+ EVERYTIME I SEE YOU, I DIE +


#UNLOCKTHEDREAM

Kom hem halv sex idag... Har precis varit i stallet och nu ska vi handla och sen hem och äta tacos! Mums, sen fredagsmys med film.

Jag ska prova något nytt nu. 5/2 diet vilket betyder att man fastar 2 dagar och jag måste ju äta i skolan så jag får fasta lördag och söndag. Börjar imorgon alltså!


GONNA LET IT BURN

vintaget0uch:

SENASTE

Började kolla på VMA's inatt men såg bara en och en halvtimme av tre. Går i repris ikväll så kollar resten då! Slutade 11.30 idag, stannade kvar och åt så jag var hemma 14. Åkte till gymmet och brände 400 kalorier. Körde pw, sprang & cyklade 1,2 mil!! Nu ska vi till stallet och kolla till hästarna och ge kaninerna. Red Feeri på banan igår, mycket lösgörande arbete och hon var faktiskt riktigt fin! Så därför får hon vila idag min prinsessa!
 
Nu ska vi åka så vi hörs. Btw, såg ni mitt awesome schema?! *love*

MITT SCHEMA

Slutar 11.30 på måndagar ! Därför jag satt en gubbe där för att jag inte har den lektionen den här terminen :)


.


ME TODAY


VULFA

Dagen började lite sådär... Åkte tåg och sen skulle jag åka spårvagn för första gången själv till Hageby. Jag tog fel spårvagn såklart... Alla sa att jag skulle ta tvåan så då gjorde jag det men de gick tydligen åt olika riktningar. Så jag kom ca 20 minuter försent men jag hittade iaf till slut. Jag red ett sto som heter Vulfa och hon var typ 175 cm hög, skit stor jämfört med Feeri ;) Vi red i alla gångarter och det var superkul! Har ju inte galopperat på hur länge som helst! 
 
Resten av dagen var också rolig såklart :) Sen när spårvagnen kom till resecentrum så såg jag att mitt tåg stod på perrongen men jag sprang hela vägen så jag hann med det som tur va! Annars hade jag fått vänta en timme och det palla jag inte. För en stund sen så åt jag varmamackor och kollade nya Pretty Little Liars avsnittet :) Nu ska vi åka till stallet och rida en liten sväng ♥

FULL FART

Förlåt för att jag inte bloggat så mycket :/ Skolan började ju i måndags, började ett och kom hem fyra. Idag ringde klockan 5.30 för attt hinna fixa sig innan tåget går 7.22. Skulle ha slutat tre egentligen men fick sluta tidigare så jag hann med 14.36 tåget så jag var hemma tre vilket var skönt! Riktigt trött när jag kom hem så tog en powernap. Åkte en sväng till hästarna och handlade på hemvägen. Har duschat och suttit i soffan en timme nu. 
 
Imorgon står klockan på 6.00. Tåget går 7.22 och sen ska jag åka spårvagn till Hageby så det är nytt som jag måste lära mig. Sedan gå från Hageby till Hageby ridskola. Vi ska nämnligen vara där hela dagen till klockan tre. Fixa i stallet, rida lektion och teori tror jag det blir! Vi ska rida iaf och det ska bli sjuuuukt roligt! Har inte ridit ridskolehästar på jättelänge! 
 
Min klass heter NBHH1 (NaturBruk HästHållning 1). Vi är ca 25 stycken. 2 killar och resten tjejer! Ungefär halva klassen går inriktning häst och halva går djurpark så träffar bara häst personerna i klassen imorgon alltså ;) Idag tränade vi namn och fick lära känna varandra lite bättre. Alla verkar väldigt trevliga och snälla och fina är alla också! Det är många som kommer utifrån typ Uppsala, Skåne, Småland, Stockholm. Några bor på elevhem i Norrköping. Jag trodde att jag skulle bli den enda som kom utifrån men så var det inte! Så det är iaf inte bara jag som inte hittar i Norrköping! ;) 
 
Nu MÅSTE jag verkligen sova så vi får se om jag hinner skriva imorgon!
 
