BIO

Var med Mathilda igår och sedan sov jag där. Vi spelade kort, fotade, kollade PLL och kollade film. Idag blev jag hämtad vid två och då åkte vi direkt och kollade stallplats.. Kanske flyttar om 2 månader. Vid halv sex så ska jag möta Mathilda vid bion och då ska vi kolla på Monsters University (monsters inc 2). :D I 3D dessutom!
 
Ska snart duscha och fixa mig. Klant som jag är så har jag skurit upp min tumme... Ganska djupt så det gör ont, svårt att inte kunna använda tummen.. :/ Nej men nu ska jag äta jordgubbar och kolla klart nya PLL avsnittet!
 
CRED till Mathilda som har fotat och designat min nya header! Jag är supernöjd med den! Vad tycker ni? :)

IT'S OVER

Jag vet inte vad jag ska göra med kära Feeri. Hon går knappt att rida längre. Jag vet inte vad det är med henne! Hon studsar och slänger med huvet och hoppar upp i luften. Fan. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Kan det vara så att vi inte passar tillsammans längre? Jag älskar henne mer än något annat. Jag vill ha tillbaka min lugna, duktiga häst.
 
Är så trött på falska människor och sånna som tror att de bestämmer över allt och alla. Jag är inget jävla husdjur. Jag har faktiskt ett eget liv, tro det eller ej. Jag kan inte bara rätta mig efter andra hela tiden. Fan, jag är så jävla trött på det. Nu är det fan slut!!
 
Stundens humör: Förbannad, besviken, ledsen..
 
 

LIFE


Ulrik Munther 28/7-13

Ulrik Munther uppträder på Parken Zoo.


PARKEN ZOO

Sitter just nu i bilen med Johanna och hennes familj på väg till Parken Zoo. Lite spontant! Så där kommer jag tillbringa min dag. Ulrik Munther skulle även komma dit.

Tror att jag har varit på alla nöjesparker de senaste veckorna... Haha! Bara TRE stycken den här veckan ;)


Babbel

Jag pratar om allt möjligt. Cover kommer upp inom några dagar!! Kommentera om ni har önskemål om videos.


SKARA SOMMARLAND


SKARA

Ligger i sängen hos Mathilda, vi ska spela kort och sen sova. Klockan ringer 6.30 imorgon bitti!! Kommer bli as kul på skara sommarland! :D på fredag är de grönan!!

Covern kommer så fort jag har tid! Tipsa gärna om låt förslag !


BRÄNNA

Ska en sväng t stallet nu. Sen gymma med Matilda i minst 2 h. Kondition och armar! Imorgon ska jag till Mathilda vid 11. Vi ska åka till Norrköping för att kolla i lite affärer och kolla bio. Sen sover jag hos henne och på torsdag ska vi till Skara sommarland !

Min mage idag ;)


STEKER IGEN


BIRTHDAY

Solat och badat vid Djulö några timmar. Fått 2 av Justin's äldre skivor och 500 kronor som jag ska använda till min tatuering :) även fått en heldag på Gröna Lund med Matilda på fredag!! På torsdag följer jag med Mathilda och hennes familj till Skara sommarland, kommer bli kul!

Nästa lördag åker Matilda och jag till mormor och morfar i Skåne och kommer hem fredagen efter!

Snart ska mamma och jag åka till stallet och rida. Blev ingen lektion idag. Efter tio ska jag träffa Matilda på gymmet och köra kondition och armar.

Vi köpte en bananasplit vid Djulö idag!


HOME SWEET HOME

Kom hem vid elva. Sov på tåget och var nästan rädd att vi skulle missa att gå av vid Katrineholm för att när jag vaknade så gick det verkligen inte att hålla ögonen öppna! Sovit 2 timmar "inatt". Vid halv ett gick jag ut och solade i 2,5 timmar. Snart ska vi till stallet och skritta en sväng om det inte är föör mycket flugor. På vägen hem ska vi handla. Senare ska vi göra min tårta till imorgon. Gymma ska jag hinna också. Och lägga mig tidigt idag för imorgon ska jag upp ganska tidigt för att jag ska hinna gymma. Om det är sol imorgon så tror jag att vi ska till Djulö en sväng för att sola och bada och så ska vi fika och fira mig då. Kl sex på kvällen är det lektion som gäller! Hoppas min prinsessa är samarbetsvillig.. ♥

MER BILDER


I WANNA GO HOME

Sovit totalt en kvart.. Haha, har haft skit tråkigt . Dock lite kul att kolla på alla fulla ungdomar :p nu dricker jag varm choklad, gott! Bara en timme kvar tills tåget kommer!! Wihooo :D

Får se om det är sol när vi kommer hem, om det inte är de så ska jag sova! I min säng, åh så skönt!


GÖTEBORG

Sitter på en busstation i Gbg. Sitter på golvet där det finns uttag så jag kan ladda telefonen. När jag har skrivit klart det här inlägget så ska jag försöka sova en stund. Tåget hem går imorgon 8.35. Om det är sol så ska jag sola imorgon och jobba på brännan. Gymma ska jag självklart göra också!! Konserten var jättebra! Inte lika bra som Justin's då men väldigt bra! Skrek och sjöng typ hela tiden. Mycket folk var det och super bra väder. Inte ett moln på hela dagen har det varit. Typ 30 grader varmt också. Lätt värt att sova på en busstation en natt för att gå på konserten! Fanns inga hotell lediga.. Nu ska jag sova .


ROBBIE


GBG HERE I COME

Kom hem från gymmet vid 1. Nu ska jag alldeles strax sova. Imorgon går tåget till Göteborg 13.10, spännande för jag har aldrig varit där! Sen är det konserten på kvällen och sen hem på söndag morgon. På söndag ska jag sola hela dagen om det är sol, känner mig blek :( På måndag fyller jag år (wihoo, eller not...) kommer väl ha tråkigt som alla andra födelsedagar. På kvällen ska vi rida lektion för Helena så det hoppas jag blir kul och går bra iaf! 
 
Gick bra att rida Feeri idag, inga dumheter :) Sov ju hos Mathilda igår. Vi badade 4 gånger, spelade kort, pratade massa och hade kul!! 
 
Gud, nu måste jag gå och sova innan jag somnar i soffan! Tagga snygga Robbie Williams imorgon!!! 

BIFF

På väg hem från stallet. Red idag! Nu ska jag till gymmet med syster... Skriver senare!


SCREAM 2

Gymmade med Matilda i lite över en timme. Jag rodde 6km och brände 310 kalorier. Sen körde jag styrka i benen och till sist så cyklade jag och brände 90 kalorier så totalt har jag bränt 600 kalorier idag! Känns riktigt skönt verkligen. Nu har jag precis kommit ur duschen och just nu sitter jag i Matildas säng hemma hos pappa och skriver på hennes dator. Hon ska duscha nu och sen ska vi göra smoothie och kolla på Scream 2 då vi såg ettan för några dagar sedan. 
 
Faktiskt så tycker inte jag att scream filmerna är så läskiga. Och jag brukar vara rädd för typ alla skräckfilmer men jag gillar scream. Ibland kan det vara läskigt men inte så jag hoppar upp i taket liksom ;) Det är en handlingen och spännande, det gillar jag. Tummen upp för scream! 
 
Eftersom jag gymmat 2 gånger idag så vilar jag från gymmet imorgon. Ska hem innan lunch och sen ska jag till Mathilda och vi kommer säkert bada och så. Sen sover jag där också, roligt!!
 
