KORTFATTAT

Igår var jag så vansinnigt trött så att Feeri fick vila. Idag red jag Vulfa i skolan, det gick sådär. Hon är ju typ världens skumpigaste häst och vi skulle träna på att sitta ned och följa med i hästens rörelser idag... Det har gått bra förut men idag hade vi inget flyt :/ Det enda som gick bra var galoppen i slutet då jag fick henne samlad i form och då är hon riktigt fin! Annars sträcker hon ut halsen och går med näsan upp i luften. På kvällen red jag Feeri runt körslingan och galopperade lite. Hon fattade inte först att hon fick galoppera så hon travade bara attans jäkla fort men sen blev det några galoppsprång. Dock blev hon vääääldigt uppe i varv och stressad så jag travade en stund på banan tills hon lugnade ned sig och sen skrittade jag av. Vi får träna galoppfattningar i backar för hon är lite för svag i bakdelen. På fredag ska vi hoppträna iaf, hoppas det går bättre än förra veckan.
 
På onsdag i skolan ska vi hoppa för Lotta Björe! Ska kanske ta med Feeri om det går... Annars blir det ridskolehäst. Imorgon blir det stallet vid lunch, har inte bestämt vad jag ska göra med Feeri än. På kvällen ska jag på bio med Matilda, en komedi och jag tror att den hette "The other women".
 
Idag är det 1 MÅNAD kvar till Miley Cyrus!!! :D
 
Min finaste ♥
 
 
 
 
 

PANIK

Usch, jag får på riktigt panik när tåget står stilla och det inte funkar. Man kommer ju liksom varken framåt eller bakåt! Åhh, jag vill HEM ❤️

UPDATE: sitter på en buss hem nu, äntligen! 

MAN HINNER MYCKET PÅ EN DAG

Åkte som vanligt till skolan imorse, hade idrott (världens roligaste och knäppaste dans) och sen mentorstid och äta lunch,  hemma kl 13. Byta om och ta ut hundarna. Sedan cykla till stallet, fixa Feeris Box, fylla vatten i hagen och hämta in henne. Jag ryktade henne noga och hon blev helt glansig och fin! Dessutom stod hon helt stilla i stallet även fast hon var ensam :) duktiga häst ❤️ Var hemma vid 16 och då slängde jag mig in i duschen och nu är jag på väg till Norrköping igen för att lyssna på en föreläsning om hästar med klassen! Hemma kl 21. Då ska jag kolla på top model och sen sova tidigt då vi har NP i engelska imorgon (skriftligt). 




VILA

Nu ska jag sova och det är så skönt att inte ha någon tid att passa imorgon. Sova tills jag vaknar och bara ta det lugnt. Får se om jag kan sova hela natten eller om jag vaknar och måste nysa. Är alltid lika roligt att vakna helt snorig och geggig i hela ögonen (allergi).  Godnatt




ARG & BESVIKEN

Hopptränade ju Feeri igår. Det gick inte att trava när jag skulle värma upp för de andra hästarna gick från banan och då skulle hon bara dra eller så trippade hon bara på stället. Det var likadant inne på hoppbanan sen, det gick verkligen inte att trava normalt, hon bara trippade på stället hela tiden. Jag försökte om och om igen men det gick inte. Jag blev så arg och besviken på henne. Hon har nyss blivit nästan helt ren i traven och sen kan hon inte ens trava? Jag ville bara hoppa av och lämna henne där ungefär, så arg var jag. Så skulle vi trava över bommar och hon började trippa varenda gång innan bommarna så det gick knappt att trava över dem ens... Sen hoppade vi små hinder och jag fick lägga volt på volt innan varenda hinder för att hon började trippa och stressa upp sig. Känslan efter lektion var verkligen inte bra... Så skulle jag skritta av henne en liten runda runt stallet och hon börjar direkt att slå med huvudet. Då fick jag nog så jag stannade henne, hoppade av och gick med henne i stället.
 
