MINST 15 FRÅGOR!


yammi


Some time off

Kom hem från skolan vid tre. Städade lägenheten, gick ut med Elliot och åt. Nu slappar jag tills mamma kommer hem. Då drar vi en sväng till stallet. Borstar hästarna och kanske går en promenad eller något! Sen hem för att ha en hemmakväll med mami ♥ Äta god mat och mysa. Kanske hyra en film? Hemma mys ska vi ha iaf! Tänker inte kolla på någon brasa iår faktiskt. Imorgon är vi lediga så då drar vi till Vingåker för att kolla på en hopptävling och sen till våra hästar då. Inga läxor behöver jag göra förrän på torsdag!
 
Någon som kan köra hästtransport (1 häst) från Valla till Strångsjö 26 maj, tur och retur? Jag betalar bensinpengar såklart!
 

"what doesn't kill you makes you stronger" - sant?

Funderat lite över detta uttrycket, "what doesn't kill you makes you stronger". Vilket betyder på ett ungefär "det som inte dödar dig gör dig starkare". Tror ni att det stämmer?  Om man har blivit sårad för många gånger, blir man starkare då? Borde man inte bli svagare? 
 
Själv har jag blivit sårad ganska så många gånger kan man säga. Nu behöver ni inte tänka att åhh vad hon tycker synd om sig själv, för ni har INGEN aning om vad jag har gått genom. INGEN! Även om jag skulle berätta varenda liten detalj så skulle ni inte förstå min känsla. Så snälla säg inte, jag förstår dig. För det gör ni inte. 
 
Jag har gått genom ganska så mycket de senaste åren och har även blivit sårad om och om igen. Jag har förlorat många vänner (om inte alla), förändrats och så vidare. Vännerna försvann nog p.g.a att jag drog mig undan och var mest ensam. Tror de flesta tyckte att jag blivit konstig eller knäpp typ. Men det har jag inte, lovar! Jag har bara mognat en hel del och lärt mig vissa saker. Som t.ex. lita inte på vem som helst så man blir sårad. Dessutom så ser jag rätt genom personer och har märkt att många är väldigt falska. 
 
Och jag HATAR falska människor så därför är jag nog ganska mycket ensam. Säger inte att jag är en ängel men jag är en bra människa, det kan jag lova. Ingen är ju perfekt (förutom Justin Bieber). Ja, det här inlägget flöt ju iväg, men men.. 
 
Därför älskar jag Justin så mycket. Han står alltid upp för en och sviker aldrig. Han är nog den bästa människan på jorden. Jag förstår verkligen inte människor som "hatar" honom. Vet ni vad han har gjort i sitt liv? Vet ni ens någonting om honom? Eller är det bara "coolt" att hata honom? Seriöst, väx upp. Han är lika mycket människa som alla andra. Även om ni inte gillar honom så förtjänar han RESPEKT!
 
Jag tror inte en människa blir starkare av att bli sårad. Man blir svag, för en stund iaf men det finns ju alltid något att leva för eftersom man fortfarande är kvar här så jobba för det istället. Tänk på det du älskar och bevisa för falska människor att du är bättre än dem! Va stark och tro på dig själv, det förtjänar du. Strunta i vad andra tycker. Va dig själv!
 
#BELIEVE 
#NEVER SAY NEVER
 

love


#true


Hollywood Heights....

..är på tv just nu som jag ska glo på. Trött både fysiskt och psykiskt.. Ta de lugnt idag och åka till stallet en stund för att kolla att hästarna mår bra och borsta lite på dem. Behöver inte rida idag då vi flyttade dem i lördags och igår var hovslagaren hos dem så de stod i stallet 3 timmar + att vi red så tror de har tillräckligt att fundera över just nu. Skönt för jag har inga läxor heller.
 
Ha en skön måndag alla BRA människor..
 

23 April

 

babe


28 April

Varit i stallet 5 timmar idag. Hovslagaren har fixat deras hovar och sen red vi en bit, jättevarmt och skönt. Hästarna var duktiga! ♥ Kom hem för ett tag sen och nu ska jag BARA slappa resten av dagen/kvällen. Sitter i soffan i pyjamas vilket är såå skönt! Kolla film eller något. Igår var mamma och jag på ö&b och då köpte jag en ny affisch på Justin som är såå snygg! Satte upp den så jag kan kolla på den när jag ska sova, hihi. Solade även igår, skönt.
 