That body... (jag för 2 år sedan)
 

FÖLJ MIG


GYM x2

Strax innan tolv var jag på gymmet idag. Brände 200 kalorier på konditionsmaskiner och sen körde jag styrka i armarna. När jag kom hem så kollade jag på Pretty Little Liars. Sen åkte vi till stallet vid halv fem, red en sväng. Det var flugor som retade Feeri och hon var lite dum så mest så studsade vi idag. Var nog mer i luften än på marken, haha ;) Jag duschade henne efteråt för hon var så svettig. Sen på med flugtäcke och flughuva och sedan ut i hagen.
 
Åt kycklingpastasallad till kvällsmat, super mumsigt! Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Vid 22:20 så ska jag möta Matilda på gymmet. Ska köra kondition och sen cyklar vi hem till henne och så ska vi kolla film och jag ska sova där. Mysigt.
 
Imorgon ska jag vara med Mathilda, om det är varmt så ska vi säkert bada i hennes pool och vara ute. Kanske fota? Sen sover jag hos henne. På lördag är det konsert i Göteborg, kommer hem på söndag igen och på måndag fyller jag år. 
 
Har haft hela 150 st unika besökare idag! Rekord. Tack så mycket för alla snälla kommentarer! Det värmer ska ni veta ♥

THE STORY OF MY LIFE

Nu tänkte jag ge er sanningen om mitt liv. Svart på vitt allt från mitt huvud hur jag tänker och känner och ser på saker och ting. 
 
Tiden från att jag föddes till att jag var ca 10 år var den bästa tiden i mitt liv än så länge. Man kunde vara kompis med vem man ville och man behövde inte bry sig om vad folk tyckte och tänkte. Man bara va sig själv och hade massa kompisar. Jag var lycklig. Ett helt vanligt barn. Sen när man började 4:an så blev det ny klass och alla hade växt till sig lite så alla var lite "mognare". Samma klass till 6:an och det var väl lite små tjafs under de åren men man var ändå glad och hade massa kompisar. 
 
Sedan började jag 7:an och då var de ny skola och ny klass. Jag hamnade i en klass med knappt någon som jag kände. Jag kände mig lite utanför och kände att jag inte riktigt passade in. Så i hela 7:an var jag med lite olika tjejer. Jag kom inte direkt nära någon. Ibland var jag själv. 
 
Sommaren när 7:an var slut, alltså 2011. Hände det mycket i mitt liv. Jag kände mig väldigt ensam och utanför vart jag än var. Förutom en person som alltid fanns där för mig. Mest på sms... Denna människa är inte en släkting till mig. Jag var väldigt osams med min familj och jag kände mig alltid oönskad. Smsade väldigt mycket med den här människan och skrev alltid vad jag kände och tänkte. Hen skrev att jag borde söka hjälp. Alltså jag mådde psykiskt jättedåligt. Den sommaren besökte jag 4 olika sjukhus i 4 olika städer. Så illa var det. Jag blev runtskickad med denna personen som jag smsade med 24/7. Till slut fick jag diagnosen djup/svår deppression. 
 
Det blev mycket besök på BUP bland annat. Jag hade väldigt svårt att umgås och prata med min familj så jag bodde hos denna personen som alltid fanns där för mig i ca 5 veckor. Sen när jag var tvungen att flytta hem mådde jag sämre igen. Kände mig ofta ensam och oönskad fortfarande. Jag började skära mig den sommaren... Inget som jag valt själv. Eller jo, förstås men när man är deprimerad så finns det röster i huvudet som säger åt dig vissa saker. Denna röst/person i mitt huvud fick mig att skära mig i handlederna. Blodet rann och ont gjorde det. Jag tror att jag tänkte att om jag gör illa mig på utsidan så kanske denna personen/rösten i huvudet försvinner. Men det gjorde den inte och jag fortsatte att skära mig.
 
Jag hatade dessa BUP besök då jag skulle prata om mina känslor med en främling. Det kändes ju hur cp som helst. Jag hatar det fortfarande. Men sedan fick jag medicin mot deppression iaf. Det hjälpte litegrann tro det eller ej. Första terminen i 8:an hade jag över 50 % frånvaro. Jag mådde för dåligt för att gå till skolan. Jag ville bara vara ensam. Jag kände mig ändå oönskad av alla förutom en person då. Som jag fortfarande smsade med 24/7. 
 