Jag har bestämt att jag inte ska rida henne på bana nu på 1 vecka. Utan bara tömköra, longera, promenera och rida ut. Jag blev så grymt besviken på henne igår. Idag va vi i stallet kl 10. Jag fixade Feeris box och sen kom hovslagaren och skodda henne. Sen tömkörde jag henne i skritt och trav, det gick bra. Sen fyllde jag vatten i hagen, fixade staketet i hagen så den blev lite större så de fick mer gräs och fixade lite. Vi åkte från stallet 15.30 så vi var där i 5 och ½ timmar idag, REKORD! Imorgon ska vi dit senare på eftermiddagen mellan 3-4 då det är lite svalare då. Blir nog uteritt tror jag.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på "Love and other drugs".

FEERI

Igår skrittade jag ut Feeri 45min. Idag försökte jag rida dressyr på ett starkt bett för att hon har varit lite hård i munnen ett tag och då brukar det hjälpa att ha ett starkare bett en gång. Feeri blev tyvärr väldigt spänd men mjuk i munnen. När Fargo gick iväg började hon gnägga och spänna sig ännu mer och ville gå efter honom så det gick inte att få henne att fokusera på mig. Hon var jättestel i höger igen men kan bero på att hon spände sig men hon gick i rätt form hela tiden iaf. Imorgon ska vi hoppa kl 17.45 och jag hoppas det går bra och att vi får hoppa någon rolig bana :) Studs vore kul för då galopperar ju Feeri. Men vi får se helt enkelt! Jag ska till stallet 11.30 iaf för jag har praktik på eftermiddagen.
 
Nu ska vi kolla på top model och sen ta det lugnt innan det är dags att sova.

CAUSE' YOU'RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE




ALL OF ME

Nu har jag suttit här i ungefär 30 minuter för att klura ut vad jag ska skriva och hur jag ska formulera mig. Jag har så mycket tankar och känslor i mitt huvud som jag bara vill kasta ut över tangentbordet men det kanske inte slutar så bra... Dels för att det avslöjar saker som jag inte borde dela med mig officiellt och för att jag skulle få några arga personer på mig då och det känns ju inte sådär jättelockande måste jag ju erkänna.
 
Just nu är jag inne i en kamp med och mot mig själv. Det är som en konflikt i mitt huvud med alla mina olika åsikter mot varandra. Det är lite jobbigt för det tar av min energi. För det första så måste jag sluta irritera mig på alla andra hela tiden och börja tänka mer på mig själv. Nej, det där lät för egoistiskt... Precis SÅDÄR är det i mitt huvud som meningarna innan den här! Jag säger typ emot mig själv och håller med, det är såå jobbigt... Men i alla fall, jag vill vara snygg när jag rider Feeri och vara lättare för hennes skull. Hon ju ändå inte så stor, endast 158 cm och jag är 180 cm + för många extra kilon... Jag vill inte behöva skämmas när jag går till skolan för att jag är tjock.
 
Det är så jävla jobbigt att alltid, jämt och ständigt behöva skämmas för sig själv. Vad jag än gör och vad jag än har på mig. Jag kan ju inte dölja mig vikt på något sätt. Det syns genom alla kläder, oavsett om jag har på mig ett tält eller en magtröja. Min vikt påverkar också min ridning på ett negativt sätt och det är inte kul, speciellt inte i skolan. När vi ska tömköra och springa efter hästarna flera varv, jag orkar inte. Jag dör typ av andnöd. Förstår ni HUR pinsamt det är??
 
Jag var smal och snygg innan jag började äta den där jävla medicinen som har gjort att jag har gått upp 40 kg. Asså fattar ni, 40 KG ÄR JU FÖRFAN NÄSTAN EN MÄNNISKA!!! Och nu vill jag så jävla gärna gå ned i vikt och bli så smal som jag var men samtidigt vill jag äta onyttigt och glass... Jag är så jävla beroende av glass, det är så fruktansvärt gott. Så då kommer den där kampen med och mot mig själv igen... Jag vill ha glass samtidigt som jag vill bli smal och det går ju inte ihop...
 
