-


MELLANDAGARNA

Då var julen över då. Ganska skönt kan jag nog tycka då det är så mycket stress inför julen men nu kan man slappna av! Min jul var helt ok. Började julafton med en uteritt i samhället vilket faktiskt gick väldigt bra med en liiite övertaggad Feeri. Hon fick ett litet utbrott i samhället då hon studsade och sparkade lite men annars skötte hon sig bra. Det var mycket saker att kolla på och lite jobbigt för henne, hon var helt svettig när vi kom tillbaka till stallet. Sen hemma så åt vi julmat och kollade på Kalle Anka. Sen satt jag i soffan resten av kvällen och avslutade kvällen med att kolla på den fina filmen "The Holiday". Fick några julklappar också såklart.
 
De senaste dagarna har jag inte åstadkommit så mycket förutom stallet. Har ridit ut Feeri med sällskap, tömkört henne och ridit lite på banan. Rakat henne har jag gjort också och hon blev såå snygg! Hon tyckte inte det var roligt att bli rakad, det var alldeles för tråkigt enligt henne så hon stod inte så stilla direkt. Men det gick bra ändå. Förutom stallet så har jag släpat mig ut på lite promenader och idag gick jag ca 5 km. 
 
Resten av lovet så ska jag försöka att hitta lite inspiration till att göra något vettigt. Sista dagarna på 2015 nu och sen är det nytt år igen. Nästa år måste jag verkligen skärpa till mig på många plan. Sluta se bakåt och tänka på framtiden istället. Jag tar studenten snart och då ska jag klara mig alldeles själv och göra något vettigt med mitt liv, vet inte riktigt vad än men det visar sig väl. Jag funderar för fullt iaf! Varför kan man inte vakna en dag med en bra plan om vad man ska göra med sitt liv sen?
 
Ser ni hur snygg hon blev?! Linjen till rutan på ryggen är rak men den ser sne ut för hon står utsträckt med ena bakbenet ;)
Från julafton! Rött såklart :)
 
 

01:21

"Don't be so hard on yourself, no. Learn to forgive, learn to let go."
 
 

22 DECEMBER 2015

Det var längesen jag var här... Det har faktiskt gått en hel månad. Sjukt vad tiden går fort! Det har känts konstigt att inte blogga då jag har gjort det i flera år men nu är jag kanske tillbaka igen. Jag har känt att det har varit lite mycket senaste månaden både i skolan och med andra saker. Jag har nånstans på vägen insett att jag behöver jobba lite (eller mycket) med mig själv och mina "problem". Så istället för att blogga så har jag lagt ned tiden på mig själv och viktigare saker. Och det är så skönt med lov nu för sista veckan var kaotisk med stress för min del och jag mådde verkligen inte bra av det. Nu kan jag släppa allt med skolan ett tag och bara slappna av. 
 
Jag har börjat träna mer och försöker vara hälsosammare. Än så länge har jag gått ner 10 kg och det är väl nånting iaf. Ännu en bra grej med att ha lov är att jag hinner träna ännu mer än vad jag gör i vanliga fall. Jag tycker att det är kul att träna och jag älskar att känna mig stark. Så det är något jag tänker fortsätta att göra!
 
Ni kanske undrar hur det går med Feeri? Just nu är vi inne i någon period där det känns lite hopplöst. Tränar samma saker och försöker komma framåt i utvecklingen men just nu står det ganska stilla... Fast hon har blivit mycket mjukare i högersidan och jag försöker verkligen få henne lösgjord. Det som sätter stopp just nu är hennes humör. När hon dummar sig och jag säger till henne så blir hon såå tjurig. Hon har stegrat och varit lite i luften. Sen tar hon inte min skänkel så jag ska prova med sporrar nu och se om det hjälper. Hela den här grejen kan va för att hon brunstar men det är konstig för hon har aldrig blivit såhär förut när hon brunstat. Jag hoppas att det går över snart iaf. Hon ska klippas och bli fin (finare) förhoppningsvis den här veckan! 
 
Sjukt att det är julafton om bara några dagar. Har verkligen ingen jul-feeling iår. Känns typ som att det är oktober ute. Fast jag tycker inte att jul känns så roligt längre... Radion har spelat jullåtar i hundra år känns det som vilket jag verkligen har tröttnat på och hela grejen med julen känns bara jobbig på nåt sätt. Jag tycker att det är jobbigt och tråkigt att köpa julklappar, dock älskar jag att få julklappar. Visst det är god mat och Kalle Anka men sen är det liksom inget mer roligt (förutom julklapparna då). Efter Kalle Anka så känns det som vilken annan dag som helst. Inte är det någon snö ute heller. Alltså det är verkligen inte så att jag är som Grinchen eller så men julen är lite överskattad tycker jag nog. Fast ändå lite mysigt. Ni kanske fattar vad jag menar?
 
Jag bloggar väl nästa gång som jag känner för det! Så länge så får ni ha det så bra och god jul & gott nytt år på er om vi inte hörs innan dess! Kram ♥