Mathilda och jag ....hahah *oseriösa miner*


Ingelsta HAUL


PLUTTIS

 

FREDAG

Idag har jag gymmat 1,5 timme och satt nytt rekord på löpning! Även diskat och duschat. Snart ska vi till stallet en liten sväng och sen handla. Sen ska vi äta tacos!! :D Imorgon ska vi till Norrköping och shoppa :D Men nu ska vi åka så vi får hörs senare!
 

HAPPY?

Live in the Moment ∞† | via Tumblr
 
Fixat både bankkort och ID idag. Gått långpromenad med hundarna och ridit Feeri. Solat också. Imorgon ska jag gymma och rida Feeri. Ta det lugnt och bara njuta av de sista sommarlovsdagarna. På lördag ska mamma och jag till Norrköping för lite shopping, kolla runt bland kläder och jag ska kolla efter The Key på kicks. Ska även fixa tågkort till måndag. På söndag ska vi rida 1 mil. 
 
Det känns faktiskt väldigt bra och spännande inför måndag. (skolstart) Ny stad, ny klass, ny skola osv. Förut var jag bara jätte nervös och mådde dåligt men nu känns det bra vilket är roligt. 
 
Idag tänker jag vara uppe lääänge bara för att jag kan. Känna mig ledig och bara va.
 
INSTAGRAM: NOREEEA
 

SEN SIST

Har jag gymmat, ridit Feeri (vilket gick bra!!), sovit hos Matilda och varit med Ebba :) Imorgon ska pappa och jag fixa bankkort till mig och så ska jag gymma med Matilda och rida Feeri! Nu ska jag kolla klart på ett program på tv:en och sen sova .


~~


WTF DID JUST HAPPEN!?


MIN HÄST - FEERI, TRAVARE

Det är ju så här att jag fick Feeri för 1 år och 3 månader sen precis idag faktiskt. Första halvåret kom vi långt i superfart. Vi hoppade banor på 70 cm. Tränade för tränare regelbundet och kunde nästan tom galoppera på volt!! Sedan var vi tvungna att flytta och då var vi på samma nivå, nästan. Vi galopperade inte på volt och hoppade inte lika högt men vi kunde hoppa banor och så. Men hon höll konditionen och musklerna. 
 
I april var vi tvungna att flytta igen. Där hade vi inga träningsmöjligheter för tränare. Vi kunde rida ut i skogen och rida i en paddock men utan tränare. Då började det gå baklänges för mig och Feeri. Hon kan inte galoppera med ryttare längre och orkar inte gå i form i skritt och trav.  Hon har  även tappat konditionen. Och muskler. Vi står fortfarande kvar i samma stall. 
 
Feeri har varit konstigt i ungefär tre veckor nu när man rider henne. I skritten så drar hon ner huvet och sedan slår upp det hela tiden. Ibland slår hon upp huvet jättehögt och slår med ena frambenet upp i luften så att jag lyfter ur sadeln. Om man slår till med spöt på halsen så blir det bara värre. Det hjälper inte att skänkla, göra volter eller göra halt. Jag har provat att byta bett och det hjälper inte heller. Ridit henne 4 dagar i rad och hon håller fortfarande på lika mycket. (Hon brukar ridas ca 3-4 gånger i veckan, dock inte i rad.) Det har inte heller gjort någon skillnad. Tänkte om hon skulle bli trött. 
 
Igår pratade jag med en tjej som också har en travare, ett sto. Hon är lite större än Feeri. Hon är riden som ridhäst i ca 3 månader. Hon hoppar banor på 80 cm i galopp nästan hela vägen. Den hästen är 9 år gammal. Gick travlopp i april. 
 