Nu vill jag verkligen inte ha kommentarer att "men du är ju fin som du är!!" osv för visst, jag kanske har en fin personlighet och är fin inuti men min kropp mår inte bra och inte jag heller. Hellre vill jag ha peppande kommentarer som kan hjälpa mig att gå ned i vikt för min kropps skull och för min skull. Jag har ju uppenbarligen inte kommit någonstans på egen hand... Så ni får gärna försöka hjälpa mig, det kanske funkar, vem vet?
 
Men jag måste vakna upp NU för nu får det inte gå längre. Och mamma, klaga inte nu. Jag valde själv att skriva det här inlägget och siffor för att jag försöker hjälpa mig själv. De andra metoderna har ju inte funkat så nu provar vi en ny. Jag älskar dig ♥

VÄRLDENS SÖTASTE KATT, MOLLY





SVAR PÅ FRÅGORNA

Saknar du din gamla klass? varför? varför inte? Nej, det gör jag inte. Trivdes inte i den klassen.
 
Hur ofta tränar du? Det beror helt på hur mycket jag har i skolan osv. Vissa perioder hinner jag inte träna och orkar inte. Men när jag har viljan och tiden så blir det 1-3 ggr i veckan.
 
Med vilka brukar du träna? Min syster Matilda.
 
Favorit godis? Mjölkchoklad.
 
Favorit färg? Rosa!
 
Är du/har du varit kär någon gång? Jag har varit intresserad men inte direkt kär.
 
Skulle du vilja ha en pojkvän nu? Klart man vill ha en pojkvän men pratar inte med några killar för tillfället och jag känner att jag inte behöver det heller om inte "han" dyker upp.
 
Har du gått i någon annan sport än ridning? Jag har spelat basket :)
 
 

IT'S GOING DOWN

Hoppträningen i fredags gick bra. Men när jag skrittade fram Feeri så var hon så jävla pigg. Hon trippade hela tiden, jag kunde inte ens få henne att skritta och sen fick hon nåt ryck och började snurra runt så hon höll på att gå omkull... Men sen lugnade hon ned sig när träningen började. Vi hoppade som på en åttvolt och det gick bra. Feeri hoppar så mycket högre än vad hon behöver så det känns som vi hoppar ungefär 1 m när det är 50 cm ;) Vi hoppade även några hinder på 60 cm som mamma tyvärr inte fick med på filmen :( Men jag är nöjd med Feeri och det går så mycket bättre nu än vad det gjorde första hoppträningen!
 
Igår gick mamma en promenad med Fargo och Matilda gick med hundarna och jag red Feeri i solskenet. När vi kom tillbaka så var hon så varm så jag duschade av henne och sen rullade hon sig i hagen och blev jättelerig.. På kvällen åt vi påskmat och kollade på breaking dawn part two. Idag var vi i stallet på eftermiddagen och vi red runt körslingan två varv och sen på kvällen har jag varit hos pappa och ätit och kollat på andra filmen av "The Hobbit". Riktigt bra film och så himla bra gjord. Imorgon ringer klockan 7.15 för att va i stallet hela förmiddagen och sen vid lunch kolla på P&J på Harbacken. Sen ta det lugnt på eftermiddagen och kvällen. Skola igen på tisdag :(
 
Imorgon ska jag iaf rida ett ordentligt dressyrpass på Feeri. Rida igenom henne ordentligt. Sen ska hon få vila på tisdag då hon senast vilade i söndags. Men hon är så pigg hela tiden så hon får bara vila en dag i veckan. En annan sak.. Jag älskar att det har blivit så varmt och fint väder men det är INTE bra att det bara slog om över en natt för nu är det så mycket pollen och jag är ju allergisk så det är lite jobbigt...
 