Även i 8:an började vissa i min klass mobba mig. Jag är fortfarande inte helt säker på varför men de gjorde dem. Det gjorde en del av min frånvaro också. Jag ville inte gå till skolan för att jag visste att de skulle mobba mig. På vintern slutade jag äta nästan helt och hållet. Gick ned 11 kg på 3 veckor. Sedan började vårterminen och vissa mobbade mig fortfarande i skolan somtidigt som jag hade det jobbigt hemma. Vi fick en uppgift i skolan att prata i 8 min om vad som helst för klassen. Jag hade förberett mitt prat och allt men den personen som jag smsade med tyckte att jag skulle prata om mig själv istället. Om min deppression för hen visste att vissa i min klass mobbade mig. 
 
Detta var kvällen innan och då ändrade jag mitt prat och började öva att prata om min deppression istället. Nästa dag kom och det var min tur att prata. När jag gick fram till tavlan i klassrummet så skakade jag så mycket och var så rädd att jag trodde att jag skulle svimma ungefär. Men jag klarade mitt prat. Fick några kramar och så efteråt. Det kändes bra och jag var stolt över mig själv. Ingen mobbade mig på ett tag efter det. Men innan sommarlovet efter 8:an så hann de börja igen.
 
Sommarlovet 2012 var helt ok tror jag. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket. Jag hade fått min egna häst så jag var i stallet varje dag. Åt fortfarande medicin mot min deppression. Var ganska glad men det gick i perioder. Ibland var jag jättenere. 
 
Sen började jag 9:an. Fick jobba arslet av mig hela tiden då mina betyg från 8:an inte var så bra eftersom jag haft så mycket frånvaro. Jag blev fortfarande mobbad och kände mig ensam. Gick runt bland olika tjejer i klassen men kände mig oönskad överallt så gick även en del själv. Jag längtade så mycket efter sommarlov och att slippa klassen och att slippa känna mig oönskad i skolan. Hemma var det ganska bra faktiskt. Hemma är alltså hos min mamma. Mina föräldrar har varit skilda i 11 år men jag har alltid bott mest hos mamma och min syster har bott hos våran pappa de senaste åren. 
 
Ungefär i mitten av höstterminen i 9:an så fick jag ett sms av personen som alltid varit där för mig där det stod att hen sa upp våran vänskap. Jag brast ut i tårar. Ärligt så fick jag panik, nu var jag helt ensam. I några veckor var jag jättedeprimerad igen. Kände mig så ensam, rösterna började komma tillbaka i mitt huvud... Nu istället för att sluta äta så tröst åt jag istället. Gick upp nästan 30 kg på några månader. På vårterminen började jag lära mig att stå på egna ben. Lite skakigt var det men jag försökte.  Åt fortfarande medicin och var på möte på BUP ca 1 gång i halvåret för att de skulle skriva ut ny medicin.
 
Sen kom äntligen det efterlängtade sommarlovet och jag slapp se min klass igen. Nu har det gått några veckor på sommarlovet och jag har träffat en kompis en gång. Jag känner mig forfarande väldigt ensam. Ingen som hör av sig och frågar hur man mår eller om man vill träffas. 
 
Jag är fortfarande deprimerad och äter medicin men i stort sätt så är jag en vanlig människa. Verkar ganska glad och vanlig. Men när man är deprimerad så ibland blir man jätteledsen utan anledning. Ibland önskar man att när man somnat att man aldrig mer vaknar igen. Så känner jag ganska ofta - utan anledning. Jag vill sova hela dagar ibland och bara vara ensam. Jag kan gråta i timmar. Utan anledning. Så är det att vara deprimerad och jag kan inte styra över det, tyvärr. Jag har varit deprimerad i över 2 år och det känns som att jag alltid kommer att vara det.
 
