skäms

Kom hem strax efter tre, tog ut Elliot och så där. Vill så gärna vara vätränad, smal, snygg osv men det går ju som det går.. Sitter här i soffan och äter godis, haha. Är jättesugen på pizza, chips, glass o massa mer :( Fan vad jag hatar mig själv!! Keep dreaming typ. 
 
Jag vet själv precis hur jag ser ut och jag vantrivs. Då kommer er fråga: varför gör du inte något åt det då?? Jo och här kommer mitt svar. Jag försöker verkligen, försöker hitta bra lösningar som passar mig och funkar. Hittills har jag tyvärr inte hittat en bra lösning som fungerar på mig. Dessutom så gör den medicin jag äter att jag får större aptit vilket gör det hela ännu jobbigare & svårare. Jag tar mer än gärna emot tips på hur jag kan göra osv. 
 
För ett år sedan var jag normal viktig. När jag trivs i min kropp så trivs jag med mig själv. Är glad och gör andra glada. Första gången jag mådde riktigt dåligt psykiskt så gick jag ner 11 kg på tre veckor. Jag slutade äta helt enkelt. Jag hann aldrig äta och jag hade ingen aptit. Nu önskar jag att det vore så. Har försökt att sluta äta men jag kan inte, eller jo klart jag kan men jag har inte gjort det. Jag hatar mig själv. Andra gången jag mådde nästan lika dåligt igen och det var i höstas så började jag istället äta mer vilket gjorde att jag började gå upp i vikt. Så nu sitter jag här. Tjock och olycklig. 
 
Jag är svag. Har nog aldrig känt mig mer svag. Senast idag rann en tår nedför min kind. Jag kan inte ens ta att ingen vill jobba med mig i skolan på grupparbeten. Jag blir sårad. Så, ännu en gång är jag ensam o svag. Vantrivs med mig själv och skolan. Jag har inte ens styrkan att ta tag i mig själv längre. Jag skäms så mycket att det inte finns ord. Om jag bara kunde hitta en väg att ta tag i mitt liv och mig själv, få mig själv att stå på två fötter igen. Jag letar men har inte hittat rätt än. Försöker hitta styrkan. Bara när jag skriver det här så trycker tårarna. Svag var ordet.
 
Och som svar på er andra fråga: Nej, ni behöver absolut INTE tycka synd om mig på något vis. Jag skrev detta för det är såhär jag känner och ser på saker och ting från min synvinkel. Sanningen helt enkelt.
 
Drömkroppen enligt mig

Kommentarer
Anonym säger:

Tjejjouren.se är en jätte bra sida där du kan chatta med folk som kan hjälpa och stötta dig. det hjälper verkligen!

2013-01-10 | 16:50:14
tips, säger:

Att sluta äta gör ingen lycklig, bara korkat! Sluta stoppa i dig skit istället. Ät bra, nyttig mat och lagom mycket och börja motionera mera. Svårare än så är det inte!
Och om detdär är din drömkropp så bör du nog tänka om lite. Det är inte hälsosamt när nyckelbenen och revbenen sticker ut sådär.
Sluta jämför dig själv med andra och bli ditt bästa jag istället!

2013-01-10 | 17:04:57
Anonym säger:

Du är stark. Vill du gå ner i vikt, träna, ät hälsosamt. Men sluta för fan inte att äta , för de blir att slutar man äta och börjar äta normalt igen så går man upp i vikt. Du kanske kan skippa bussen istället & gå? Eller skippa rulltrapporna. & tänk en extra gång över vad du stoppar i dig, även om det är svårt. Du måste tänka på att älska dig mer. Du är du och fin precis som du är! Du är inte tjock, du är kurvig. & det älskar killar.

2013-01-10 | 17:24:11
Mathilda säger:

Försök att bara äta godis/pizza/chip på helgerna om det är det du tycker är jobbigt :)
Tänk inte för mycket på vad du äter för då kan det bli till ätstörningar, ät bara husmanskost och motionera :)

Ett grymt tips är boken "BlondinBellas Egoboost"
Sjukt bra! Mitt självförtroende har höjts jätte mycket och man får tips på mat osv! :)

Love u finis! :* <333

2013-01-11 | 22:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback