2014 - SAMMANFATTNING

I början av året gymmade jag en del. Började hårdträna Feeri lite mer. Jag klippte av några centimeter av håret och blonderade det. I slutet av Februari började jag och Feeri hoppträna för Niklas Grönberg och det har varit super kul och vi har lärt oss så mycket, tack! I mars åkte mamma och jag och provred en häst men det blev inget av det för att det inte kändes rätt, varken för mig eller för Feeri vilket jag är glad för idag. I maj var jag på Miley Cyrus konsert vilket var väldigt häftigt och kul! Feeri och jag firade även 2 år <3 I juni blev det sommarlov och jag fortsatte att träna Feeri och man märkte sån stor skillnad på henne! Hon var så mycket starkare och duktigare vilket var så kul att se och vi hoppade även upp till 85 cm.
 
Sedan kom det tråkigaste på året... Feeri blev skadad 15 juli. Halt på vänster fram. Hon är fortfarande skadad och vi vet inte vad som är felet. Vi har varit på klinik 4 gånger och de har gjort allt de kunnat men inte hittat felet.... Equiterapeut har även behandlat henne i bogen och bäckenet och känt igenom hela henne. Vi fick ringa veterinär från Strömsholm för Feeris ena öga var helt svullet. Hon har rullat fast i boxen och hade även kolik för inte så längesedan. Detta år började så bra för Feeri men i mitten av året har det bara gått utför för oss vilket är så tråkigt :( Hösten har även varit lite jobbig för mig då Feeri varit dålig och skolan har inte gått så bra för mig...
 
2014 började bra men sen blev det bara sämre och sämre...
 
Jag hoppas verkligen på ett bra 2015 men man vet ju aldrig. Men jag hoppas!
 
GOTT NYTT ÅR!

INGA NYÅRSLÖFTEN 2015

Jag har ju kört med nyårslöften nu några år och skrivit ut dem här och så men jag har inte direkt kunnat hålla dem så bra... Så nu tänkte jag att jag spikar inte upp några nyårslöften utan att jag mer vet själv vad jag måste ändra på med mig själv. Då kanske det går bättre. Men det kommer bli lite förändringar och det ska bli spännande!
 
Ikväll ska jag bara vara hemma med mamma. Vi ska äta gott och ha det mysigt. Ändå rätt skönt att slippa inleda 2015 med att va bakis.
 
Så ikväll har jag tid att skriva vad jag tyckte om mitt 2014 och göra en liten sammanfattning, om jag kommer ihåg. Asså det känns som att varje år bara blir sämre och sämre så känner att jag inte har så stora förhoppningar på 2015 men man kan ju alltid hoppas att det ska bli mitt år... Bara jag får ha kvar Feeri så blir jag glad.
 
 
 

TODAY

Fixade stallet på fm som vi hade bestämt. Jag borstade bara Feeri idag. Sen åkte vi till Norrköping vid halv ett. Hittade inte så mycket som jag tyckte var intressant faktiskt... Det blev en eyeliner och lite underkläder och ett par fluffiga benskydd till Feeri från Hööks. Kom sedan hem vid fem och då åkte vi en sväng till stallet för att pussa lite på hästarna och säga god natt till dem. Sen handlade vi på Maxi och sen åt vi när vi kom hem. Nu ska jag kolla ett avsnitt av OC och sen ska vi till Coop och köpa godis och hämta Matilda. Då ska vi kolla film :)
 
Imorgon händer inget roligt förutom stallet...
 
 

BLANDAT

Igår var vi i stallet på dagen, jag fixade Feeris box och tömkörde henne igen och det gick toppen! På kvällen gick jag till Mathilda och sen sov jag där. Vi var uppe till 4.30 och det var kul, världens bästa människa är hon. Kom hem strax innan tolv idag och då åkte vi till stallet. Fixade Feeris box och sen gick vi en promenad med hästarna vilket inte var så enkelt då Feeri och Fargo var livrädda för något på väg tillbaka till stallet och Fargo galopperade runt mamma och Feeri travade i sidled och sparkade bak... Men det gick bra! Kom hem vid tre och då duschade jag och fixade mig och gick till pappa vid fyra. Åt och öppnade julklappar och kollade lite videos. Av pappa fick jag presentkort 500 kr på Kappahl och 500 kr på H&M och av M-T fick jag 6 månader spotify premium och en Versace parfym och body lotion, bra julklappar! Sen var vi på bio på Hobbit kl 20.15 och efter filmen gick vi hem. Nu ska jag alldeles strax sova.
 