Nu ska jag chilla och äta lite av min favvo glass. Kanske sätta på en film. Förresten, anmälde mig idag till Harbackens hopptävling 9 maj. Jag ska rida Rita 50 cm och 70 cm!!! GLAD ♥ Träffade henne lite igår också, hon är verkligen sig lik (bara lite tjockare ;) 
 
Hopptävlingen för 1,5 år sen

 
Dessa skor måste jag köpa!! Så snygga :D

yes, I love him


baby


#thatPOWER

 

Follow me

Twitter: @MajaHammarback
Facebook: Maja Hammarbäck
Insta: maajaahammarback / majahammarback
Bloggen: carolinamaja.blogg.se ( där du är just nu )
 
 

weekend

Nu kom mamma hem så nu drar vi till stallet för hästarna ska vaccineras och sen ska vi flytta grejer och sen stannar vi på Maxi och handlar och sen hem ikväll för att äta tacos och kolla scary movie. Mys ♥

Ibland mår man så bra


Love u


2013-04-25

Jaa, då var ju Justin's konsert över (TYVÄRR) :'( Men det verkar som att han kommer tillbaka till Sverige! :D Hoppas verkligen på det! Konserten var ju somsagt GRYM! Går inte att förklara med ord liksom, man måste ha sett det med egna ögon för att förstå. Om han kommer tillbaka så SKA jag ha M&G biljett eller GC biljett!!! Hur mycket det än kostar! Älskar Justin så mycket ♥
 
Skulle ha ridit lektion idag men blev tyvärr inte så. Lite stressigt och så nu innan vi ska flytta. Bl.a. så måste hästarna vaccineras oså. Idag är det sol och fint väder så ska nog rida en sväng. Kanske packa lite också. Imorgon ska vi åka med saker till nya stallet och fixa. Lördag förmiddag tar vi med hästarna och alla saker till nya stallet. Vi har aldrig lastat någon utav våra hästar men de litar på oss så jag tror verkligen inte att vi kommer ha problem med det. Jag är iaf inte orolig :) Så blir mycket fixa i nya stallet i helgen. Kolla hur hästarna beter sig mot sina nya 5 hästkompisar. Nu kommer de äntligen få gå tillsammans och i en "stor" flock! 
 
Hästarna ska få vänja sig vid sin nya miljö och allt så blir nog ingen ridning på ett par dagar. Kanske gå nån promenad så hästarna får kolla runt lite. Vi får se hur lång tid det tar för hästarna i bo in sig helt enkelt. Sen har jag gjort ett schema för mig och Feeri på ca 3 veckor. Som slutar med dressyrtävling 26 maj, hoppas verkligen på det!! Måste se till att Feeri mår bra och trivs och att vi kan ta Feeri från stallet till tävlingen isf. 
 
Så den här veckan innehåller mycket aktiviteter! Rita kommer tillbaka till Harbacken också! De ska hämta henne imorgon så jag hoppas att jag hinner träffa henne snart! (fjording som bodde där för ca 1 år sen) Nu kom mamma hem så nu ska vi snart åka till stallet!
 
Älskar dig Justin så sjukt mycket och jag tror inte på alla rykten ♥
 

Grymt är förordet

TOTALT värt att vänta på Justin i 3,5 timmar! Han var bättre och snyggare än jag någonsin trott. Kan inte beskriva med ord hur bra det var. Justin är bättre än bäst på alla sätt och vis <3 Love u

NU SKA JAG SE JUSTIN ♥

 
 
JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG SÅ JAG TROR ATT JAG SVIMMAR JUST NU! ♥

One day

Dagen har gått ganska fort. Var i stallet en liten stund och strechade Feeri och smörjde med arnika och gick även runt hagen. Även haft utvecklingssamtal, gick bra! Nu ska jag göra religions läxa till imorgon och sen duscha och måla naglarna och tagga Justin imorgon!! Hoppas konserten idag går bra oså. Går i skolan till lunch imorgon och sen drar vi!! Kommer nog inte sova många timmar inatt kan jag ju säga... TAGGAD!
 
 

Ville bara säga...

...godnatt! 
 
