Hate

Jag hatar dig. Jag hatar reklam. Jag hatar is. Jag hatar saker som står fel. Jag hatar när pennor ligger blandat när de borde vara sorterade. Jag hatar mandelmassa. Jag hatar att jag älskar dig. Jag hatar att du ignorerar mig. Jag hatar läxor. Jag hatar fotboll. Jag hatar killar. Jag hatar min kropp. Jag hatar mörker. Jag hatar svett. Jag hatar lakrits. Jag hatar Katrineholm. Jag hatar rykten. Jag hatar mobbning.

If I could take away the pain, I would

Efter en vecka av gymmande så märkte jag idag på idrotten när vi körde styrka att jag blivit ganska mycket starkare då jag nästan lyfte Moa.. Haha! Nu ska jag träna franska & engelska glosor.. Senare skriva novell.
 
 
Mina ärr på handlederna, självmordstankar, depression & nästan ätstörning visar att jag är starkare än jag tror eftersom jag forfarande finns här. Men snälla acceptera mig för den jag är. You know my name, not my story.

Älskar mina nya skor <3

 
Vad tycker ni?! :D

scream

Direkt efter skolan gick jag till gymmet och körde kondition och styrka. Jag kör 61 kg benpress..är det normalt? Aja, sen hem och äta oså. Nu måste jag ge E mat och fixa mig för ska köpa hästmat och sen gå på stan och kolla efter klänning och klackar till dansen på måndag!

I make you believe


+++

"I think when it's all over it comes back in flashes. I don't know if I ever gonna feel that way again. The worst part of it was losing myself. I don't know if you know who you are untill you loose who you are." 

Never good enough..

Ni kan säga att ni förstår hur många gånger ni vill men ni vet inte hur det känns. 
 

Ibland vill man bara slå sig själv, HÅRT!

 

Dear Monday,

Slutade skolan strax innan två och sen drog jag direkt till gymmet, 15 min crosstrainer som uppvärmning och sedan styrka i ca 20-30 min. Känns i armarna nu! Är skönt med vilodag från gymmet imorgon så musklerna hinner vila lite ;) När jag kom hem från gymmet var jag ute med E och sen packade och gav djuren mat osv. Nyss satt mig ner. Om ca 40 min måste jag dra igen... Mamma hämtar upp mig så åker vi och hämtar Diana och sen vidare till Duve för att köra fridykning med idh-profilen i en timma! Sen hämtar mamma mig direkt efter och så åker vi vidare till stallet. Hästarna har motionerat hela helgen så idag får dem vila. Men mat ska dem få och lite pussar såklart!
 
När jag kommer hem sen så ska jag skriva på min novell så det bara ryker om det! Har snart skrivit en sida och den ska vara minst 16 sidor och klar den här veckan... Jag missförstod lite på denna uppgift. Trodde vi skulle skriva på lektionerna och inte hemma men tydligen inte då... Så imorgon efter skolan ska jag skriva novell osv resten av veckan. Men imorgon har vi sovmorgon till typ halv tio vilket är nice!!
 
Nästa måndag har ALLA nior i hela k-holm dans på safiren.. Nästa torsdag åker idh-profilen till Romme och åker skidor, åker 6.45 och hemma ca 18.30.... Måndagen efter har idh-profilen tubdykning i duve på kvällen igen. Mycket nu!
 

Jag älskar dig och jag önskar jag kunde ge dig allt du vill ha


I miss THAT

Red en sväng barbacka idag, gick hyfsat. Körde 1 timme på crosstrainer på gymmet och brände ca 750 kalorier! Nöjd som satan för jobbigt var det. Imorgon är det gymmet direkt efter skolan igen och då kör jag styrka. Det är verkligen skönt efter att man varit på gymmet och jobbat järnet, nöjd som *****. Har inte skrivit något på min novell idag, gör det hellre i veckan när det ändå är skola så man kan vara ledig på helgerna. I veckan har jag 2 stora muntliga redovisningar i svenska och fysik/kemi.... Nervöst! Snart börjar även alla nationella prov, jippi! Nu ska jag läsa och sen sova, är lite tung i kroppen trotsallt.
 

Everytime we touch my heart goes bom bom

Än så länge så har jag ätit frukost, klätt på mig och varit ute med Elliot (fick 100 spänn för det!!). Nu ska jag städa mitt rum alldeles strax. Sen blir det stallet och rida en sväng, mamma släpper av mig på gymmet på vägen hem sen går jag till Rivieran och solar en stund och sen hem för att skriva på min novell! Ingen lugn helg det här inte ;) 
 

you're not alone my friend <3

 

I can take you

Hann bara med 40 min på gymmet. Lite kondition och resten styrka. Imorgon drar jag till gymmet och bara kör kondition om jag har tid över vilket jag hoppas! På lördag om det är bra väder så ska jag till spökbacken och åka slalom med pappa och M-T. Men är ganska trött så ska nog ta och släcka lampan och sova nu. Godnatt people!
 

in tha car

på väg från stallet till gymmet. kör i ca 30-45 min. sen gå hem och duscha och sen middag o film hos pappa. har varit i stallet sedan halv två, ridit, mockat och blivit skit rädd för möss..... berättar mer detaljerat sen...

Dag 10 - 1 person jag litar på

Min mamma, jag älskar dig ♥
 

Morgondagen

Vid lunch åker mamma och jag till stallet, tror vi ska rida en sväng. Sedan hem och byta om för då drar jag till gymmet, ska bli kul! När jag kommer hem tar jag en dusch och resten av dagen blir lugn. Kanske fortsätter skriva lite på min novell om jag känner fört'. Ska hinna kolla alla twilight filmerna i helgen också. Skön vilo helg helt enkelt.     Juste! Ska till pappa imorgon kväll för att äta och kolla film :) 

Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra

Min familj hel & lycklig.
Min mamma rik.

Klaaar

Nyss skrivit klart artikeln och skickat in den! Feels good. Nu väntar sängen efter att jag har borstat mitt toviga hår som kommer göra bajs ont, peace.
 

hej


Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga

Jag älskar dig.

2013-01-23

Varit i Norrköping idag då! Det var roligt men kallt!! Vet vad jag ska välja för gymnasium nu så ska söka imorgon om jag får tag på SYO. Gymmade även första gången idag. Körde lite kondition och fick sen en genomgång av maskiner som jag ska köra 3 dagar i veckan i 3 veckor. Måndagar, onsdagar & lördagar så i helgen blire gymmet igen (Y) Nu ska jag tvinga mamma att vi åker till stallet så jag hinner plugga innan jag ska sova. Cya

Va med och tävla!

Klicka HÄR för att va med du också!

Dag 7 - 4 minnen jag aldrig kommer glömma

När jag och Feeri gick omkull.
Första gången jag såg Feeri.
När jag och Asterix gick omkull.
När jag och Rita gick omkull.

GYM!

Har gymkort för ett år nu på hälso!!! Imorgon när jag kommit hem från Norrköping så ska jag gymma med syrran första gången! Jag ska bli biff ;) Nu är jag på väg hem från stallet, när jag kommer hem så ska jag plugga ;(



seriös osv


Toktrött

Efter endast fem timmars sömn så är jag lite tung i huvet asså....Ska göra läxor nu, sen gymmet och fixa kort (troligtvis) och sen middag och till sist stallet. Kanske pluggar mer efter stallet beroende på hur mycket klockan är när jag kommer hem! Imorgon är det äntligen Norrköping, woopwoop! Tror det kommer vara jätteroligt!! Aja, jag hoppas! Dagen är 9-13.30 så är väl hemma senast tre tror jag :) OM jag har gymkort då så tror jag att jag drar till gymmet när jag kommit hem! :) 
 
Idag ska iaf Feeri sova inne inatt. Hon var trött igår och det var längesen hon var inne så jag tycker idag passar bra! Hästarna får nog vila förövrigt idag då vi måste fixa boxarna och sådär. Nu var det ju de där med att plugga......

Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan

Eftersom det står "saker" så räknar jag inte med människor och djur!
 
Twilight filmerna
Min säng
Kläder
Vatten 
Mat

Tankar

Bra start på dagen när man vaknar strax efter fem för att man har så ont så man inte kan somna om. Så jag är klar nu. Tittar på mtv och tänker sitta här till kvart i åtta. Det är nästan så jag har ont i magen över gymnasie valet. Väljer mellan två skolor och båda verkar lika bra! Åhh, hatar att ha ångest. Plus att jag har dåligt samvete för att jag inte tillbringar mer tid med Feeri...Hon verkar liksom ledsen :'( Jag önskar att jag kunde vara med henne dygnet runt, året runt! Jag ska gosa mer med henne och pyssla om henne mer, min älskling. Igår var hon på gos humör så jag t.o.m fick klappa henne på huvet och pussa på henne. I vanliga fall har hon mycket energi, hatar pussar och gos stunder. Hon gillar fart! ;)
 