 

Hoppträning 18/4

Det går bättre och bättre!


TAGGA HOPPTRÄNING

Ska snart åka till stallet och fixa Feeris box innan hoppträningen kl 18 ikväll! Taggad! 



WOW

Jag känner med dig Jacob, du är inte ensam ♥ Så himla grym du är, hoppas du vinner!

WEDNESDAY

Skickat in en inlämningsuppgift idag. Va i stallet, fixade boxen och sedan red jag ut på Feeri med Fargo som handhäst. Det gick super och var mysigt. Har kollat på New Moon nu på kvällen och duschat. Nu tänkte jag sätta på en film innan jag ska sova. Imorgon tänkte jag cykla till stallet på eftermiddagen och fixa stallet och motionera Feeri. Har inte bestämt mig än om vad jag ska göra med Feeri så vi får se! Tänkte även att jag hinner smörja en del.
 
Imorgon innan stallet ska jag försöka göra en video med svaren från frågestunden också :)
 
 

DREAMS

Idag har jag varit i stallet i ca 5 timmar. Hoppade Feeri, fixade hennes box och sen gjorde jag inte så mycket mer. Det gick bra att hoppa Feeri. Vi tog oss över hela 60 cm, det var ett tag sen! Försöker jobba oss upp till 95 igen och det skulle vara kul att hoppa 1 m en dag :) Ikväll har jag kollat på Ryttareliten och Twilight. Är ju alla filmerna den här veckan :D På fredag är det hoppträning vilket ska bli kul! Imorgon kanske jag cyklar till stallet på dagen, annars blir det på kvällen. Ska rida ut på Feeri imorgon tänkte jag.
 
Annars är det så skönt med lov. Det som är mest skönt är faktiskt att slippa visa sig ute bland folk. Bara va i stallet och hemma, så skönt! Jag hatar verkligen att va ute bland folk, gå på stan och sånt. USCH! Känns bara som folk glor på en och då vill man bara sjunka genom jorden. Men samtidigt så vill jag bli en världskänd artist men det är ju en annan sak för då kollar folk på en för att dom gillar mig, inte för att dom ser ned på mig. Åh, jag vill verkligen "bli nåt" när jag blir äldre. Inte bara jobba på ett kontor hela dagarna. Jag vill se hela världen och göra förändringar, vara en förebild.
 
Sen får vi se om det bara är drömmar eller om de blir verklighet. Only time can tell.
 
Dagens hoppning, 60 cm hinder (jag vet att mina skänklar är förjävliga)
 

Hoppning Feeri, 15/4


SISTA CHANSEN!

Idag är det absolut sista chansen att ställa en fråga i min frågestund! Just nu har jag en eller två frågor så ställ gärna frågor om ni undrar något. Sista chansen!!
 
Ni får ställa frågorna i detta inlägget!
 
 

MÅNDAG

Igår fick hästarna vila och de fick byta till en gräshage. Mamma och jag åkte till Hööks och ni såg ju vad jag köpte i förra inlägget. Feeri fick på sig de nya täcket igår och hon blev så fin. På kvällen kollade jag på ponnyakuten och gjorde inget speciellt. När Matilda kom hem efter jobbet så åkte vi till gymmet och var där vid elva och kom hem halv två. Gick upp vid tolv idag, åt lunch, städade lite, har solat och gått en promenad med hundarna. Nu ska vi snart åka till stallet. Idag blir det att rida dressyr igen tror jag, ska hoppa imorgon om vädret tillåter! Ikväll ska jag försöka plugga lite då jag måste lämna in en inlämningsuppgift på fredag senast...
 
Bild från gymmet igår
 

DAGENS INKÖP - HÖÖKS

Ridbyxor, knäskodda 349 :-
Ridstrumpor 3 pack 99 :-
Regntäcke 549 :-

2011-2012




Känner ni igen mig?

SENASTE 6 DAGARNA

Jag förvarnar redan nu att detta inlägget troligen blir väldigt långt!
 
Lördag: Red dressyr för Helena. Började i skritt, ställa henne åt båda hållen, överställde henne för att mjuka upp. Red på volter, serpentiner med volter, öppna. Sedan trav, red lätt först men det var inte så lätt att komma åt Feeri så jag red utan stigbyglar. Jag hamnade lätt i bakvikt så jag var tvungen att rätta till mig själv i sadeln många gånger. Jag tror att sadel lutar lite så jag ska lägga en pad under där bak. Jobbade Feeri ganska länge i trav och ställa och böja i arbetstrav. Till slut gav hon efter och jävlar vad fin hon var! Hon har aldrig gått så fint så länge jag har haft henne. Jobbade i rätt form i trav (normal trav, inga inslag av travar-trav!) i både skritt och trav övergångar på volt och det enda jag behövde göra var att hålla om och ha ett stöd i handen. En sån jäkla cool känsla! Så ska hon gå jämnt när vi har tränat upp musklerna <3
 
Jag är sjukt nöjd med den träningen och Feeri fick jobba i hela 50 minuter. I vanliga fall rider jag mellan 20-40 minuter beroende på vad jag gör. Hon var så himla svettig efteråt så hon fick en dusch med schampoo så hon blev ren och fin. Sedan på med täcken och ut i hagen och rulla sig. Sen mot kvällen så åkte jag till Mathilda för att sova där. Vi åt tacos, fotade och pratade mycket. Sen vid 9 så blev det strömavbrott och strömmen kom tillbaka någon gång på natten när vi sov...
 
Söndag: Vaknade hos Mathilda vid 10. Åt frukost och fixade en ny header till min blogg som ni kanske har sett?! Den andra hade jag ju haft sen typ augusti så jag var ganska trött på den... Hoppas ni gillar min nya! Mamma hämtade mig vid 1 och sen var vi i stallet vid 3 tror jag. Red ut i ca 45 minuter, skrittade. Vilket var bra för Feeri då hon gick hoppträning på fredagen och dressyrträning på lördagen. Hästarna verkade iaf nöjda och glada. Kom hem vid halv sju, jag följde med mamma till flen för att byta bil. Jag pluggade på terränghjuling under tiden. Sen hem och packa inför terränghjulingskurs mån-ons.
 
Måndag: Upp och duscha och åka tåg som vanligt 7.22. Klassen samlades 8.30 vid rese i Norrköping. Åkte buss till Skogslotten. Blev uppdelade i grupper och stugor. Som tur va så fick jag sova med de jag brukar umgås med. Sen körde vi igång med fyrhjulig direkt. Var sjuuuukt kul att köra! Vi körde lite slalom, tränade att backa och köra med släp och i terräng gupp. Sen hade vi teori och traktor. Jag har kört traktor alldeles själv! Slalom, backat och parkerat. Var as nervös först men det var mycket lättare än jag trodde. Vid 5 så slutade vi så då åt vi och kollade på hoppträning och sen chillade jag i stugan med de andra på kvällen.
 
Tisdag: Klockan ringde 6.15, frukost 6.45 (snark..). Första lektion 7.30 som var teori. Sen köra traktor igen. Fick sätta fast släp och köra med det och backa och parkera med det. Även lyfta en vatten "tunna" med gaffeln och flytta på den och ställa den på en annan. Sen teori efter lunch och sist fyrhjuling i spöregn i två timmar och jag hade mjukisar... Förutom att det var kallt och blött så gick det sjukt bra. Fick köra mer terräng. Gasa upp till 40 km/h för att sedan tvärnita osv. Fick även göra en kontroll av fordonet innan man skulle köra och jag blev godkänd på kördelen! Så då var det bara provet kvar på onsdagen.... *nervöst* På kvällen pluggade jag och kollad på Ryttareliten.
 