Imorgon blir det stallet på fm och sen Norrköping Ingelsta vid lunch nu när jag har 3 presentkort att handla för! På kvällen blir det att ta det lugnt.
 
Bild från promenaden idag, finaste hjärtat <3
 

FINASTE <3




LYCKAN

Har nyss rensat över 1000 bilder på mobilen då jag inte kunde ta bilder längre... Jag sitter i soffan och väntar på att "SOS: en sällskapsresa" ska börja 21.30, tittar lite på Harry Potter så länge. Idag åkte mormor och morfar hem på fm, sen åkte mamma och jag till några affärer och kollade lite men hittade ingenting. Kom till stallet strax efter två och då började vi med att hämta in Feeri och gjorde iordning henne! Benskydd, ländtäcke, träns osv, kändes väääldigt konstigt... Sen tömkörde jag henne 5 varv på banan och mamma höll ett grimskaft i bettet ifall hon skulle få damp. Men hon var super snäll och bara skrittade på och gick i jättefin form och såg så glad och nöjd ut och hon skummade runt munnen och det är ju ett bra tecken! Det var så himla ovant att se Feeri med utrustning och så men sååå kul! Hon var så himla duktig :)
 
Sen fick hon det nya 200 grams täcket på sig innan hon skulle gå ut igen eftersom det har blivit lite kallare ute nu. När jag hade tagit ut henne så fixade jag hennes box och sen tog vi in hästarna innan vi åkte hem. Åt kvällsmat och sen kollade på vi "Trassel" och nu väntar jag som sagt på nästa film. Igår kollade jag på filmen "White house down" och den var riktigt bra så den kan jag rekommendera! Plus att Channing Tatum är huvudrollen...
 
Om ni vet någon/några bra filmer så får ni gärna kommentera! Jag älskar ju filmer och kollar nästan 1/dag :) Jag gillar komedier, drama, kärleksfilmer, animerat och action mest så kom gärna med bra förslag :)
 
Prinsessan ♥
 
 

MINA JULKLAPPAR


MIN JUL

Har haft fullt upp sen i fredags så jag har verkligen inte hunnit blogga så jag ber om ursäkt. I helgen städade jag och mamma flera timmar och var i stallet som vanligt och solade på söndagen också. Tror det var i helgen jag red Fargo på banan och det gick superbra! Vi red tom i alla gångarter och han var hyffsat lugn och fin :) I måndags kom mormor och morfar och då var vi och handlade och tog det lugnt på kvällen. I tisdags var jag, mamma och mormor på stan på dagen och sen var mamma och jag i stallet. På kvällen var det uppesittarkväll och fixa det sista med julklapparna. Igår på julafton var mamma och jag i stallet på fm, fixade boxarna, borstade hästarna och gick en liten promenad med dem. Feeri fick sin julklapp som var den rosa grimman men en liten ko maskot på.
 
Var sedan hemma vid strax innan tolv och då duschade jag och fixade mig. Sen var det mat vid två. Kalle Anka vid tre såklart och efter det var det julklappar som skulle öppnas. Jag har gjort en video med det jag fick så jag lägger upp den strax! På kvällen åkte vi en liten sväng till stallet och tog in hästarna och pussade på dem. När vi kom hem kollade vi på Karl Bertil Johnson och sen Victoria Secret Fashion Show och sen kollade vi på Svensson Svensson och Notting Hill, sen var julafton slut.
 
Idag var vi i stallet på fm och sen åkte Matilda, jag, mormor och morfar till Uppsala för att träffa min moster och hennes familj. Vi åt julmat, fick julklappar och hade det allmänt mysigt. Åkte hem vid fem och var hemma strax efter sju tror jag. Då åt jag lite och sen har jag tagit det lugnt. Nu kollar hela familjen på Frozen. Sen ska jag kanske kolla en film i sängen om jag orkar. Imorgon har vi lunchen i stallet och sen vet jag inte vad som händer, hoppas man får ta det lugnt för jag har hållt på för fullt sen i fredags...
 
 

LOV, FAST ÄNDÅ INTE...