Alltså egentligen vet jag inte varför man har en blogg. Eller jag vet inte varför jag har en blogg iallafall. Jag skriver ju ändå bara vad jag gör vilket inte är så kul att läsa kanske... Bara "åh, idag har hon gått upp ur sängen och ätit lunch!" kul att läsa liksom...Eller? Haha. Ja, men jag tvingar ju ingen att läsa. Bryr min ändå inte så mycket om hur många det är som läser! Fast det är ju klart att det är roligt när man har fler läsare ibland men det är inte livsviktigt för mig. Jag undrar hur ni som läser min blogg ser mitt liv. Typ om ni tycker jag har fullt upp eller gud vad hon är slö eller whatevah ;) 
 
Jag vet inte heller varför jag fastnar för att läsa bloggar.. Jag läser bloggar som mina kompisar har gjort men det är nog mest för att jag inte träffar dom så ofta så att jag ändå kan hänga med på vad som händer i deras liv. Jag är typ beroende av att veta vad människor som jag tycker om gör på dagarna när jag inte hinner träffa dom så mycket. Bli INTE rädda nu, jag är ingen stalker!! Jag gillar bara att veta på ett ungefär vad människor i min omgivning gör. Sån är jag. 
 
Asså, shiiiet..Jag gillar One directions låt "Kiss you".......omg..FAN!

Fullt schema

Först skola 8.30-13.40 sedan hem en timme, ta ut hunden och sitta i typ 20 min. Drog till Alice och skrattade så tårarna rann, haha, sen hämtade mamma mig vid halv nio så åkte vi till stallet. Åkte därifrån 22.00, ätit mat och nu sitter jag i soffan. Ska gå och ta bort mitt smink och sedan läsa och sova. Imorgon är det skola till tre och efter skolan ska jag plugga och sen fixa gymkort och sen stallet. På onsdag är det realgymnaiet i Norrköping 9-13.30 och sen hem och plugga kanske eller så är jag ledig, skönt isf. Nej men nu ska jag röra på mig!
 
Älskar min Feeri så mycket att ingen kan förstå ♥♥♥

Dag 5 - 6 sånger jag tycker om.

As long as you love me - Justin Bieber
Flightless bird, American mouth - Iron & Wine
Turning page - Sleeping at last
Little talks - Of monsters and men
It will rain - Bruno Mars
Hall of fame - The Script

Godnatt

Nöjd med mig själv idag. Ätit frukost, frukt och kvällsmat. Gått en promenad i terräng med Feeri, mamma och Fargo i 1,5 timme, rask takt. Gjort mina styrkeövningar och duschat. Dessutom har jag träningsvärk från igår. Så nu förtjänar jag att sova några extra timmar när jag har läst en stund. Sömn är lika viktigt som träning och mat! Godnatt.

Amazing

 

Dag 4 - 7 rädslor

Vissa kryp.
Möss & råttor.
Spindlar & ormar.
Höjder.
Att förlora en familjemedlem.
Att någon av våra hästar skulle skada sig så vi måste avliva..
Vara ensam resten av mitt liv.

Dagen

Var på realgymnasiet i norrköping, var super fint och så! Jag ska söka dit och det är ungefär 99 % säkert att jag kommer in :D Efter det så åkte mamma och jag en sväng till Hööks. Köpte en påse hästgodis till Feeri, rumpvärmare som man sätter på sadeln och en rosett som man har håret uppsatt i när man tävlar! Har nyss ätit super god middag som jag lagat. Kyckling med ungsbakade grönsaker, mums så gott det var! Om 30 minuter börjar dirty dancing som jag ska kolla på :) Sen ska jag läsa och sen sova. Imorgon ska jag longera både våra hästar igen. Kanske borsta lite på de söta araberna, Cinderella & Zigge också ;) 
Nu ska jag fortsätta att kolla på Ice Age! Peace
 
P.S längtar till frukosten imorgon, yoghurt med bär och äggmacka...mums...  D.S
 

Dag 3 - 8 saker som irriterar dig.

Så kallade "vänner" som inte hälsar på en eller hör av sig om man inte själv gör det.
När något står snett. (pedantisk var ordet)
När det inte finns något att kolla på på tv.
Människor som säger/skriver dumma saker om Justin Bieber.
När folk går förbi en och glor som fan skit drygt eller garvar/säger något när man gått förbi.
Byxor som åker ned.
BH-band som skaver/snurrar sig så det gör ont.
Skolarbeten och klassen.