 

Dagen osv

Va i stallet strax innan tolv. Fixade Feeri och så. Red iväg till Harbacken, red lektion i 45 minuter. Mycket volter och ställa & böja. Inslag av galopp också eftersom Feeri hade så himla mycket överskottsenergi. Lektionen var jätterolig men gick skit fort :( Feeri var lite stel i höger sida av halsen så ska göra lite strech övningar nu i veckan så hon förhoppningsvis blir lite mjukare! Tog en lång galopp på vägen hem och det var jättekul :D När vi kom tillbaka till stallet så var Feeri jättesvettig så hon fick en dusch. Tog även schampoo på insidan av bakbenen och i svansen för hon hade lite intorkad brunst där.. Sen fick hon mat och hon rullade sig i boxen och sen även i hagen, så söt så! På fredag kanske jag ska rida lektion igen innan vi flyttar. Flyttar ju på lördag...
 
Idag är det bara en dag kvar tills jag ska få se den bästa människan i hela världen, Justin ♥ Han kom till Sverige idag!! Kan ni fatta att Justin Bieber är i Sverige just nu liksom?! :o Nu ska jag sova lite, är as trött och sen kolla ponnyakuten och sen duscha. Sen lägga mig i sängen och läsa engelska bok. Imorgon hämtar mamma mig från skolan när jag slutar 13.40 och då drar vi till stallet. Antingen skrittar vi en liten sväng efter det jobbiga passet idag eller så går vi nog en promenad, vi får se! Sen hem och fixa sig för utvecklingssamtal 17.00. Sen är det tisdag! :D Jippi! 
 
Alltså jag funderar på vad ni tycker om min blogg.. Jag skriver ju mest bara om min vardag liksom. Vet inte vad jag annars ska skriva..? Är ni nöjda som det är eller vill ni att jag ska börja skriva något annat typ? Kommentera isf! 
 

Sunny day!

Gymmat 1,5 timme idag. Mest styrka. Just nu äter jag och sen ska jag byta om och sedan drar vi till stallet och rider en sväng i det soliga och fina vädret!! Om jag hinner så tänkte jag ut och springa en runda innan jag drar till Matilda ikväll. Träna min ur usla kondis lite, haha. Sen sover jag där somsagt. Mysigt, hoppas ni alla får en bra dag och glöm inte att va ute i det fina vädret! :D 

Just give me a reason

 
 
Riktigt bra låt som jag tycker att ni ska ta och lyssna på! Min syster har spelat den ett tag och nu har jag börjat att lyssna på den men den är BRA! 
 
Klockan står på 10.00 imorgon då jag ska cykla till gymmet för att träffa syster där. Sen blir det stallet och rida om det inte regnar jättemycket och sen ta det lugnt ett tag. Matilda slutar jobba 22 så då drar jag dit! Kommer hem senast söndag lunch för då måste jag börja fixa Feeri inför lektionen! Hon ska ha svarta lindor bak, blått schabrak och blå huva som matchar! Gölligt :* Sen kommer nog söndagen gå fort och likaså måndag hoppas jag!!
 
Ligger i min säng med datorn och Molly i knät. Nu ska jag läsa lite i engelska boken innan jag ska sova.. Natti gullisar ♥
 
 
Fina Fargo står för bilderna i detta inlägget! (Mammas häst♥)

Baby


Jag är med & tävlar om kläder för 1000:- hos nellieberntsson.se


TAGGAD

HELG! Skönt! Idag ska jag bara ta det lugnt, inte alls göra något speciellt, bara slappa liksom. Tror mamma och jag ska åka och handla lite på maxi och så ska jag tvinga henne att vi äter tacos för nu var det faktiskt längesen! Kolla let's dance ikväll. Ska läsa några kapitel i engelska boken under helgen också. Imorgon ska vi till stallet och rida. Sen träffa bästa syster och gymma och sen sover jag hos henne och sedan på söndag ska jag rida lektion! På måndag är det kort skoldag så då ska mamma och jag rida. Sen är det utvecklingssamtal kl. 17 och sen va måndagen slut typ! Sen kommer äntligen, äntligen tisdag!!! En halv skoldag och sen drar jag, Amanda & Emilia till stockholm för att kolla på Justin Bieber! ♥ Såå bäst det kommer bli! 
 
Nu ska jag kolla på tv, kanske hörs ikväll! Puss

2day

Dagen har varit chill, typ inte haft några riktiga lektioner så inte direkt varit jobbigt..Nu ska jag fixa engelska läxan som är till imorgon och sen ska jag ta det lugnt!
 
