jag sjunger lite

 

Onsdag, 27 Februari

Slutade vid halv fyra idag. Mycket sjunga och musik såklart. Jag har fått ett solo(!!). Tänkte gymma lite idag men ångrade mig för jag har verkligen inte tid att bli sjuk igen så jag inte kan sjunga - dålig idé. Nu ska mamma och jag åka och handla och sen blir det stallet. 

PLL innan sömn

That's right, ett avsnitt av PLL innan det är dags att sova. Taggar musikal arbete imorgon som tusan! Godnatt läsare. Hoppas ni är snälla mot människorna i er omgivning... 
 

tisdag

sång, sång & sång hela dagen men väldigt roligt när det låter bra (orkester & kör alltså). Kollat klart på säsong 1 av pretty little liars så nu ska jag slå på säsong 2! Världens bästa serie, believe me. Men dock blir man väldigt trött i huvet efter många timmar av musik men det är de värt. Hoppas ni haft en bra dag.

one way or another

Igår  åkte vi till stallet efter lunch tror jag. Vi red på vallen. Jag red barbacka på Feeri på hackamoret. Jobbade henne i spåren i skritt och lite trav först, sen tog jag en galopp uppför backen. Det gick fort, haha Feeri blev jätteglad :D Och jag ramlade inte av! *stolt* Eftersom Feeri inte ens kan galoppera rent och alltid så galopperade jag barbacka och ramlade inte av. Sen kom jag till Jossa vid strax efter fyra typ. Vi bakade chokladmuffins, kollade melodifestivalen och två filmer, pratade osv. Idag vaknade vi vid tolv tror jag och sen åt vi frukost och snackade och sen kom mamma och hämtade mig vid halv tre och då åkte vi till stallet. Vi red barbacka en skrittur på ca 30-40 min, det gick bra och Feeri frustade många gånger och verkade nöjd! Sen red jag Cinderella barbacka runt stonas hage. Tog lite trav och galopp också vilket gick super bra! Hon var väldigt skön att rida barbacka på, bred och mjuk ;) Kom hem vid halv sex kanske, har duschat, ätit o kollat ponnyakuten. Om en halvtimme är det underemployed :) Sen ska jag antingen kolla film eller Pretty little liars (JOSSA) :p Imorgon börjar musikalveckorna, spännande! Mycket text att läsa idag, sorry! 
 
En bra helg helt enkelt med strålande väder, sol & blå himmel! <3

give me love, love


onödigt inlägg

Kollar på någon gala, helt ok.. Om exakt 5 månader fyller jag 16!!! Imorgon är det exakt 2 månader till Justins konsert!!!!! :D HAPPY!

I don't know were I belong, I don't know were I went wrong

Vaknade 13.15 idag, soft. Gick upp, tog ut Elliot och åt. Nu sitter jag här i soffan med Molly i knät och Elliot bredvid mig. Lite mysigt. Igår kväll så nös jag som en galning, vet inte varför... Min förkylning blir sämre och jag fattar inte varför! Jag har varit sjuk i 2 veckor nu. Jag måste bli frisk typ nu för på måndag börjar musikalveckorna och jag sjunger så jag måste ha min vanliga röst liksom... Jag förstår inte varför det blir sämre för jag har ju inte tränat eller gymmat eller något ju! Skit irriterade -.- Jag ska ta det lugnt tills mamma kommer hem, då ska vi åka till stallet. Vi ska rida ut våra hästar en sväng, jag tänker rida barbacka för det är så mysigt. Om det inte är kolsvart när vi är tillbaka så tänkte jag rida Cinderella på vallen en liten stund. Det var så kul att rida henne härromdagen :)
 
Igår så red jag Feeri på hackamore, jag hämtade henne i hagen och hoppade upp direkt på täcket. Mamma gick med Fargo. Vi skrittade runt stonas hage, det var mysigt. Feeri sparkade bara två gånger i början sen var hon jättesnäll ♥ Vi busade och travade lite också, hihi. 
 
Efter stallet så ska vi handla lite, sen hem och laga tacos! Mums, det var faktiskt minst två veckor sedan vi åt det ;) Sen blir det fredagsmys och bara chilla tror jag. Imorgon blir det stallet vid lunch tror jag och sen ska jag till Jossa och sen sover jag där, awesome! På söndag är det stallet och skriva novell om jag hinner och sen är lovet slut. Men det gör inte så mycket eftersom det är musikalveckor i två hela veckor så inga lektioner, bara sång! 
 
Jag tänkte bli blond igen inom snar framtid! Vill ha tillbaka mitt låååånga hår :'(

Inspiration tack

Håller på att skriva novell för tillfället men jag behöver verkligen inspiration just nu. Någonting måste hända men jag vet verkligen inte vad, sjukt irriterande! Läs senaste inlägget på den HÄR bloggen, HELT INSANE!

Maja & Cinderella 20/2-13

 

två från idag


I kissed you goodbye

Ligger just nu i sängen, ska gå upp och äta frukost/lunch strax. Sen borde jag skriva novell fram tills vi ska åka till stallet, eller ja. Jag typ måste göra det. Idag har jag inget intressant att skriva :/ Läs DENNA   tack!

~


Dagen och morgondagen

Gick upp strax innan elva idag. Va i stallet vid tolv och på Harbacken vid ett. Red en timmes lektion tillsammans med mamma och Fargo. Det var riktigt roligt. Tränade på att ställa och böja hästarna, lösgöra. Feeri var fin, pigg och lite bråkig ibland men fin. Hon slängde lite med huvet och tjura men det gick över. Efteråt var hon jättesvettig och trött. Tack Helena! När vi var tillbaka i stallet igen så var det bara att slänga på fleecetäcke och stretcha. Idag var hon verkligen värd mat efteråt, min duktiga flicka! Hon var så fin på lektionen. Rosa schabrak, rosa lindor (bak) och sitt rosa prinsess träns! ♥ Åkte hem vid fyra tror jag, var inne en sväng på Willys. När jag kom hem så duschade jag och åt. Nu ska jag vila och äta lite glass om en stund. 
 
Imorgon ska jag hämta ut ett paket hos ica nära med saker från Frida tidningen. Om det är dom sakerna som man skulle få i första hand så är det bl.a. "Breaking Dawn part 1" :D Och fler saker men kommer inte ihåg vad det va xD
 
Imorgon tror jag att hästarna får vila så då tänkte jag passa på att rida Cinderella. Tänkte rida på vallen och prova lite galopp kanske :) Annars ska jag bara ta det lugnt och vila, är ju inte helt frisk än. Vill bli frisk så jag kan gymma igen :( 

We are a secret

Åhh, skrev nyss ett inlägg men sen försvann det :@ Aja.... Köpte en tröja och hårspray på H&M idag! Var i stallet, smörjde Feeris sadel och träns och lindade upp lindor som jag ska ha imorgon på träningen! Är så sjukt taggad!!! :D Nu ska jag äta, puss
 
Någon som vill ha fler videobloggar???
 

Monday

Idag vaknade jag vid elva ungefär. Jag är färdig nu, mamma och jag ska gå till någon affär som jag inte vet vad den heter.. Resten av dagen ska jag ta det lugnt, vi åker till stallet ikväll för hästarna ska vila idag. För imorgon ska mamma och jag rida privatlektion för Helena! :D Det ska bli as kul, har inte ridit på en ridbana eller för tränare sen typ november.. Aja, nu ska vi gå tror jag så vi hörs senare!

Svar från frågestunden

 

Mobbning

Det finns en sak som jag har funderat väldigt mycket på, länge. Nätmobbning. Själv har jag varit med om det och varit offret. Man blir sårad. Det är förjävligt, man blir jätteledsen. Det värsta är att man kan låtsas vara någon och bete sig precis hur man vill utan att någon gör något åt det. Alltså om jag låtsas att vara "Kalle" som skriver till en tjej. Han verkar vara jättesnäll osv. Tjejen skriver personliga saker till "Kalle" och sen sprider han rykten om henne och skriver saker på internet om henne som är elakt. Denna "Kalle" kan ju lika gärna vara tjejens bästavän, man vet ju inte det. Det är det jag menar. Man kan vara vem som helst på internet, vem man vill! Ingen har ju koll på det för man vet inte egentligen om personen är fake eller inte. 
 