Små elaka kommentarer får mig att känna mig oönskad, ibland vill jag försvinna. Blickar får mig att vilja gå under jorden. Men just nu är jag ganska okej. Familjen är okej. Men jag är så jävla rädd för att börja på gymnasium. Jag är rädd att ingen kommer gilla mig och att jag kommer gå runt själv i tre år till och bli mobbad. Jag får mer och mer ångest ju närmare skolstarten kommer. Det klarar inte jag om det blir så.
 
Men den här sommaren försöker jag verkligen bygga upp mitt självförtroende och lära känna mig själv mer. Och äta nyttigare och bättre och träna och gå ned i vikt. Jag försöker verkligen varje dag.
 
Jag önskar att deppression var en bubbla som man kunde spräcka. Så det var borta sen. För evigt. Jag vill inte vara ledsen längre. Jag vill vara en normal dotter som inte är deprimerad. Jag vill ha ett normalt liv.
 
När man är dprimerad så stöter man bort människor även fast det inte är med mening. Jag har inga vänner. Jag har stött bort alla och det är inte med flit. Jag stänger inne alla mina känslor i mitt huvud och är mycket ensam. Så är det. 
 
Nu har ni sanningen om mitt liv svart på vitt. Direkt från mitt huvud, Har ni några frågor så kommentera så ska jag svara så gott jag kan! Och snälla, inga elaka kommentarer.
 

BILDER FRÅN KOLMÅRDEN


EFTER GYMMET

Nu blir det stallet och rida!!


DAGENS FRUKOST

Tonfiskröra på rostade mackor och ett äpple och vatten att dricka. Om ett tag ska jag till gymmet!


THE KEY

Det visade sig att det INTE är #heartbreaker som spelas i bakgrunden på reklamfilmen till The Key. Musiken är från en annan låt men han sjunger heartbreaker flera gånger. Justin lurade sina beliebers IGEN. Han är såå död... Hahah ;) 

YEAH


#HEARTBREAKER

 
 
Shit. Satt hos pappa när jag läste att Justin lagt upp en reklamfilm om sin nya parfym, The Key och att #heartbreaker spelades i bakgrunden.... Då cyklade jag snabbt som blixten hem för att kolla såklart ! Jag dör som vanligt när jag ser Justin .. hehe

KOLMÅRDEN

Nu är vi på väg till Kolmården. Ska bli fett kul och spännande ! :D


INGET KAN STOPPA MIG NU

Igår kom jag hem vid midnatt från gymmet. Brände 400 kalorier på crosstrainer och löpband + styrka i ben och rumpa. När jag kom hem så slängde jag mig in i duschen och sen la jag mig, därav ingen uppdatering här. Vaknade vid elva idag, har ätit frukost och varit ute med hundarna. Snart ska vi åka en sväng till rusta och sen stallet för att rida. På vägen hem ska vi handla och sen ska jag gymma och ikväll sover jag hos Matilda för att vi ska åka tidigt till Kolmården imorgon. 
 
Jag är så taggad på träningen just nu!!

SUNKISSED SKINN

Igår tog jag en vilodag från gymmet. Cyklade till Matilda och sov där. Vi kollade på scream och lite av twilight, det var mysigt. Kvart i elva idag var vi på djulö. Spenderade 6 timmar där, solade och badade. Riktigt fint och varmt väder idag! Färg har jag fått iaf! Bränt ansiktet också, haha. Nu ska vi gå ut och äta i Stadsparken och sen en sväng till stallet och till sist så ska jag till gymmet! 

SUR HÄST

Jag hade skrivit ett inlägg på datan men precis innan jag skulle publicera det så startade datan om sig så det försvann :@ så istället får ni en bild på hur Feeris man blev.


