( jag som ville ha den idag :(

Love me like a love song

Kom hem nyss. Nu ska jag plugga resten av kvällen med musik i öronen! Så godnatt typ, haha.
 
"I love you like a love song baby"

Come & get it

Hade svenska 8.30-9.30 och sen hemarbete på de andra två lektionerna idag så kom hem innan tio. Har städat mitt rum och just nu äter jag frukost, sen ska jag plugga. När jag är färdig med pluggandet ska jag chilla och kanske sova. Är sjukt trött. Längtar tills min iPhone kommer!! Förresten vi löshoppade hästarna i helgen och Fargo hoppade 110 cm :o så den här veckan ska jag prova att hoppa honom :) Hästarna har vilat mån-tis så idag ska dom väl få göra något :) Hörs senare!
 
Denna låten är grym

TACK MAMI ♥

Igår var vi i Norrköping då. Köpte två klänningar till avslutningsmiddagen och avslutningen. Köpte även en Justin Bieber väska, ett par trosor & converse. Var också på Hööks där jag köpte ett rosa schabrak till Feeri, skor till mig, ridstrumpor, ridhandskar, nyckelring & godis till Feeri. Härromdagen beställde jag ett skal till iPhone som kom idag, supersnyggt! Och idag har mamma beställt en iPhone 4S svart till mig som troligtvis kommer innan helgen! :D GLAD CHEY! 
 
skalet
 
conversen
 
iPhone ♥

Måndag

Idag efter skolan drar vi till Norrköping, yeey. 
 
Älskling ♥

värsta ever

red vilse idag.. borta totalt 3,5 timmar...... ville bara lägga mig ned och dö

1 år

Idag har jag haft min älskling Feeri i ett helt år. Det bästa som har hänt mig. Tack Calle!

Baby


my thoughts

 

Precis


Sick


Försöker tagga

Just nu känner jag mig inte speciellt taggad till tävlingen imorgon men försöker tagga till mig lite. Jag hoppar strax innan kl 2. Rita, 60 cm som sagt. Vi åker så vi är där vid lunch för att kolla på lite ekipage innan och gå banan på lunchpausen. Hoppas banan är bra byggd och så men det är den säkert :) Nu ska jag twittra lite och chilla och sen blir det sängen!
 
På måndag åker vi till Norrköping för att shoppa kläder och kolla på Hööks!

Planer

Ska fixa en skolsak nu som jag ska skicka in. Sen ska mamma och jag handla och sen blir det stallet. Ta det lugnt ikväll. Imorgon är det hopptävling då jag ska tävla Rita 60 cm. Sen åka till våra hästar. Fredag har jag inga planer för än så länge. På lördag firar jag och Feeri 1 år tillsammans ♥ Blir en uteritt + lite hoppning och massa morötter till Feeri såklart! Söndag - inga planer. Måndag skola igen och sen drar mamma och jag till Norrköping för att leta lite kläder.
 
Suck.

Haha how can u NOT love this guy??

 

Stay

Hade NP i matte 8.30-10. Sedan fick vi reda på att vi inte hade idrott så jag börjar 12.35 igen så är hemma just nu. Pluggar lite franska och tränar på redovisningen vi ska ha sen på SO:n. Slutar vid tre idag. Men nu ska jag laga mat så vi hörs.
 

Bigger Better Stronger Power

Blev hemma från skolan idag men ska gå imorgon för vi har NP i matte och SO redovisning. Hoppas, hoppas, hoppas verkligen jag klarar NP i matten! Har iaf pluggat lite idag men ska plugga mer imorgon. Nu ska jag väl snart sova antar jag. Först måste jag bara twittra lite..

Känslorna går upp och ned

Jag är bara så överlycklig att jag har hittat världens bästa person som får mig att må så himla bra. 