Ihop med nätmobbningen så kan få bli kallad vissa saker i skolan t.ex. Folk sprider rykten om en person fast de inte stämmer. Oftast så säger ingen emot heller. Alla är med på "den dåliga sidan". Antingen så är man den personen som säger elaka saker eller så säger man inte något överhuvudtaget. Då är man ändå lika dum eftersom man inte säger emot. Så personen som då blir mobbad blir ofta ensam. Ingen säger emot eller står upp för den här personen. Ingen vågar. Man kanske är rädd att man själv kommer bli mobbad också, därför väljer man att inte säga någonting. Det är dåligt tycker jag.
 
Man ska säga emot. Inte bara vara tyst och hålla med. Det händer allt för ofta att ingen ställer upp för de mobbade. Jag har varit/är mobbad. Ingen har någonsin ställt upp för mig i skolan eller på internet. Det sårar lika mycket som kommentarerna jag får av mobbarna. Ingen vågar säga emot eller vara på min sida. Det suger. Jag känner mig väldigt ensam och svaret är ja, jag är fortfarande deprimerad. Och mamma eller någon i min släkt om ni klagar på att jag skriver det här på min blogg så vill jag inte höra. Det är sanningen jag skriver och folk har rätt att få veta. Jag VILL att de som läser detta ska förstå hur jag känner. Jag vill sätta stopp för mobbning. Både på nätet och i verkligheten.
 
För många människor har begåt självmord p.g.a mobbning och för många är deprimerade p.g.a mobbning. Jag vill sätta stopp för det. Jag önskar verkligen att fler människor känner som jag. Det kanske är några av de som aldrig säger emot som egentligen vill säga något men inte vågar. Bara gör det ändå. Annars kommer mobbningen aldrig att försvinna. Det finns ingenting mer i hela världen som jag vill än att sätta stopp för mobbning. Det är så fel. Det är så fel att mobba någon. Alla är inte perfekta, alla är inte smala. Alla vill inte sminka sig eller platta håret varje dag innan skolan/jobbet. Man ska få se ut precis hur man vill utan att behöva bli mobbad för det. ALLA har rätt att säga vad man tycker även fast man inte är mest populär i klassen. Alla har lika stor rätt till att ha sin egna åsikt.
 
Om det bara fanns ett sätt att göra så att mobbarna förstår att de gör fel. Jag skulle göra vad som helst för att få dem att förstå. Jag önskar att alla som brukar hålla med mobbarna säger emot och säger att de gör fel. Ställ upp för de som blir mobbare. Man ska inte lämna de ensamma. 
 
Jag började bli mobbad för ca 1,5 år sen. Allt började med ett falskt rykte om mig. Jag fick sms av okända nummer där det stod elaka kommentare och t.o.m en utav mina bästavänner var med mobbarna och skrattade med dem. Någon som förstår hur det kändes? Som en kniv rätt in i hjärtat ungefär. Innan ryktet så var jag en helt vanlig flicka, hyffsat duktig i skolan, lagom med vänner och tyckte om mitt liv. Den dagen jag fick höra ryktet var jag aldrig samma människa igen. Jag brukade älska mig själv och mitt liv. Jag har inte älskat mig själv en enda dag sen dess. Jag har inte varit naturligt lycklig. Jag har gråtit mig genom nätter. Önskat att jag aldrig föddes. I flera veckor var jag inte kontaktbar. Jag har varit så deprimerad och ledsen. Är fortfarande vissa dagar. Om jag har tur är jag glad i perioder men för det mesta ledsen. De människorna som spred ryktet tog mitt liv ifrån mig. Jag förstår inte vad jag har gjort mot dem som gav de rätten att ta mitt liv ifrån mig. 
 
Jag har förlorat så många vänner p.g.a det här och jag känner mig så ensam. Jag har ingen bästavän, ingen som alltid ställer upp för mig. Det dödar mig på insidan även om ni inte ser det. Jag vill inte verka svag. Jag vill ha mitt gamla liv tillbaka. Jag gråter medan jag skriver det här. Här har ni sanningen. Svart på vitt. Snälla, inga elaka kommentarer. De sårar mer än ni tror..

Gangnam Style!

 

hejsvejs

Varit i stallet flera timmar idag, roligt! Sen panta burkar från discot igår och i botten på påsen så var det typ 1 liter läsk så alla burkarna var kladdiga och luktade bläää, inte lika roligt... Handlade lite på Maxi också. Har ätit och kollat Melodifestivalen. Helt rätt som gick till final! Nu ska jag fortsätta kolla på Mumiens Återkomst!
 