Imorse gick jag upp kl 6 och duschade. Va i skolan 8.30-11.30, helt värdelös dag om jag får säga det själv... Sen gick jag på stan med Irma och Stephanie iaf och jag köpte de julklappar som jag skulle. Kom hem vi 15 och tog ut hundarna och sen tog jag det lugnt ett tag. Mamma kom hem sent från jobbet så vi kom inte iväg till stallet förrän 18.30. Fixade boxarna och sen tog in hästarna och borstade på dem. Kom hem strax efter nio och då åt vi och sen har jag inte gjort något. Jag ska sova snart då vi ska till stallet kl 9 imorgon. Morgondagen innehåller nämligen massa olika saker som ska fixas inför julen och besök.
 
Asså det är ju jullov nu men känns inte riktigt som det för jag har 2 skoluppgifter som jag ska göra på lovet :( och lovet är så jävla kort! Julloven blir ju bara kortare och kortare för varje år...
 
Den 30:e december så har Feeri varit halt i 6 månader... :o :'( Jag tänkte såhär nu angående det. Hon får vila hela vintern & gå i grushage och kanske någon promenad ibland. Sen när vintern är över så promenera henne varje dag i typ 2 veckor och sen prova rida (?). Jag tänker att hennes skada kanske "går upp" varje gång vi longerar henne och det kanske inte är bra för henne att gå på volt. Så om man provar att rida henne och om hon inte haltar så kan jag kanske börja sätta igång henne väääldigt långsamt och se om det funkar? Vad tror ni?
 
 
 

FIX & TRIX

Jag hann inte ens göra min redovisning igår för dem andra drog över på tiden och jag kunde inte redovisa efter skoltid för då skulle jag missa tåget osv. Så jag ska redovisa imorgon och har även förhör på 35 st biologibegrepp... Idag har vi kollat på "home alone" på engelskan, den är bra (har sett den förut). Sen hade vi matte och det gick bra. På fredag har vi julavslutning och slutar 11.30 och efter det ska jag och Irma gå på stan (i Norrköping alltså) och handla julklappar, mysigt!
 
I helgen blir det att städa och fixa inför nästa vecka då mormor och morfar kommer hit för att fira jul med oss. Såg nyss finalen av ph, grattis till Eric och Paow som vann! Nu ska jag kolla dagens julkalender och sen sova.
 
 

HÖÖKS

Sitter just nu i klassrummet och väntar på att det är min grupps tur att redovisa, våran grupp är sist...
 
Igår lekte vi lekar på ridningen på åby. Jag red Miss Li och det var ganska kul. Mamma var där så vi åkte till Hööks efter att jag slutat. Feeri fick ett blå/grönt 200 grams utetäcke och sen en julklapp som är en rosa grimma där det står "precious" på :) På kvällen var vi i stallet och jag fixade Feeris och Bellamans boxar och sen tog jag in Bellman och sen Feeri. Feeri var så himla pigg och dum igår när jag ledde henne. Hon bara gick i sidled och stod och studsade och hoppade hela tiden -.-
 
Idag ska jag bara fixa Feeris box i stallet och sen borsta henne, sätta på back on track skydden och sen släppa in henne. När vi kommer hem från stallet så ska jag räkna lite matte och sen kolla ph och sen sova. Imorgon kväll måste jag träna på 35 biologibegrepp och SEN har jag lov. Fast jag måste göra färdigt hästfoderuppgiften på lovet... Vem man ger en uppgift över lovet liksom!? :(
 
Täcket!
 
Grimman som är hennes julklapp! (Säg inget till henne ;)
 
 
 

FULLT UPP

Nu var det några dagar sedan jag bloggade, har inte orkat eller haft tid. I fredags var jag i stallet hela dagen. Hade praktik och sen fixade jag Feeris, Fargos och Bellmans boxar. Red även Bellman på banan i skritt och trav och det gick superbra. Sen longerade jag Fargo och han galopperade så vilt så han gick omkull men inga skador skedda förutom stackars fleecetäcket som blev ett stort hål i... I lördags pluggade jag 2 timmar och sen åkte vi till stallet. Fixade boxarna och sen broddade vi hästarna och fy vad ont det gjorde i ryggen alltså :/ Men glad att Feeri har 4 st broddar i varje sko nu. Sen kom vi hem strax innan sex och då slängde jag in mig i duschen och sen gick jag till pappa och satan vad halt det var. Tog nästan 20 min att gå till pappa och i vanliga fall tar det max 10 min...
 
