My #awesome video


PITCH PERFECT

Mer sånna filmer tack! ♥

THE DAY, TUESDAY

Idag har jag hunnit mycket saker. Sovmorgon, pw med Matilda på 1 mil, handlat på ica, gjort egen nachotallrik, kollat allsång på skansen och till sist, ridit (duschat)! Nu ska jag kolla på CSI och sedan sova. Imorgon ska jag jobba på brännan om det är sol! 

IT'S ONLY YOU


STOCKHOLM

Jag längtar till helgen för om vädret är bra så ska jag åka med till stugan i Stockholms skärgård! Sola, bada, fiska osv :D idag ska jag mest ta det lugnt tills mamma kommer hem. Då ska vi åka till stallet och rida en sväng. Tror kanske att jag ska prova det nya tränset som jag köpte till Feeri igår. Jag är fortfarande inte helt frisk så jag vågar inte gymma idag, kör en pw ikväll istället. Imorgon kanske jag kan dra en liten sväng till gymmet iaf!

Köpte även en discogrimma till Feeri, rosa såklart!


2 MÅNADER SEN


I WANNA HOLD YOU

Jag kan sova varannan natt, så inatt borde jag kunna sova. Idag var det en månad kvar till min födelsedag!! Imorgon ska vi en sväng till Hööks i Norrköping och sen stallet och rida eller longera hästarna. Det verkar som det finns intresse för fler covers vilket gör mig glad :) Jag ska fixa en så snart jag har möjlighet. Kom gärna med låt förslag!
 
 

COVER

Någon som vill ha en cover? Let me know!


FUCK

Min hals är svullen och röd = infekterad :(


HAPPY

 

NU ÄR JAG LYCKLIG


SHORTS

Dagen har bestått av sovmorgon (jag kunde äntligen sova!!), städa, h&m och maxi. Köpt ett par nya träningsbyxor, shorts. De är supersköna och sitter perfa! Idag har jag mått mycket bättre. Hoppas jag kan gymma i helgen igen! Imorgon ska jag sola om det är fint väder och så ska vi äta midsommar mat såklart, mums! Nu ska vi åka en sväng och kolla till pållarna så vi hörs senare. Peace out ✌


SHE'S NOT ME

Kunde verkligen inte sova inatt. Sov kanske 3 timmar? Varit "uppe" sen kl. 8. Har så himla ont i kroppen och är typ förkyld. Har svårt att andas och kroppen känns helt varm. Vad jag än gör så försvinner inte smärtan. Det är jätte obehagligt. Liksom, kommer jag dö? Har aldrig varit sjuk på det här sättet förut. Erkänner att jag är lite rädd. 
 

REALITY

Shit, idag tänkte jag "vad f*n har jag gett mig in på?!" Den tanken kom upp i mitt huvud när jag var på gymmet. Varför lät jag mig själv göra detta mot mig. Jag tog ut min "ilska" på fel sätt - genom att äta. Mat är ALDRIG svaret. Jag lovar. Jag har gått upp massa i vikt. Den enda frågan som kommer upp i mitt huvud är "varför". Varför gjorde jag det här mot mig själv? Och det är endast mitt eget fel. Ingen har ju tvingat i mig maten.
 
Den här sommaren har jag lovat mig själv att träna varje dag och äta rätt för min egen skull. Och för att gå ned i vikt och bli hälsosam. Jag skäms när jag är på gymmet, jag skäms när jag går på stan, jag skäms när jag är bland folk. Jag skäms alltid förutom när jag är ensam. Och det är endast mitt eget fel. Jag vet inte när jag började tröst äta. Jag mådde dåligt och då började jag äta mer istället för att fråga om hjälp - vilket är FEL. För två år sedan såg mitt liv väldigt annorlunda ut. Nästan allt. Då mådde jag jättedåligt och då slutade jag äta istället och gick ned massa i vikt. Jag såg nästan sjukligt smal ut. Det är inte heller ok att sluta äta. Man ska fråga om hjälp istället.
 