Alla säger grattis till bästa Philippa som fyller 15 år imorgon!
 
Så sjukt söt på denna bilden, hihi

2013-02-16, 13:23

Vaknade för en stund sen.. Kollat klart på en film som jag inte orkade kolla klart på igår. Nu ska jag väl gå upp och göra mig klar för att åka till stallet. Ska longera min pålle och kanske rida Cinderella om jag orkar o hinner, vi får se helt enkelt. När vi kommer hem så ska jag duscha och sen kanske skriva novell eller bara chilla, vet ej. Har inte bestämt om jag tänker lämna in novellen v.7 eller v.11 än... Aja, det löser sig. Hörs babes

FEST HOS ABDULLAH!

WOOP WOOP! Vilket paaaaaaaartyyyyyy!!!!
 

åhhh

asså ibland orkar jag verkligen inteeeee.

Alla <3 dag

Idag är det min hals och hosta som hindrar mig att gå till skolan. Vill bli frisk så jag kan gymma igen! Äter just nu, lagade lite mat till mig själv. Strax ska jag skriva novell och ikväll blir det att pussa på pållarna eftersom det är alla <3 dag idag! Imorgon ska jag gå till skolan oavsett iaf. 
 
Glöm inte att det är ni som bestämmer om ni vill ha svar på era frågor eller inte. Om ni vill ha svar så 2 kommentarer till!!
  

Date med sängen

Min säng ropar på mig så måste nog släpa mig dit nu... 2 kommentarer till sen får ni svar på era frågor! Annars blir de inga svar.... Imorgon slutar jag kvart över tre, buhu :(

HAHA! TYPICAL ME


Hejja

Kom igen! MINST 5 kommentarer och sen kommer svaren upp från frågestunden! GO GO GO!

Fråga vad ni vill!

Kör en så kallad "frågestund" så fråga hur mycket ni vill om vad som helst och jag svarar!
 

Smile

Min hals är helt fucked up, ibland försvinner rösten.. Nu ska jag dricka varma koppen och hoppas det kommer kännas bättre i halsen. Sen ska jag försöka plugga lite och skriva på min novell. Har prov i biologi imorgon och hemkunskap som vi inte hade förra veckan p.g.a NP så vore bra om jag går till skolan imorgon. Om det inte är värre så går det nog bra, får hålla tyst bara. 
 
 
Vissa dagar bryter jag ihop, jag är lika mänsklig som alla andra. Man måste få bryta ihop ibland för att kunna vara stark igen. Jag försöker. Ni ser mig på utsidan och dömmer mig efter den men INGEN vet hur jag ser ut på insidan, hur jag känner. Ja, jag erkänner att jag känner mig delad i tusen bitar, sprucken. Men för det så menar jag inte att jag tänker begå självmord om en minut. Jag menar att jag försöker, hela tiden. Bygger upp självförtroende varje dag. Sen kommer det någon och bryter ner det igen, då bryter jag ihop men jag ställer mig upp igen, ALLTID. Det är det viktigaste, att alltid försöka även när man vill ge upp. Believe in yourself and try!

.


I want Justin

Har precis ätit middag. Funderar på om jag orkar skriva något på novellen idag eller inte... Tror jag skriver imorgon, blir ingen skola då. Har inte gjort mycket idag, vilat typ och stallet då. Nu ska jag äta glass för min hals.. Senare är det dubbel avsnitt av CSI, thumbs up! Idag firar jag och Feeri 9 månader ♥
 
 
Lyssna på Justins nya låt!
 

2013-02-11

Har varit uppe i en timme nu. Kan inte sova, mår för dåligt helt enkelt. Nu ska jag kolla film...
 