Det får mig att tänka lite om Feeri kanske inte kan bli en bra ridhäst. Feeri är ju 16 år gammal och har haft fyra föl. Hon kanske är för gammal för att kunna bli en bra ridhäst + att hon har haft fyra föl. Jämfört med den travaren som jag träffade igår så känns det inte så jättekul med Feeri just nu. Hon går nästan inte ens att rida för tillfället. Det känns inte heller som att vi någonsin kommer att kunna galoppera på volter osv. Jag vill ha en häst som jag kan utvecklas med. Inte ha en häst som kan skritta och trava i skogen. Jag vill bli bättre. Kunna hoppa banor och rida dressyrprogram. Det kanske jag aldrig kan göra med Feeri...
 
Jag vet inte vad felet med henne är just nu. Om hon inte vill vara ridhäst eller inte orkar. Om vi inte passar 110 % bra tillsammans. Eller om hon är för gammal helt enkelt. Vi kommer ingenstans iaf. 
 
Jag ska fundera på vad jag ska göra. Vi kan inte ha en häst som kostar massa pengar och som man inte kan rida och utvecklas på. Jag vill ha en häst som kan lite mer och som jag kan bli bättre med. 
 
 
Tankarna snurrar.....
 
 

IT'S OKAY


HOS MATHILDA


+++


HOME

Är hemma och har packat upp allt osv! Ska sitta i soffan och ta det lugnt en stund. Sen försöka sova. Har haft svårt att sova senaste nätterna. Lagt mig 11-12 men somnat 2-3...  Har sån ångest över skolstarten :/ Imorgon blir det stallet först och rida min ängel sen hem och fixa mig för att sedan kolla på hopptävling efter lunch och sen ska jag till Mathilda och sova där <3 

MINA INKÖP


SUMMER


SOLAR

Solar i trädgården just nu. Om vädret fortfarande är fint om en timme så åker vi till havet !! :)


ÖNSKA I KOMMENTARERNA

Önska låtar som jag ska sjunga! Vad som helst :) inte säkert att jag sjunger vad som helst ;) jag kommer inte att sjunga uncover. Den låten passar tyvärr inte min röst super bra :/ men låten är jättebra!!

KOM IGEN O KOMMENTERA!!


SKÅNE LEVERERAR

Idag har vi varit i Danmark på Nord Europas största akvarium "den blå planet" och på vägen hem så stannade vi på ett jättestort shoppingcenter som heter Emporia och ligger i Malmö. Jag köpte ett linne på New Yorker och ett till linne på Hollister! Jättefina båda två!! Nu är vi i bilen på väg hem. Imorgon ska vi till havet igen om det är fint väder vilket jag verkligen, verkligen hoppas!


BEACH

Ligger vid havet och solar. Badade lite förut, fett skönt!


SKÅNE

Sitter hos mormor och morfar kollar på Sommarkrysset. Kom hit vid fem ungefär, har tagit det lugnt och ätit grillat. Imorgon ska vi tillbringa dagen vid havet om det är fint väder!! På måndag ska vi till Danmark :) sen ska vi hitta på lite fler saker tror jag. Steka ska jag göra som ***!

Ha det bra för det ska jag!!


2013-08-01


NOBODY SEES, NOBODY KNOWS

Blev ingen bio idag. Vi kollar imorgon istället! Först ska vi gå på stan en sväng sen bio och sen sover jag hos Mathilda! :D Sista gången jag träffar henne innan jag åker till Skåne :( Idag har jag solat och vi gick en promenad med hästarna och hundarna, det var en konst! ;) Och som ni ser så har jag lagt ut en video där jag visar mina Justin Bieber saker och pratar och en liten cover som ni får så länge tills jag gör en hel låt! Generös jag är idag :) 
 
Imorgon ska hästarna longeras och ridas på fredag. Nu ska jag kolla film och sen sova!

COVER - How to save a life


Mina JB saker + prat