Hos pappa åt vi tacos och kollade 2 filmer tillsammans, sen kollade pappa och jag på musikhjälpen en stund efter midnatt och sen när jag la mig så kollade jag film tills 03.30. Sov alltså hos pappa. Idag blev jag väckt kl 10 och åt frukost och sen skjutsade pappa hem mig då det är så jäkla halt. Pluggade 2 timmar och sen åkte vi till stallet. Fixade boxarna och sen longerade jag Bellman och sen tömkörde jag en lite galen Fargo. Fargo kör lite moves som är "jag måste få ut min överskottsenergi" vilket är att steppa med frambenen och slänga ut ett framben i luften, även studsa och sparka bakut. Men vissa stunder gick han riktigt bra!
 
Kom hem vid sju och har ätit och pluggat lite till. Så denna helg har jag pluggat nästan 5 timmar och hunnit andra grejer. Skrivit en idrottsuppgift på 3,5 sidor och gjort en hel Powerpoint om Fairtrade. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla film. Sov ju inte så många timmar i natt så är ganska trött. Imorgon är det åby som vanligt. Ska jobba med en foderuppgift och sen ska vi köra stafetter på ridningen och mamma kommer och kollar då för hon är ledig imorgon och sen åker vi till Hööks innan vi åker hem :)
 
I veckan blir det mer plugg, det sista innan lovet så är inte säkert att jag kommer hinna blogga så mycket men det märker vi! Lääängtar till lov!!
 
Världens bästa kvalité på bilden haha
 

TÄVLING

Jag är med & tävlar om det här snygga pannbandet till häst hos nellieberntsson.se
 

.

Såg nu ikväll att det var en häst i världscuphoppningen i Geneve som kraschat i en oxer. Jag såg ett klipp från händelsen och fy så otäckt. Hästen landade helt fel med frambenen och jag tror att dem avlivat hästen. Det är så himla otäckt och onödigt att såna här olyckor ska hända :( RIP Ad Camille Z ♥
 
Blev lite dyster nu efter att ha sett händelsen..
 
Men nu ska jag kolla film och sen sova. Imorgon blir jag hämtad 8.30 av Lida och ska ha praktik i stallet. Har även hand om Bellman fre-mån. Nu ska jag lägga mig.

MIXED FEELINGS

Idag var det först skola, sen hem i regnet. Kom till stallet vid sex tror jag. Fixade Feeris box. Vi köpte nytt hästfoder igår så nu får Feeri prova lite nytt! Hon äter nu Kraffts Mash och blåa mineraler + lite av det gamla fodret (pavo musli) så får vi se hur det funkar. Sen tog jag iaf in Feeri och borstade bara av hennes ben idag så jag kunde sätta på hennes skydd (hon var inte skitig i övrigt) och jag borstar henne varje dag annars. Sen åkte vi hem och åt och sen har jag kollat PH och nu ska jag kolla PLL julavsnittet innan jag ska sova.
 
Kommer ni ihåg det HÄR inlägget? Väldigt blandade känslor bakom det och lite läskigt att skriva ut det tycker jag fortfarande..
 
God natt alla fina ♥
 

8 DECEMBER

Igår julpyntade jag Feeris box och det blev väldigt fint och tjejigt :) Hon fick rosa kulor på boxdörren såklart. Red Fargo också och det gick helt ok, jag var lite spänd men Fargo var ganska fin. Idag fick jag hoppa Saphire i skolan. Det gick faktiskt väldigt bra och var riktigt kul! Fick även reda på att jag fick A på senaste provet vi gjorde i hästkunskap. I stallet nu på kvällen så fixade jag Feeris box, fyllde vatten i hennes hage och ryktade henne.
 
Nyss kollade jag på PH och nu ska jag sätta på en film då jag inte kommer kunna sova just nu pga av magont... Imorgon väntar en mycket tråkig dag.
 
Feeris fina boxdörr
Saphire
 

I HAVE A WEAK HEART


FRUSTRERAD.