Ikväll ska hästarna få vila. Bara äta mat och sedan gå ut i hagen igen. Vi red ju igår iaf :) Längtar till helg, rida lektion på söndag och SÅKLART Justins konsert på tisdag!!! Dööööör av längtan ♥
 
 
 

Såååååå 2013


Happy

Jag är så övertaggad till konserten! Känns ungefär som jag lever på rosa moln ;) Ska lägga mig om en stund och läsa engelska bok. Hittade denna supersöta bilden ♥
 

5 days left!!

Slutade skolan 13.50 och då gick jag en sväng på stan då jag bara har en läxa till fredag och kände att jag faktiskt hade tid över. Kom hem vid tre och sen har jag bara tagit det lugnt tills nu. Ska äta lite och sen åka till stallet och rida en sväng! Ikväll ska jag ta det lugnt och sova tidigt, trött.. Hej så länge!
 
Photo Credit: canon-couture :)

1 vecka tills jag får se älskade Justin, LIVE

 
Jag tror att jag håller på att smälta nu. Endast en vecka kvar tills jag träffar denna fina människa.. Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det. Justin betyder så otroligt mycket för mig och kommer alltid att göra. Bästa ♥

#glad


Mot stallet!


Dear monday

Skola idag, hade svenska prov som jag verkligen hoppas att jag får E på.. Det var svårt. När jag kom hem så bäddade jag min säng, dammsög, diskade, plockade undan tvätt och städade kattlådorna. Nu ska jag kolla klart på ett program på tv och sen ska jag göra religions läxa och göra ett schema för mig och Feeri! Idag ska hästarna vila så de får bara mat. Jag ska smörja Feeris utrustning och borsta lite på henne :) Sen sova tidigt igen och tagga NP imorgon bitti, 8.30-10.30 i religion. Samma på onsdag. Vi hörs, xoxo.

Många som tittat in här idag!

Idag tog jag lite sovmorgon omedvetet. Så blev inget tävlingstittande idag. Vi åkte till våra hästar vid två och kom hem vid fem. Red en sväng och travade ganska mycket idag, det gick super bra! Feeri var jättesnäll och duktig. När jag kom hem så duschade jag och åt. Nu ska jag plugga lite till provet imorgon. Tar en paus när det är ponnyakuten 19.15-19.45 och sen pluggar jag lite till. Sen ska jag kolla lite tv och sen sova tidigt! Låter bra. Hela helgen har varit super bra och skön. Det enda jag hade velat hunnit var att gymma... Men gymmar efter skolan imorgon! 
 
Vi hörs imorgon igen bloggen..

Jag vet att jag kan!

skinny-healthy-is-a-newfashi0n:

gosh why can’t i just have her legs?!

Charlie St. Cloud

Precis gråtit färdigt till världens finaste film. Nu ska jag slöa och plugga lite till svenska provet på måndag. Väntar på att mamma ska komma hem med lite gottigott. Min häst var underbar idag, mer än underbar. Allt är bra så nu sätter jag punkt.

Motivation


Lycklig just nu

I helgen ska mamma och jag kolla på hopptävling och rida våra pållar . Ta det lugnt och träna (inte samtidigt alltså). Nästa helg ska jag rida Feeri för Helena :D Sista träningen inna vi flyttar.. Tisdagen efter är det ÄNTLIGEN Justin Biebers konsert i Stockholm (TAGGAD!!!!) och sen helgen den veckan flyttar vi hästarna! Så mycket roliga saker som händer denna månaden! Förutom 3 prov bara nästa vecka och sen fler prov o läxor... Sånt får man ta antar jag. Vet inte om vi ska rida idag för just nu regnar det så vi får se, annars rider vi lördag och söndag! Nu ska jag ta det lugnt!
 

Håltimme

Håltimme 9.50-12 då vi inte har någon fysik lektion idag. Klockan 12 har jag nationella lab i fysik, hoppas det går bra! Sen är det historia lektion och sen slutar jag 14.20 :) Tänkte plugga lite nu för jag har några läxor till imorgon och om jag inte hinner klart nu så fortsätter jag efter skolan. Ikväll ska jag och syster kolla på vårkonserten kl. 19 i tallåsaulan. Hoppas den är bra! Sen blir det stallet bara en snabbis idag. Jag red Feeri lite barbacka igår med hackamoret. Skrittade, travade lite, gjorde skänkelvikningar och gick över några diken och så! Det var roligt och Feeri var verkligen pigg och glad ♥ I helgen ska mamma och jag kolla på hopptävlingar, iaf på söndag och kanske lördag, vi får se! Det ska bli kul :D 
 
 

Geordie shore

Nu ska jagkolla klart på Geordie shore och sen sova! Godnatt!

Tack finisar! <3

När jag klickade in här så var det 4 NYA KOMMENTARER, taaaack! Det värmer <3 Är det något speciellt ni önskar här på bloggen? Speciellt inlägg, frågestund, this or that osv. Kommentera vad i så fall så fixar jag det!
 

Nu ska jag ta en liten power nap, är så sjukt trött. Sen ska jag plugga och så blir det stallet såklart! Kanske rider om det inte regnar eller snöar. Igår gick vi en promenad med dem och hoppade över några diken. Det var kul tyckte dem! De är sjukt pigga och det är svårt att göra av med energi när man inte har en ridbana eller någonstans där man kan longera :( Är ju inte så långt kvar tills vi flyttar och där finns det en ridbana så då blir det bättre!

Jag är med & tävlar om min dröm bikini hos www.nellieberntsson.se

20130410-122646.jpg

swing swing


I wanna love someone, have someone to hold

Har gjort klart allt skolarbete för idag. Nu kollar jag tv och tar det lugnt. Gymmade efter skolan så har tränat idag. Senare ikväll blir det stallet. Får se om vi rider eller inte. 
 
 

2013-04-07, 15.29

 
 
Jag bara älskar denna låten, såå helgrym! Var på gymmet i 30 min. Sprang/gick på löpband totalt 3,3 km och brände 200 kalorier. Imorgon efter skolan går jag direkt till gymmet och kör styrka! För en stund sen åt jag lite fil och musli. Nu ska jag ta det lugnt en stund och läsa engelskabok och sen blir det stallet. Får se om vi rider idag eller inte. Ikväll är det ponnyakuten och sen ska vi kolla på "en oväntad vänskap". Efter det blir det sängen eftersom skolan börjar igen imorgon, buhu. 
 
Nu ska jag borsta håret och klä på mig, så ni kan skriva upp det ;)

Helgen

Idag har jag kört bil, kollat i affärer, varit i stallet och ridit och solat. Feeri var duktig och vi hoppade över några diken också :* Lite pigg och på tårna men det gick bra! Sen red jag Fargo lite för jag skulle få ned honom i form och han stegrade med mig idag den busen... Annars gick det bra! Nu ska jag kolla film och sen sova. Imorgon står klockan på 8.30 då jag ska dra mig till gymmet för att springa på löpband på riktigt. Kommer bli jobbigt men jag ska kämpa som attan!! Sen är det stallet och jag ska läsa engelska bok också. Så vi hörs, xoxo
 

I'm on my way


Sweet baby girl

Helt sickt hur mycket folk går efter utseende nu för tiden. Om man är "snygg" så kan man inte prata med människor som inte ser minst "lika bra ut som dig". Seriöst. Vad händer med världen? Blir galen. Jag har nog fobi för människor.
 
Jeg seger jeg elskar dig, my sweet baby girl

Fredag

Äntligen fick jag över Feeri över diket igår! Pust, det var jobbigt säger jag bara... Igår sov jag hos min syster och såg en jättebra film som heter "the lucky one". Idag har vi gått lite på stan och sedan gymmat tillsammans. Ikväll är jag bjuden på tacos hos pappa. Imorgon ska jag gymma och söndag. Jobbigt men skönt. Nu ska jag äta nånting och sen blir det stallet!
 

.

Blir så arg, ledsen och besviken.

Skön dag

Varit ute sedan klockan ett idag. Gått en lång promenad med syster och Elliot. Sen ett litet stopp på ica på vägen till gymmet. Gymmade lite mer än en timme. Min kropp är verklig så död sen passet i måndags. Mina ben och armar orkade nästan ingenting idag så funderar på att vila imorgon. Klarade iaf plankan i 1 min ;) Sen cykla för att hämta syrrans cykel hos en kompis och sen hem! Nu ska jag äta. Sen blir det stallet :)