HELLO PANIC, WELCOME BACK

Klippte Feeris man som jag skrev att jag skulle göra. Den blev mycket finare. Förut var den lång och ojämn, nu är den fortfarande lång men jämn och tjock. Efter stallet så cyklade jag till gymmet och var där en timme. Först körde jag crosstrainer i 17 minuter och brände 300 kalorier och sedan cyklade jag 1 mil och brände över 200 kalorier så totalt brände jag över 500 kalorier på gymmet idag. Känner att mina ben kommer vara lite sega imorgon då jag kört mycket kondition både igår och idag + att jag har träningsvärk i armarna sen passet igår. Men har man viljan så går allt. 
 
Dessutom tar jag ut lite av mina aggressioner på gymmet vilket är ganska skönt. Speciellt idag. Sårad och arg/besviken. Imorgon hoppas jag på sol så att jag kan bli lite brunare. Har inte bestämt om jag ska gymma imorgon eller vila. Får se hur jag känner imorgon helt enkelt. Nu ska jag kolla film eller ett avsnitt av CSI och sen sova. Godnatt.
 
Btw, det kostar ca 14000 bara flyg fram och tillbaka till USA. För BARA mig... Kommer aldrig kunna åka dit :'(
 

NOW


SUNNY DAY

Vaknade vid elva idag. Då gick jag ut med hundarna och sen åt lunch. Vid två kom Matilda hit och då cyklade vi först till ica och köpte vattenmelon och loka. Sen vidare till Djulö där vi hade lite picnik och sen solade i några timmar. Badade bara benen idag. Just nu väntar vi på mamma som kommer hem med varsin kycklingrulle till oss, mums! Sen ska vi till stallet och jag ska klippa Feeris man idag. Vi ska inte rida. Sen blir det troligtvis gymmet med Matilda eller så åker vi till henne och kollar film. Vet inte än.
 
Imorgon ska det va sol så då ska jag sola här hemma på gården för Matilda jobbar. På lördag ska det bli ännu varmare så då ska vi till Djulö och va där hela dagen typ. Skönt! På måndag ska vi till Kolmården :D Och nästa lördag ska vi till Göteborg och kolla på Robbie Williams och måndagen efter fyller jag 16 år ! Mycket roligt nu :)
 
 

02:00


SVETTIGT

Red en sväng med mamma. Feeri var faktiskt jätteduktig idag och hon va sig själv liksom. Duktiga pålle! Sen mötte jag Matilda på gymmet och gymmade ca 2 timmar. Brände 500 kalorier på konditions maskiner, cyklade över en halv mil och körde styrka (armar). Idag var jag oslagbar på gymmet!! Kom hem för ca en timme sen. Nu ska jag fylla magen lite och sen ska jag sova. Tagga gym imorgon också! Hoppas även det är sol så man kan steka lite. 
 
Fyfan, det var så hemskt imorse. Vaknade kl 6 för de spöregnade och åskade... Jag är inget fan av åska direkt :( Usch. Somnade iaf om vid 8 igen och vaknade 13.20 även fast jag la mig kl 12 igår..? Sov typ 12 timmar, vet inte varför jag är så trött... 
 
Nu ska jag kolla CSI och äta, sen sova. See yaa tomorrow fellas :*

FORGET THE HATERS

 

FIGHT FOR WHAT YOU WANT


SANNINGAR OM MIG

• Jag är hela 180 cm lång.
 
• Jag har väldigt svårt att lita på människor så behåller mina tankar för mig själv.
 
• Jag kommer alltid stötta Justin Bieber till 110 %. Enligt mig är han den bästa killen i världen. Jag älskar allt med honom. Alltså jag är en så kallad belieber, en stolt sådan.
 
• Jag hatar när folk inte svarar på sms fast jag vet att dem har läst det. Usch, blir sååå irriterad.
 
• Jag är ett freak när det gäller mitt rum. Städar 2-3 gånger i veckan. Det är alltid skinande rent.
 
• När jag tycker en låt är sjukt bra så lyssnar jag på den 24/7.
 