Igår gick jag en promenad med Feeri. Fixade våra boxar och på kvällen klippte jag Fargo. Först var han jätterädd och jag trodde inte att det skulle gå men sen gick det jättebra. Det blev lite ojämnt och så men va ju första gången jag klippte själv så är ändå nöjd. Idag körde jag och Johanna Bellman och mamma red Fargo en sväng i skogen tillsammans. Jag longerade Feeri idag också och för det första, när hon bara skulle skritta på volten så bara kastade hon sig upp i luften och stegrade flera gånger, är väl energi som hon behöver få ut. Feeri haltade tom i skritten i vänstervarv idag :'( och i traven i högervarv och i vänstervarv i trav som varit enda gången hon haltat... Åhh jag får verkligen damp på det här snart!!! 5 JÄVLA MÅNADER. Vad fan ska jag göra?
 
Dessutom ville jag så gärna se "Horrible bosses 2" på bio idag men ingen kunde se den med mig :( Får väl trösta mig genom att kolla på ettan ikväll... Nu ska jag kolla hoppning och sen filmen.
 
Imorgon blir det att rida Fargo på banan och julpynta våra boxar.
 
Är så himla frustrerad för det finns så mycket saker jag vill göra men som jag inte kan...
 
Resultatet
 

DUKTIG FARGO

Idag gick jag en promenad med Feeri i mörkret. Hon var faktiskt snäll idag men bäst att ha kedja på henne i fall att. Sen borstade jag henne och satte på henne back on track skydden innan hon fick gå in i boxen. Sen tömkörde jag Fargo och han var väldigt duktig! Han brukar vara jätte bråkig och backa och hoppa och studsa men idag gick han i form av sig själv på lång töm och var superfin både i skritt och trav. Imorgon har jag praktik så är i stallet hela dagen. Får se om vi hinner raka Fargo imorgon eller om det blir i helgen.
 
I helgen ska vi julpynta våra boxar. Rida och köra ut en sväng med Johanna och Bellman. Longera Feeri om det inte är fruset.
 
Nu ska jag sova.
 
 

HÄSTAR

Igår longerade jag Fargo. Han var ungefär som en tickande bomb. Han hoppade och studsade och galopperade i full fart och hoppade över en bom. Idag promenerade jag Feeri litegrann. Back on track skydden kom även idag så dem fick hon prova och de satt perfekt! Sen fixade jag Bellmans box och red honom en liten stund i skritt och trav, mest bara så han fick röra lite på sig efter friends tror jag. Bellman var nämligen med på Sweden International Horse Show så han är en riktig kändis nu ;)
 
Det är iaf bestämt att Fargo ska rakas i helgen nu. Han har varit väldigt svettig efter vissa pass och det är ju inte bra om han går ut och blir kall så han får rakas lite. Vi har inte rakat honom någon gång förut och jag har inte rakat en häst helt själv förut så det ska bli spännande. Jag hjälpte Johanna att raka Bellman lite och det var inte svårt så det går nog bra!
 
Nu ska jag kolla Paradise Hotel och sen film innan jag ska sova. God natt
 
 

-

Can we talk about how perfect  taylorswift looks

FEERIS SKADA

Idag har Feeri varit skadad i 5 månader. Det är en jävligt lång tid och Feeri är så fruktansvärt pigg nu. Vi vet inte egentligen varför hon är halt heller, vart det kommer ifrån. Det enda det kan komma ifrån som jag har sett är dagen innan hon blev halt så snubblade hon lite mer än bara snubbel när jag longerade henne men inte så hon gick ned på knä eller så. Jag har funderat länge om det är därifrån det kommer men det verkar konstigt och jag känner mig så skyldig och är så arg på mig själv om det är där det kommer ifrån. Om jag inte hade longerat henne den där dagen så kanske hon hade varit frisk nu...
 
De första dagarna kunde hon knappt gå. Hon gick med lindade framben även fast hon aldrig varit svullen eller varm men i förebyggande. När jag släppte ut henne i grushagen så stod hon kvar på samma ställe, hon ville inte röra på sig. Efter en vecka så skrittade hon normalt, lite halt i nedförsbacke men helt ok annars. Sen dess har hon bara varit halt när man longerar henne i trav i vänstervarv. Först lät vi henne vila i 2 månader ungefär för att se om det släppte och några i stallet kollade om de kunde hitta något fel och hovslagaren kollade på hoven och hittade ingenting.
 