Glöm inte..!

Följ min NYA Insta! @majahammarback

friday

Har varit i stallet, ätit och så. Nu ska jag göra mina träningsövningar innan jag hoppar in i duschen! Nästa vecka skaffar jag mig ett gymkort, sug på den ni ;) När jag har duschat lägger jag nog mig och läser, sover tidigt idag. Imorgon förmiddag drar jag och mamma på öppet hus på ett gymnasium i Norrköping, spännande! Sen blir det stallet. På kvällen ska vi laga en ny maträtt som vi aldrig lagat förut. Kyckling med ungsbakade grönsaker, mums!!

cause in the end I will know that the pain was just the weakness melting away

NU är jag taggad till månen och tillbaka! Nu gäller det verkligen. Jag har 94 dagar på mig att förändra hela mitt liv och min kropp. Mitt mål är 70 kg. Så fort jag har skrivit klart detta inlägg så ska jag sätta mig och skriva ett matschema och vad jag och mamma ska handla ikväll. Planera varje måltid. Varje dag. Nu kanske vissa tänker att "aldrig att hon klarar det!" Men då säger jag bara en sak. Kolla på mig den 23 april! Där kommer ni ha beviset! Tro på mig eller inte, jag KOMMER klara det! Ni som tror på mig får gärna säga eller skriva till mig att ni gör det. Lite extra stöd är bara positivt. Precis NU börjar jag! I CAN DO THIS!
 
Här kommer inspo bilder!

Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag

Sover.
Går.
Kollar mig i spegeln.
Läser.
Ler.
Brister inombords.
Tvättar händerna.
Kollar insta o fb.
Bäddar sängen.

FÖLJ MIG!

Blev inte att åka till hälso... Nu har jag lyckats tappa bort min telefon också, så bra! Ska strax laga stuvade makaroner och köttbullar. Hungrig som ett as typ. Sen någon gång ska vi åka till stallet och mata hästarna. Ikväll är det Olle på tv! Imorgon är jag ledig från skolan, skööönt! Men om någon vill göra nåt imorgon så hör av er! Antingen kommentera inlägget eller smsa eller skriva på fb!
 
Här hittar ni mig på flera ställen:
 
Facebook: Maja Hammarbäck
Twitter: @MajaHammarback
Instagram: maajaahammarback
Hästblogg: www.weloveourhorses.blogg.se
Kik: majafeeri97
Youtube: Maja Hammarbäck

Dagens

Här får ni en bild på dagens outfit! Jeans leggins, t-shirt, skinn väst med stickade ärmar och håret uppsatt i knut! Nu ska jag dra till hälsogymmet.

Dag 1 - 10 udda fakta om mig själv

Jag måste bädda sängen antingen innan skolan eller direkt efter.
Jag har hellre anorexia än fetma.
Jag gråter lätt till sorgliga filmer/böcker/låtar.
Jag är pedantisk.
Hatar att vara på ställen där det är mycket folk.
Om man kunde vara vampyr så skulle jag vilja va det.
Ibland blir jag super, super glad & hyper, ungefär som mitt riktiga jag kommer fram.
Jag deppar minst en gång om dagen.
Min största dröm är att flytta till USA & gifta mig och få barn.
Jag önskar att personen jag är kär i älskade mig tillbaka.

Göra eller inte göra?

  • Dag 1 - 10 udda fakta om mig själv.
  • Dag 2 - 9 saker jag gör varje dag.
  • Dag 3 - 8 saker som irriterar dig.
  • Dag 4 - 7 rädslor
  • Dag 5 - 6 sånger jag tycker om.
  • Dag 6 - 5 saker jag inte kan leva utan
  • Dag 7 - 4 minnen jag aldrig kommer glömma
  • Dag 8 - 3 ord jag inte kan gå en dag utan att säga
  • Dag 9 - 2 saker jag önskar att jag kunde göra
  • Dag 10 - 1 person jag litar på

2013-01-15

 

2013-01-14

 

Nytt liv

Kom hem från skolan för en stund sen. Har fixat lite hemma och så. Nu ska jag sova en stund. Det är så jävla skönt att sova för man tänker inte, slappnar av och bara vilar. Man behöver inte göra nånting liksom, smärtstillande typ. Sen ska jag laga mat till mig och mamma så vi äter när hon kommer hem och sen drar vi till stallet och går en promenad med Elliot och matar hästarna. När vi kommer hem ska jag träna en timme eller något sånt. 