Men iaf, tillbaka till ämnet. Mitt "nya" liv började igår. Jag har ätit bra både igår och idag och gymmat båda dagarna. Idag när jag körde kondition så fick jag väldigt mycket tankar och känslor i kroppen. Det gjorde ont i hela kroppen, jag ville bara ge upp. Strunta i allting, cykla hem och lägga mig i sängen under täcket och aldrig mer gå ut. Så kände jag då. Men någonting, väldigt litet fick mig att inte ge upp. Jag kämpade mig igenom smärtan och klarade mitt mål. Men alla tankarna under träningen var så blandade och för det mesta ville jag ge upp. Jag har ingen aning om vad det var som fick mig att fortsätta att kämpa men någonting var det.
 
Det känns riktigt tungt just nu när jag precis börjat denna resa. Kroppen vill bara lägga av och jag vill bara skita i det. Men nu måste jag, MÅSTE. Det finns ingen väg ut. Bara kämpa och aldrig ge upp. Det kommer att komma flera dagar där jag bara vill ge upp men det kommer även att bli lättare och det kommer synas och kännas resultat. Igår var dag 1, idag dag 2 och imorgon dag 3. Man måste se det positivt även fast det är jäkligt svårt. Det erkänner jag. Jag försöker verkligen och jag ska f*n inte ge upp! 
 
Gud, ni skulle bara veta hur ont jag har i kroppen just nu. Det värker ÖVERALLT. Jag svär. Men imorgon är en ny dag! 
 

#BEASTMODE


TRUTH

fithappyfre:

From the book I am currently reading. This is so true and something a lot of us need to remember.

MONDAY

Sov länge idag, vilket var välbehövligt! Har varit ute med hundarna, lagat och ätit pannkakor och snart väntas stallet & gymmet med Matilda!
 

SUNDAY

Idag är jag trött. Ska ta det lugnt för det mesta. Åka till stallet med mamma vid lunch och rida på banan en stund och jobba Feeri lite. Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det är sommarlov, det känns som att det är skola imorgon men det är de ju icke! Jag är ju ledig i minst 8 veckor nu :D 
 
Det som jag vet just nu kommer att hända i sommar är Robbie Williams konsert i Göteborg 20 juli, min födelsedag 22 juli och sedan Kolmården en hel dag med pappa, M-T och Matilda. Sen såklart rida Feeri och umgås med hästarna!
 
Today was my last day of school! You’ll be seeing a lot more justgirlythings posts!

DAGEN

Varit uppe sen 7.20 idag och nästan inte alls suttit ned så är sjukt trött nu. Ska kolla film och sen sova, skönt! Imorgon ska jag en sväng till Matilda och slappa och sen ska vi rida såklart. Så ska jag ta det lugnt också. På måndag är det dax 💪 förresten, jag ingick i ett av paketen till Matilda. En heldag på Kolmården med pappa, M-T och Matilda i sommar :D
Här får ni lite bilder från dagen.


THE WATCH


A NEW LIFE

På måndag börjar jag "ett nytt liv", ett hälsosamt liv. Där det inte finns godis, chips, glass, läsk & färdigmat. Utan bara bra och nyttig mat tillsammans med träning. Denna sommar ska jag njuta och ta det lugnt.
 
Igår gick jag ju ut nian och några tårar föll när man var tvungen att lämna bästa 9A. Jag är jättenöjd med mina betyg. Jag har 8 C:n, 7 D:n och 2 B. Jag är helnöjd! Jag fick även en present av en utav mina (f.d) mentorer för att jag höjt mig med över 100 meritpoäng från första betyget i sjuan till sista i nian. Det var kul! 
 
Inatt sov jag hos Matilda, vi kollade film och chillade. Idag har jag städat hemma och fixat för mormor och morfar är ju här för Matilda tar studenten imorgon och då får vi lite främmande från Uppsala. Så imorgon ska vi kolla när Matilda tar studenten och äta smörgåstårta och vanlig tårta plus att vi ska äta på restaurang på kvällen. Så det blir fullt upp imorgon!
 