När det hade gått ungefär 3 månader så var vi på en klinik första gången. Då fick hon diagnosen hovledsinflammation i båda fram. Så dem sprutade kortison i båda hovlederna och jag trodde vi hade fått rätt diagnos såklart. Det gick 3 veckor tills vi skulle komma på återbesök och då var hon helt bra i höger fram men fortfarande 3 gradigt halt på vänster fram. Då började dem bedöva olika ställen för att lokalisera skadan. De bedövade karleden, hovleden och kotleden (och sprutade kortison i kotleden). Man kom fram till att när man bedövade från karleden och till hoven så blev hon nästan haltfri. Vi var på kliniken 2 gånger till och röntgade hoven  och ultraljudade djupa böjsenan. De kom inte fram till något så veterinären sa att han inte kunde göra mer.
 
Vi får göra MR (magnetröntgen), försäkringsbolaget betalar 5 500 kr men det kostar från 10 000 och uppåt och det kan vi inte betala. Vi har ju även betalat veterinär för Feeris öga och kolik och bara det kostade 9 000 kr. Så vi kan inte heller åka till en annan klinik just nu för det kommer kosta flera tusen och det går bara inte just nu. Självklart vill jag att vi får reda på varför hon är halt men kan man inte betala så kan man inte och jag förstår mamma när hon säger det.
 
Feeri har inte ont, hon är glad och pigg. Går i en grushage och gör lite glädjeskutt då och då. När man ska gå promenader med henne så trippar hon i sidled och vill helst ta galopp. Enda gången hon har ont är när man longerar henne i trav i vänstervarv då hon haltar. Men annars garanterar jag er att hon inte lider. Om hon skulle få ont så kontaktar vi självklart en veterinär. Vi longerade henne för 2 veckor sedan och hon är ungefär lika halt. Vi ska prova att longera henne i helgen för att se om det blivit något bättre om det inte är halt.
 
Planen är att hon vilar året ut, går i liten grushage och promenerar på hårt underlag. Har beställt back on track stallbandage som kommer om 1 vecka. Dem ska vi prova på henne och se om det hjälper något. Troligtvis blir det vila över vintern så får vi se sen.
 
Och ni ska veta att det är inte lätt för mig att ha en skadad häst. Feeri betyder så otroligt mycket för mig och det gör ont att hon inte får motionera som vanligt för hon vill så gärna. Jag tror inte riktigt hon förstår varför inte hon för göra allt som Fargo får göra. Hon kanske tror att jag är arg på henne och att hon gjort något fel eller att jag bara har gett upp henne. Jag vet inte vad hon tror. Jag tänker inte ge upp henne förrän det inte finns några chanser för henne längre. Och ni som tycker att det är dags att ta bort henne eller lämna tillbaka henne till sin förra ägare, inte en chans att jag gör det när hon inte har ont och jag vill ha Feeri, ingen annan.
 
Det är jobbigt varje dag och jag grinar bara jag skriver det är. Det tar energi av mig varje dag och jag bryter ihop ibland men det är ok. Jag kanske verkar cool på utsidan men det är jobbigt ska ni veta men jag kämpar, för Feeris skull.
 
Jag älskar dig världens bästa häst och världens bästa vän ♥
 
 
 
 

180 CM HÖG HÄST & VILD FARGO

Idag var jag inte så kaxig när jag red på åby... Hästen jag red var lika hög som mig, 180 cm! Jisses vad stor den var alltså, dessutom var den lite studsig och sådär jag tog det lite försiktigt. Kom hem kl 17, åt lite och sen till stallet. Fixade Feeris box, tog in och borstade henne och sen släppte jag in henne i boxen. Sen red jag Fargo som var så pigg så jag inte ens vågade rida på långa tyglar... Igår var han också väldigt pigg när mamma red så när hon hade ridit färdigt så longerade jag honom lite och han galopperade i full fart och gjorde lite luftsprång. Vi ska börja longera honom inspänd innan vi rider för annars går det inte att rida för han är så pigg. Han var också väldigt svettig efter passet igår så vi ska nog raka honom lite i helgen om vi får låna en klippmaskin. Det blir spännande i så fall för vi har aldrig rakat någon av våra hästar förut men vi behöver ju raka Fargo lite för det är ju inte bra om han blir svettig när det är så kallt ute. Får se om vi rakar Feeri något också eller inte, har inte bestämt mig...
 
Imorgon är det vanlig skoldag och sen ska vi nog longera Fargo och jag kanske rider honom lite igen. Får se om jag kan gå lite med Feeri också, hon är ju så himla pigg så det är svårt att gå med henne. Hon travar i sidled liksom...
 
Nu ska jag snart sova så god natt!
 
Finaste ♥