Onsdag: Gick upp samma tid. Efter frukost packade jag väskan och städade. Sedan hade jag egen pluggtid fram tills provet kl 10. Jag pluggade stenhårt och vi förhörde varandra och jag var stensäker på allting till provet. Sen när vi fick provet så kände jag bara shit. Det här var saker som ingen hade sagt och jag kände mig fett osäker... Det var 30 frågor och man fick ha max 6 fel så man var alltså tvungen att ha minst 24 för att klara det. Jag kände att jag var osäker på mer än 6 frågor... Fuck tänkte jag, kommer inte klara det. Sen åt vi lunch och sen fick vi reda på resultat. Jag fick bara 1 fel, alltså 29/30 och jag blev så jäkla glad!! Så nu har jag förarbevis för terränghjuling, wiho!
 
Jag kom hem vid 1. Packade upp väskan och kollade på talang och top model som jag hade missat. Sen åkte vi till stallet och jag fick äntligen träffa min älskade Feeri<3 Jag gick in i hagen till henne och hon pussade mig i ansiktet och på handen, min lilla sötnos<3. Jag tror (och hoppas att hon hade saknat mig) för det verkade så! Vi fixade stallet och sen red vi runt körslingan och Feeri var så nöjd så. På kvällen tog jag det lugnt och duschade länge.
 
Torsdag (idag): Hade endast en lektion idag, engelska. 8.30-11.15. Sen gick jag och Irma och åt och sen gick vi till rese och sen tåg hem då. Hemma till ett. Tog det lugnt och pluggade tills mamma kom hem från stallet. Jag red först idag. Dressyrpass. Jag försökte att rida lika bra som i lördags och jag gjorde samma övningar ungefär men det var svårare idag. Red iaf i ca 50 minuter och mycket trav så Feeri fick konditionsträna lite ;) Men hon gick väldigt mycket i form och hon slappnade av ganska bra i slutet. Inte lika bra som i lördags men ändå helt okej. När jag hade ridit klart så hade det stänkt upp så himla mycket gummi på Feeris ben och mage så jag duschade bort det. Sen fixade jag hennes box och sen fick hon gå in och äta.
 
Kom hem vid halv nio eller nåt och sen har jag bara tagit det lugnt och skrivit det här inlägget ett tag nu, haha. När jag har skrivit klart det här så ska jag kolla på dagens avsnitt av top model med Matilda och sen kanske stallkompisar innan jag ska sova.
 
Imorgon har jag inte praktik som vanligt utan jag ska vara på hageby 8.30-16 för att göra lilla hästskötarexamen så jag kommer inte hem förrän 17 imorgon... Så jag hinner inte hoppträna :( Har inte hunnit plugga på till provet då jag haft mycket annat så det går som det går. Det är bara praktiskt och det mesta kan jag redan. Det är ridprov, man ska linda, knoppa, göra iordning hästen, visa häst vid hand, longera, och prata om foder och jag känner mig ganska säker på det mesta så det känns helt ok. Det är ändå bara ett test för att se var man ligger till inför stora (vanliga hästskötarexamen) i trean. Vi gör även den lilla i tvåan för att se sin nivå. Det är mina vanliga lärare som bedömer så det känns okej. Så tråkigt att jag inte hinner hem till hoppningen... :'(
 
Idag lyckades jag även klippa ett jack i mitt finger så det blir säkert mycket lättare att knoppa och linda imorgon då... Det som hände var att jag klippte till Feeris man lite för de undre stråna var längre än det översta och helt plötsligt så var visst mitt finger i vägen och en frisörsax är tydligen vass. 
 

MONDAY MORNING

Sitter just nu och väntar på att resten av klassen ska komma. Sen åker vi buss till Skogslotten. Terränghjulingskurs till onsdag lunch. Hoppas det blir kul och jag hoppas att jag inte välter! När jag kommer hem på onsdag så skriver jag ett inlägg om dressyrträningen i lördags och vad jag har gjort i helgen. Träningen gick iaf sjukt bra! Kommer sakna Feeri som bara den nu...

Men jag får ju träffa henne igen på onsdag! :) <3 nu börjar dem andra komma så vi hörs! 

Svettig Feeri efter dressyrpasset <3



HOPPNING, FEERI 4/4


DAGEN + HOPPTRÄNING

Kom till stallet strax innan tolv, fixade boxarna. Kollade när Emma red Ophelia, satte stolpar, smörjde sele, ryktade Milli och klippte hennes man, klippte Feeris man så nu ser hon ut som en tävlingshäst (!), longerade Fargo och sen fixade Feeri inför hopplektionen. Jag skrittade och travade fram henne innan och hon var pigg och sparkade lite. Idag red vi på banan på insidan och där är det sand som är ganska djup så det blir ganska jobbigt men det gick bra ändå!
 
Började med att rida över bommar och det gick bra. Sen ett litet kryss och det gick också bra. Bommarna låg i en trekombination på ena långsidan så han la upp det i kryss och jag hoppade det några gånger. Feeri var pigg så jag skulle jobba mycket med förhållningar mellan hindrena. Det var svårast mellan de sista hindrena då hon blev väldigt pigg och började galoppera flera gånger. Efter hindrena fick hon några glädjeryck några gånger, hon tycker ju att det är så roligt!
 
Sedan la han upp räcken på nr 2 och 3 och jag red över dem några gånger. Gick bättre och bättre men sen sista gången så hoppade hon lite tidigt på första så jag hamnade lite i obalans över alla hindrena men det var ju inte så högt så det gjorde inte så mycket. Feeri skötte sig bättre idag än förra veckan då hon var typ 68 % piggare än idag tyckte Niklas. Och då var hon ändå PIGG idag, haha. Hon hade även lite bättre koll på sina fötter idag. Duktig var hon och får en guldstjärna av mig ♥
 
Hoppas att det går lika bra på dressyrträningen imorgon. Klippte ju hennes man kort idag så tänkte knoppa den till träningen imorgon om det går! Sen funderar jag på vilken outfit vi ska ha... Vit, rosa, röd eller lila/vit? Hmmm... Ska även duscha hennes bakben imorgon då hon har små flagor i hovskägget som drar bort pälsen :( Hoppas det försvinner av ett speciellt schampo. Annars måste jag plugga på terränghjuling imorgon... Åker ju på måndag :( Tur att Feeri får gå nu ordentligt innan jag åker.
 
Film från dagens hoppning kommer strax upp här!

#SELFIE

Igår red jag Feeri över bommar. Precis över bommarna gick hon jättebra i skritt och trav men på samma ställe på spåret började hon galoppera på stället och sparka bakut... :/ Jag blev så arg på henne.. Men i slutet gick det bättre :) Jag skrittade fram innan passet runt stallet en sväng med Fargo som handhäst och han var jätteduktig!
 
Idag har jag diskat, pluggat och varit i stallet. Red Feeri ett varv runt körslingan som är typ sand med uppochned försbackar så det blev lite träning! Imorgon är det hoppträning och jag ska tvinga mamma eller Matilda att filma så det kommer upp här sen :) På lördag blir det kanske dressyrträning. Ska även träna på att visa häst vid hand imorgon och knoppa. Även klippa Feeris man kort...
 
Feeri i sitt nya coola REAL täcke ;)

VISSA DAGAR ÄR JOBBIGARE ÄN ANDRA

Idag var en sån dag då man vill åka hem, lägga sig i sängen och sova tills man dör ungefär. Det är då de är tur att man har en sån bra mamma som skriver så fina sms, älskar dig mami ♥
 
 
Idag longerade jag Feeri med inspänningstyglar och hon gick riktigt bra! Imorgon tänkte jag rida över bommar och cavalettibommar med henne. Bra balansträning! Först måste jag bara överleva en dag på hageby ;)
 
God natt!
 
 
 

MIN FINASTE ÄGODEL