Känslan jag får av Feeri

De två senaste ridpassen på Feeri har jag jobbat henne lite mer och krävt lite av henne. Vi rider ju alltid utomhus eftersom vi inte har ridhus.Vi har ridit på en vanlig grusväg en bit och sedan vänt. Första biten har jag ridit med halvlånga tyglar. Hållt ett jämnt stöd med skänklarna och fokuserat på att hon ska gå rakt och ha tempo i skritten. Hon har nämligen en tendens att svänga ut rumpan, oftast åt höger. Det har gått ganska bra, ibland har hon flyttat ut rumpan men då trycker jag bara tillbaka henne med skänkeln igen. Sedan kortar jag upp tyglarna ganska mycket så jag har bra kontakt med munnen. Håller fortfarande ett jämnt stöd med skänklarna och trycker på henne så hon går på ordentligt. Tar och lättar i handen (halvhalter). Efter en liten stund så går hon fint och bra. I början tycker hon det är jobbigt och brukar bråka lite och slänga med huvet men sen jobbar hon bra. Går ned i form och då kortar jag upp tyglarna lite till så jag har kontakt med munnen. Hon går i form och skrittar på i bra takt en liten bit sen drar hon upp huvet och sedan ned i form igen. 
 
Hon har ju inte så bra kondis nu för vi har inte ridit så ofta senaste tiden. Ibland har hästarna vilat i perioder, max 1,5 vecka. Det beror på hur mycket jag har i skolan och hur mycket mamma jobbar. Även hur isigt det är. Om det är jättemycket is så rider inte vi. Vill absolut inte att någon av hästarna ska göra sig illa och så tycker jag att det är lite obehagligt att rida på is. Men nu har vi hållt hästarna aktiverade i 4 dagar. Ridit 3 och gått 1. När vi gick med dem så hoppade vi över några diken, gick i skogen vid stenar och pinnar osv. Så då behövde de koncentrera sig. Iaf, tillbaka till ridningen. Vi skrittar bara men ibland lite trav om underlaget tillåter. I skritten så går Feeri så som jag skrev längre upp i texten. Går i form en liten stund och sedan slänger lite med huvet när det är jobbigt och sen ned i form igen. Jag tvingar inte ned henne i form direkt igen eftersom jag inte har tränat henne så mycket så hon borde orka. Jag fortsätter bara att göra halvhalter och håller om med skänklarna, så går hon ned igen. Hon tycker det är jätteroligt att jobba, det är det bästa hon vet. Om hon inte får jobba eller något att tänka på så blir hon pigg och jobbig. T.ex står och sparkar i gången när man borstar henne. Rastlös är ordet jag letar efter!
 
Igår travade vi lite och det gick superbra. Vi red först och då blir hon lugnare. Trycker på lite extra med skänklarna och så börjar hon trava. De första travstegen är lite vingliga och benen är lite överallt men sen gick hon klockrent. Travar precis som en "vanlig ridhäst" om ni förstår vad jag menar. Jättefin trav och stabilt. Inga ben åt alla olika håll och hon travade jättelugnt och nästan i form. Hon har gjort många framsteg under vintern även om jag inte ridit regelbundet och så mycket. Hon gör sitt bästa och gör allt för att jag ska vara nöjd. 
 

2013-04-02

Har ätit frukost och så. Ska alldeles strax klippa pälsbollen som ligger och snarkar bredvid mig. Missarna ligger bredvid varandra i mammas säng och sover, såå söta! När jag är färdig med Elliot så ska jag dra till gymmet tror jag. Ont nästan överallt efter gårdagens pass på gymmet men så skönt. Hästarna vilar idag då de gått fyra dagar i rad nu. De får mat och lite pussar på mulen. Jag ska smörja Feeris utrustning tänkte jag. Har glömt berätta vad jag köpte på Hööks, det var inte så mycket men ändå.
 
Denna tröja
svart lädergrimma!
 
 
Nästa gång ska jag köpa dessa till Feeri och det kommer bli såå snyggt!!

Efter 2 timmar gym så ska jag nu sova!


Måndag, 1 April

Har varit ute hela dagen i stall vilket varit riktigt skönt i solen! Red en sväng också och Feeri var såå duktig min lilla prinsessa ♥ Nu ska jag hjälpa mamma med maten så vi kan äta och sen drar jag till gymmet med syrran och svettas lite. Låter bra. Ska försöka skriva ett längre inlägg om Feeri antingen idag eller imorgon, ni märker väl när det kommer upp. Imorgon ska jag klippa Elliot och bada honom :) sötnosen.