Easy A

Känner mig verkligen som Olive i Easy A.. Gr8! Min huvudvärk kan dö tycker jag, plus min förkylning och om jag har riktig tur har jag feber också! När filmen är slut så tänker jag lägga mig i min säng och kolla en annan film. Är nöjd med novellen för idag. Har skrivit hela sex sidor. Jag skriver nu att jag lever efter sanningen, även om ni inte gör. Godmorgon

Sjuk

japp, jag blev sjuk i alla fall. Förkyld, huvudvärk och ont i halsen... Har varit i stallet ändå. Red Feeri på vallen. Alla gångarter på en pigg och lite tjurig häst.. Mamma ramlade av Fargo i snön men det gick bra och jag fick tag i Fargo som galopperade iväg. Jag ska äta Mc'Donalds när jag kommer hem och sen lägga mig i sängen och kolla filmer då jag kom på igår att det går att kolla film på min dator så nu kan jag kolla film i sängen, lyx! Ikväll ska jag kolla Ponnyakuten såklart. Imorgon har vi idrottsdag och då fick jag vara i stallet istället för att gå långpromenad vilket var bra! Hörs.

Börjar bli förkyld ..

Har ridit två gånger idag, Feeri & Cinderella. Va kul! Gymmade sedan ca 1 timme. Sen solade jag med mamma och sen handlade vi lite på Maxi. Åt för en stund sen. Ikväll ska mamma färga mitt hår. Ska även kolla på melodifestivalen. Köpte även Justin nya skiva "Believe Acoustic" idag! ♥ Love

Romme alpin

Åkte kl 7.00 imorse och var hemma 19.00. Lång dag med mycket slalom och snö! Det var roligt, jag åkte bara gröna backar.
 
 

I'm proud


God natt

NU ska jag sova, har packat och fixat för imorgon! Klockan ringer 5.30 imorgon, jiiiippiii!! På lördag ska jag rida denna skönheten!
 
Cinderella


This year


There's nothing like you and me together

Hade nationella prov idag 8.30-12.10 var inte så jättekul måste jag väl erkänna.. Men jag tror det gick bra i alla fall! Gymmade ca en timme efter skolan och kom hem för en stund sen. Alldeles strax ska jag göra läxor och sen ska jag laga kyckling till mig själv. Senare ska mamma och jag till stallet, gå en promenad med hästarna och fixa i stallet. När vi kommer hem ska jag duscha och plugga om inte klockan är för mycket. Måste lägga mig tidigt idag. Ska vara på skolgården 6.45 imorgon bitti för då ska idh-profilen åka till Romme och åka slalom heeeela dagen! Jippi, jag kommer dö. Kommer hem typ 18.30 (om jag överlever) så blir en lång dag och jag kommer ju inte hinna plugga något imorgon då. Har nationella samma tid på fredag igen.... Suck. Biologi prov nästa vecka och 2 redovisningar + läxor.... SUCK x10.
 
Om ni undrar så tänker jag jobba Feeri från marken någon vecka eller så nu för att hon är lite trottsig eller vad man ska säga mot mig just nu. Hon gör typ tvärtemot vad jag vill att hon ska göra om ni fattar :/ Hon stegrade flera gånger mot mig i helgen när jag longerade henne... Jag ska få henne att lyssna ordentligt på mig och hålla koll på mig hela tiden. Så vi får ännu bättre kontakt innan jag sitter upp på henne igen så då kan vi vara 100 % "sammansvettsade". I alla fall, i helgen blir det stallet, gymmet och plugga så jag kommer ikapp. Tråkigt men tyvärr ett måste... 
 
Hoppas ni mår bra förresten!

dreaming


hello

ont i fötterna och trött i huvet så säger godnatt

love him


haha


När slutade jag att vara jag?


mitt allt

Vi gled. Jag trodde allt var över. Vi var inte längre tillsammans. Du var inte längre min. Jag såg mitt liv vara över. Alla fina minnen med dig. Hur din päls glänste i solen när du galopperade över den evigt gröna ängen. Tårarna rann nedför mina kinder. Allt var över.

instapic


1 Februari

Efter skolan gick jag till Åhléns för att kolla om Justins nya skiva hade kommit och det hade den! Mamma ska stanna där efter jobbet och köpa den :D Idag släpptes ju fler biljetter till en ny konsert den 24 och jag köade på min telefon men när jag kom in var alla biljetter slut :( Men jag är ju ändå glad eftersom jag har en biljett till den 23 :) Dessutom hoppas jag att jag vinner en tävling på fb där man vinner en m&g biljett till den 23!! 
 
Nu måste jag fortsätta på min novell men först ska jag fylla min mage. Novellen måste bli klar i helgen. Imorgon är det gymmet :D Sen ska vi åka till stallet också, vet inte vad vi gör med pållarna idag.. Vi ses
 
Lyssna!!