true shit


I can't get enough


2013-01-13

 

En värld utan dig existerar inte

Jag älskar dig mamma så otroligt mycket <3 Du är det bästa som finns <3

Saturday

Gick upp vid halv elva idag och gjorde mig i ordning, fastnade vid en film som jag kollade klart på också innan vi åkte till stallet. Jag longerade båda våra hästar som var så överlyckliga för att få galoppera igen för första gången på några månader. Glad att jag inte satt på hästryggen idag.... ;) De var helt gaaaalna! Haha, och väääldigt söta båda två :) Kommer upp en film från idag på våran häst blogg som ni hittar HÄR! 
 
Har även tagit ner allt julpynt här hemma och plockat ner granen. Det ska bara ställas ner i källaren också! Hunnit laga mat till mig själv och ätit också. Nu ska jag skriva klart detta inlägg och sen ladda upp filmen som jag precis gjort och sen städa igen. Ciao!

2013-01-12

 

Då & nu

 
Nu

true


lite av varje

Tycker personligen att ni borde lyssna på "pop danthology 2012" och även -11, -10. Dom är riktigt bra! Ska färga mitt hår igen i mars-april så det ser fräscht ut på konserten. Rött alltså. I helgen står stallet på schemat. Imorgon ska jag longera våra hästar och på söndag ska vi rida. Ska även ta ner allt julpynt i källaren här hemma och städa. Känner lite press på mig då jag ska ha 2 muntliga redovisningar för klassen vecka 5... Svenska & fysik. Dagarna och veckorna flyter på så fort tycker jag så vipps är det Justins konsert i april och sedan vipps sommarlov och Robbies konsert. Så fyller jag ju hela 16 år i sommar också! Fuck yeah. 
 
Jag undrar vilket gymnasium jag kommmer att gå i höst. Vill ju så gärna gå hästgymnasium men det är ju tyvärr ganska dyrt men man kan ju ändå alltid söka. Vill verkligen inte gå kvar här i stan.. Aja, vi får väl se hur det blir helt enkelt. Har också bestämt mig för att byta livsstil nu. Träna, äta mer hälsosamt, nyttigare och sådär. Må bättre helt enkelt. Åh vad jag längtar till sommaren och sommarlov! Sola, bada, rida massa och faktiskt kunna fortsätta att utbilda min underbara häst.
 
Många som har kikat in här på min blogg och läst både igår och idag. Fler än i vanliga fall iaf, haha. Dessutom så vill jag ha vår nu och ingen mer vinter! Det är alldeles för kallt och halt. Då kan man inte ut och springa eller rida ordentligt och det suger! Undra vad jag ska hitta på nu då... Typ städa lite kanske? Fortfarande pigg som en mört. Sen ska jag kolla på film och läsa bästa boken. Shit vilket fint och rörigt inlägg ni fick av mig nu, varsågoda! Så det ser ut i mitt huvud, haha. Hörs!

2013-01-11

 

awesome

 

wow

Kul med besöksrekord igår... Lamtlivjaghar.com

PERFEKTION


2013-01-10

 

skäms

Kom hem strax efter tre, tog ut Elliot och så där. Vill så gärna vara vätränad, smal, snygg osv men det går ju som det går.. Sitter här i soffan och äter godis, haha. Är jättesugen på pizza, chips, glass o massa mer :( Fan vad jag hatar mig själv!! Keep dreaming typ. 
 
Jag vet själv precis hur jag ser ut och jag vantrivs. Då kommer er fråga: varför gör du inte något åt det då?? Jo och här kommer mitt svar. Jag försöker verkligen, försöker hitta bra lösningar som passar mig och funkar. Hittills har jag tyvärr inte hittat en bra lösning som fungerar på mig. Dessutom så gör den medicin jag äter att jag får större aptit vilket gör det hela ännu jobbigare & svårare. Jag tar mer än gärna emot tips på hur jag kan göra osv. 
 
För ett år sedan var jag normal viktig. När jag trivs i min kropp så trivs jag med mig själv. Är glad och gör andra glada. Första gången jag mådde riktigt dåligt psykiskt så gick jag ner 11 kg på tre veckor. Jag slutade äta helt enkelt. Jag hann aldrig äta och jag hade ingen aptit. Nu önskar jag att det vore så. Har försökt att sluta äta men jag kan inte, eller jo klart jag kan men jag har inte gjort det. Jag hatar mig själv. Andra gången jag mådde nästan lika dåligt igen och det var i höstas så började jag istället äta mer vilket gjorde att jag började gå upp i vikt. Så nu sitter jag här. Tjock och olycklig. 
 
Jag är svag. Har nog aldrig känt mig mer svag. Senast idag rann en tår nedför min kind. Jag kan inte ens ta att ingen vill jobba med mig i skolan på grupparbeten. Jag blir sårad. Så, ännu en gång är jag ensam o svag. Vantrivs med mig själv och skolan. Jag har inte ens styrkan att ta tag i mig själv längre. Jag skäms så mycket att det inte finns ord. Om jag bara kunde hitta en väg att ta tag i mitt liv och mig själv, få mig själv att stå på två fötter igen. Jag letar men har inte hittat rätt än. Försöker hitta styrkan. Bara när jag skriver det här så trycker tårarna. Svag var ordet.
 
Och som svar på er andra fråga: Nej, ni behöver absolut INTE tycka synd om mig på något vis. Jag skrev detta för det är såhär jag känner och ser på saker och ting från min synvinkel. Sanningen helt enkelt.
 
Drömkroppen enligt mig

read it

Dear girls,
You don't need to strip down to your bra & panties, bend over to show your cleavage, biting your lips to get attention. You think your beauty is based on the amount of likes/comments you get on those pictures, coming from guys who don't even care about you? I know you love the attention, it makes you feel wanted, noticed, loved. But it's not the kind of attention you want for yourself. Guys will see you as 'easy'. Try putting some clothes on, & hey, show us your naked face. See who still notices, cause they are ones who matter. You're beautiful just by showing us who you are all covered up, might sound corny but, it's true.

word.

Känslan är underbar.

flightless bird, american mouth

Hunnit med skola, sjukhusbesök, ö&b & fixat mitt rum o städat hittills idag. Snart bär det av mot stallet. Hoppas min älskling mår bättre idag. Så fort vi kommer hem ska jag ta en snabb dusch för att sedan tidigt krypa ner i sängen och läsa och kanske kolla film. Min säng är verkligen min bästavän <3 Älskar mitt rum nu. Har en HEL vägg med bilder på Justin Bieber, sover med honom på påslakanet, har alla twilight böckerna och håller på o läsa den sista och har de tre första filmerna av twilight och även ett twilight spel <3 Jag är sjukligt beroende av Justin Bieber & Twilight. Känner för att skriva massa blaja men kanske händer att fel personer läser då... Åh vad jag älskar twilight soundtracks! (Btw)

2013-01-09

 

as long as you love me

Hur kan man vara så otroligt kär eller vad det nu är som jag lider av? Åh, står inte ut.

2013-01-08

 

2013-01-07

 

2013-01-06

 

70 cm

 

Va med och tävla!

Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen! 

Longering -12

 

2013-01-05

 

Första tävlingen

 

The day

Var i Nyköping då, var på ett köpcentrum, Hööks & käkade på max. Köpte ett grimskaft till Feeri & en stall vinterjacka till mig. På en sportaffär köpte jag ett par mjukisbyxor som är sjukt snygga o sköna! Drog till pappa på kvällen och käkade samt kollade 2 grymma filmer (y) Men är ganska trött efter dagen så lägger mig nog snart. Bye bitches

2013-01-04

 

Him


109 dagar kvar


Dag på stan med bästa

Vid ett idag så gick jag till stan där jag träffade bästa Emilia :) Vi gick runt och kollade i typ alla affärer och jag köpte en snygg tröja på H&M och Emilia köpte en Justin Bieber skiva :D Vi åt även på mc.. Skrattade och pratade massa, måste göras om! Kom hem för ca en timme sedan och snart ska jag dra till pappa för middag med farmor. Imorgon är det dags för mig att vittna i Nyköping, nervös... Wish me luck! 

2013-01-03

 

from now on


2013-01-02

 

filmtips?

Någon som vet nån bra / rolig film? Kommentera isf!

Hej januari, 2013

Vaknade för någon timme sen. Har ätit och gjort mig i ordning nu och ska snart åka till stallet. När jag kommer hem så ska jag fixa mer låtar till min telefon. Eftersom jag har tjatat ut dom jag har så mycket så jag vill ha lite nya. Annars händer det nog inte så mycket idag, kanske lyckas få med mig mamma och sola om det är öppet.. 
 
"Death is peaceful, easy. Life is harder."

2013-01-01

 

a new year but still me