I need your love

Vaknade vid elva idag och var i stallet vid tre tror jag. Longerade Feeri idag, hon var superduktig ♥ Hon hade snodd för hon skulle hålla rätt form och hon gick jättebra. Travade i lugnt tempo och tänkte inte ens dra iväg! Hon klarade även att galoppera 2 hela varv på volt! :D Min duktiga prinsessa, insåg idag att jag älskar henne sjukt mycket. Alltså verkligen SJUKT mycket! Imorgon börjar Feeris och mitt schema :)
 
När vi kom hem så duschade jag och åt. Sen har jag bara suttit i soffan och kollat runt på datan. Nu ska jag väl snart sova. Ska prata med mamma om jag ska gå till skolan imorgon eller inte. Sjuker är jag..
 
Godnatt världen. 

sick and tired

Red Rita idag som jag skrev att jag skulle. Det var kontrollbana som gällde, lite svårt var det. Rita är ju lite ur kondis och hon liksom "ramlade" inåt. Svår att ställa plus att jag är så van att rida Feeri eller Fargo som är minst 160 cm höga och Rita är en fjording på 150cm? Så liiite ovant också. Men gick hyffsat och vi tog oss (nästan) över hinder på 60 cm. HAHA, hon var lite tyngre än hon trodde... Så jag har även ändrat min anmälan till hopptävlingen till en gång på 60 cm eftersom Rita är lite ur form så känns det snällast och bäst för henne!
 
Jag har ju trott att pollen har börjat och det varit därför jag är snuvig och så men det har visat sig att jag är sjuk... Snorig, ont i halsen, hosta och ibland tappar jag rösten. Äsch, kör på iaf. Nästan. Vi ryktade hästarna idag och tog fina kort på dem med systemkamera som jag ska försöka lägga in i datorn snart. Sedan kommer några upp här. Sedan åkte vi hem och åt tacos. Sen har jag suttit i soffan och läst skvallertidningar i några timmar. 
 
Imorgon ska vi rida bort till ridbanan och jag ska longera Feeri lite inspänd tänkte jag och tror mamma ska rida. Sen ska jag försöka plugga lite, eller jag typ måste plugga lite tror jag. Tråkigt men tyvärr ett måste. Sen ska jag även ta det lite lugnt så jag inte blir mer sjuk. 
 
Dessutom så har jag nu verkligen bestämt mig för att tro på mig själv och det jag vill göra i mitt liv. Kämpa och alltid tro på mig själv och det jag vill göra. Jobba hårt för att nå mina drömmar. Det tänker jag göra och ingen kan stoppa mig. Jag har lite olika mål som jag ska nå - och det med ett leénde!
 
Jag bryr mig faktiskt inte om vad andra tycker om mig eller säger. Jag tror på mig själv och jag vet att jag kommer lyckas i slutändan även om inte ni kommer att göra det. Jag tänker inte sjunka till den nivån. Jag står upp för mig själv och vill ha rättvisa. Jag vet att jag är en bra människa. 
 
Godnatt.

3 Maj

Dagen har varit jobbig, allergi, allergi, allergi... Mormor och morfar har kommit hit med nya soffor till oss. Så nu har vi 2 nya soffor som är jättesköna! Så mysigt! Gick en promenad med våra hästar idag. Jag ska longera Feeri imorgon. Idag åt vi lax och potatis vilket var jättegott! Imorgon ska jag rida Rita på lektion 12.30 på Harbacken :D Ville rida henne innan tävlingen så det ska bli kul! Hopptävlingen är ju på torsdag!! Taggad! 
 
Nu ska jag äta lite godis och mysa :*

<3


Ska snart träffa världens bästa.
 

1 Maj

Red på ridbanan idag, första gången. Vi hade ställt upp 3 hinder som studs. Det gick jättebra att hoppa! Första hoppningen det här året :D Det var superkul tyckte både Feeri och jag. Efteråt var hon så svettig så hon fick en liten dusch och sen rullade hon sig i hagen. Hon verkar trivas i nya stallet :) 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar tv. Ska bara ta det lugnt ikväll, skönt. Glöm inte frågestunden!