Igår var jag och Matilda en sväng på stan och då hittade jag ett par shorts och 2 st t-shirts. En vit med en tiger på och en grå med USA flaggan på, super fina båda två! 
 
Juste, jag fick en klocka av mamma och Matilda igår för jag gick ut nian. Lägger ut bild på den snart! Den är super fin :) Men nu ska vi åka till stallet, får se om jag hinner blogga mer idag. 

#PROM


BAL

Imorgon börjar vi 12.30 då vi ska kolla på volleyboll matchen mellan personal och nior, spännande! När den är slut så får vi gå hem. Då ska jag fixa mig för balen som börjar 17.30. Är verkligen taggad för balen, ha fin klänning och se alla andra finklädda osv! Längtar verkligen tills skolan är slut och sommarlov!!
 
Idag red jag Feeri barbacka för första gången på 2 månader, det gick bra som tur var :) Nu ska jag göra något eller gå och lägga mig så hej så länge.

HELLO

Precis gjort slingor i mammas hår. Bäst som man är (y) Var en sväng på stan efter skolan idag. Köpte ett par skit snygga örhängen och ögonskugga! Nöjd med mina köp :) Asså, åhhh, jag vill så gärna spela in en låt i en studio :((  buhuuu.
 
Nää, nu ska jag chilla en stund. 
 
 

U SMILE

Suttit här ett tag nu och försökt komma på vad jag ska skriva men det kommer inte upp en enda sak i mitt huvud, helt tomt bara. Mycket saker att bearbeta i huvudet just nu. Har inte mått så bra idag. Förkyld, hosta, hängig och feber tror jag. Känns som febern är på väg tillbaka nu.. 
 
Ska nog lägga mig i sängen och kolla film. Är inte trött men ändå. Bara vila liksom.
 
Här får ni en väldigt bra låt
 

Nu såå

 

7 juni

Idag har jag köpt mig en bikini överdel så jag kan sola ✌snart ska vi dra en liten sväng till stallet och sen chilla ikväll ! Ska göra covern ikväll :)


Fynden


Sveriges nationaldag

Vaknade vid lunch idag. Städat mitt rum och varit i stallet och gått en promenad med hästarna och handlat på Maxi. Snart ska vi äta pommes & kött, mums! Senare ska mamma slinga mitt hår! Yeah :) Har lite utväxt.. Sen ska jag bara chilla. Lovar att covern på fall kommer upp imorgon! Har inte hunnit göra den eller orkat. Min hals är lite hes ibland och jag har fått hosta men om det inte blir värre så ska det nog gå ändå :)
 

Stockholm

Varit i Stockholm hela dagen idag, kommer upp bilder på det jag köpte! När jag kom hem drog mamma och jag och solade vilket var skönt. Ska bli riktigt brun nu ;) Nu är vi lediga tors-sön vilket är jätteskönt!! Nästa vecka är det bal och avslutning, roligt men ändå inte.. Nä men jag är trött så ska ta med mig lill-tösen till sängen och sova ♥
 
(lill-tösen = hundvalp, Nova)


Yeah

Vi hämtar lilla hundvalpen idag istället. När mamma kommer hem ska vi åka och kolla på halsband och koppel till henne. Tror vi har bestämt att hon ska heta Disa :) Undra om det finns så små halsband så de passar henne, hon är verkligen superliten och sååå jädra söt! <3 Solade förut, det var skönt. Inga läxor så är helt ledig att göra vad jag vill. Första gången någonsin känns det som ;) Nu ska jag äta! See yaa fellas

Ny familjemedlem

På onsdag ska vi hämta vår nya familjemedlem, Disa. Hon är supersöt!!


Go with the flow

Efter någon timmes sömn inatt så kör vi på ändå! Nu är vi på väg för att kolla på hundvalp. Sen blir det stallet och rida en sväng. Har redan städat mitt rum och fixat. Sen ska jag soooooova