• Jag vill bli känd sångerska och bo i USA när jag gått ut skolan.
 
• Jag tänker bevisa alla att de har fel. (sug på den karamellen)

DJULÖ

Ligger och solar på Djulö med Matilda. Badat har vi gjort också, skönt när man väl var i ;) softar bara och jobbar på brännan. Ska bli jätte brun i sommar har jag bestämt! Ikväll ska mamma och jag rida och Matilda och jag ska gymma, skönt.


KORTFATTAT

Helgen har varit jättebra. Umgåtts med Mathilda och vi har haft jätteroligt! Ny bloggdesign har hon fixat åt mig också som ni ser, jag är supernöjd! Hon är min bästavän <3 Varit i stallet. Imorgon ska det bli 26 grader så då ska jag sola ett par timmar. Ska även gymma, rida (?) och kanske spela in en cover... Men gud, nu är klockan mycket så nu ska jag sova. Godnatt kära läsare.

HAHA


EGO


Jag är med & tävlar på nellieberntsson.se om att vinna ett egen designat pannband!

20130707-125438.jpg

GRYM LÅT!

 
 
[Verse 3: Justin Bieber]
19 year old and I gotta act up
Cause I'm so so fly, yeah I'm so fly
And I don't know why, really know I, go so wow, till the bass goes oh my
Oh I, I gotta slow it down
Yeah I'm on the loose, and I won't stop now
Cause I go so loud, and I go so wow
So you better watch out cause I'm oh so ahh
I'm on some risky business
I like women and French kisses
Mama told do the dishes but I'm here catching fishes
Cause I'm still young and acting up
Girls on my mind, so I still mack up
They see the money, see the money, rack up, till the walls dark green, cause I'm stacking up
Bass loud, hands up, I don't really give a fu--
They say I ain't old enough but I be young and acting up
Acting, acting up
Acting, acting up
They say I ain't old enough but I be young and acting up

YOU'RE THE REASON WHY I SMILE EVERY DAY

åhh, bästa känslan just nu. Ridit min häst idag, ordentligt, ätit BRA mat, umgåtts med la familia, gymmat, duschat och nu ligger jag i sängen med ny rakade ben. Bästa feelingen ever! Ni vet, man känner sig så nöjd med sig själv. Körde riktigt hårt på gymmet idag, bara uppvärmningen brände 250 kalorier... ;) Nä, men seriöst. Va helt slut i kroppen efteråt. Nu ska jag kolla en film innan jag ska sova.
 
Imorgon ska hästarna vila, de va duktiga idag + att de ska bli ca 27-28 grader. Så vi åker ut en liten sväng och kollar till dem. Sen ska jag sola ett tag tänkte jag för sen på eftermiddagen ska jag till Mathilda och sen sover jag där! :D Gissar att vi hittar på något roligt som vi brukar och så ska vi fota lite också så det blir nog super!
 
Idag var det 16 dagar kvar tills jag fyller 16 :p Snart är det Kolmården och konsert i Göteborg. Hoppas även på en dag på Grönan med syrran och kanske en tripp till Skåne... Allt i juli, hihi. OCH en ridlektion för Helena också!
 
Alltså man kanske inte får säga så här men jag tycker det är ganska skönt med ny skola och ny klass. Det ska faktiskt blir riktigt roligt och lite spännande med ny stad och allt också. Extra kul eftersom det är en hästlinje :)
 
Nu börjar faktiskt ögonlocken bli lite tunga så nu ska jag leta upp någon film som jag vill se och så får vi höras imorgon helt enkelt. Puss så länge..

LIVING LIFE

Åkte till hästarna vid lunch. Red till ridbanan och red lite där och sedan hem igen. Väldigt mycket flugor och bromsar och Feeri får bokstavligen damp på dem. Hoppar upp i luften i sidled ungefär. Plus att hon har blivit väldigt bekväm med att gå efter mamma och Fargo så nu ska vi gå först ett tag för hon har lagt på sig lite olater. I juli ska även Helena komma och ha lektion för oss så jag hoppas att vi kan lära oss lite saker och träna upp oss igen.

Nu ska jag göra sallad som vi ska ha till maten och sen ska Matilda och jag till gymmet för att biffa upp oss lite ;) sen ska jag göra en nyttig smoothie när jag kommer hem. Imorgon ska vi till hästarna på förmiddagen och jag tror att jag ska longera Feeri då. Sen tror jag att jag ska vara med Mathilda :D nä men nu ska jag sätta fart!


HI, I'M BACK

Ätit och kollat film hos pappa. Nu ska jag alldeles strax sova, ville väl mest bara meddela att jag fortfarande lever. Haha.
 

FRIDAY NIGHT

Igår så red i en bit först och sen red vi till ridbanan och släppte hästarna lösa. De fick springa av sig och hoppa lite också. Idag får de vila. Imorgon ska de longeras och så kanske jag ska hoppa Fargo någon dag snart. Nu ska jag cykla till pappa för att äta där så vi får ta en date senare idag. Ciao

+++


SAFE HAVEN


THE GYM

Nu ska jag alldeles strax cykla till gymmet för att spendera lite tid där. Träna kondition. När jag kommer hem så ska jag kolla film och ta det lugnt. Ikväll ska mamma och jag rida. Feeri är ok. Hon har små sår men hon är inte öm och hon haltar inte så. Ska träna upp hennes kondition och muskler. 
 
Nää, gymmet var de ja.. Hejsvejs

LOVE ME LIKE YOU DO


1ST OF JULY

Har tagit det lugnt idag. Nu ska jag ner på stan en stund med Matilda. Jag kom in i Norrköping! :D Så 19 augusti så kör jag! Yeey
 
 

SVAR PÅ KOMMENTAR

anonym Om: My #awesome video
Kan du inte göra en videblogg om vilka som är dina närmsta vänner, och varför dom är de och typ hur länge ni vart vänner osv...?
 
Svar: Tyvärr finns det inte mycket att säga. Min syster och mamma är mina bästavänner. 

NOTHING LEFT FOR YOU

 

JUST DON'T, OKAY?


HELGEN

I fredags hämtade pappa mig vid halv sex. Vi käkade pizza och kollade film, sedan hämtade vi Matilda för hon jobbade till tio och sen åkte vi till stugan i Stockholm. Var framme vid halv ett så det var hopp i säng direkt. Lördagen bestod av solning, paj, bada, fiska, grilla & film mys! Vääärldens skönaste dag kan jag säga! Sol hela dagen och varmt! Idag var vi på bryggan en stund, det var mulet men ganska varmt. Jag badade och så fiskade vi lite och sen käkade vi lite innan vi åkte hem. Var i stan vid halv fem och då åkte jag hem till pappa och åt lite rester av paj som blivit över. Sen skjutsade pappa hem mig och så åkte jag och mamma till stallet. Det var soligt och fint väder så vi red en tur. Jag tog det nya tränset på Feeri som passade jättebra och var super sött på henne! Jag jobbade henne lite i form och hon var jätteduktig. Sen vände vi och red hemmåt, travade och Feeri gick i form. Så snubblade hon och snubblade igen och helt plötsligt var vi en decimeter från marken och jag låg på marken. Vi gick omkull IGEN! Jag landade på armbågen där jag landade förra sommaren när Feeri och jag gick omkull och jag fick sy. Som tur var så fick jag bara lite skrapmärken men Feeri skrapade upp båda sina knän fram och på mulen :( Så en perfekt helg slutade illa iaf...
 
Varför har vi gått omkull två gånger? Varför snubblar hon ganska ofta? Är hon inte gjord för att kunna vara ridhäst? Är hon skadad i frambenen? Måste jag sluta rida henne? Kommer hon att hålla? Måste hon vila livet ut?