MINNEN

 
Sötaste Charmör <3 Måste varit 2011.

Travjobb med Fargo 29/6-14


Galopp med Feeri 29/6-14


28 JUNI

Idag var mamma och jag på Julita gård för att hjälpa några i stallet som skulle dit och visa bruksridning och brukskörning. Vi kom hem vid fyra och sen åkte vi till stallet vid fem. Mamma och jag skrittade rundan runt. Imorgon ska vi byta hästar så jag rider Fargo och mamma rider Feeri! Det ska bli spännande att se mamma rida Feeri då det var ett år sedan sen senast. Hoppas hon känner skillnad på henne! Det ska bli kul att rida Fargo också och jag ska försöka få honom att gå sådär fint igen och då ska mamma filma :D
 
Nu ska jag kolla på Criminal Minds och sen sova.
 
2012 <3
 

Jag rider Fargo 26/6-14


FEERI & FARGO IGÅR

Igår var hoppträningen på sandbanan som är den banan som Feeri tycker är jobbig att gå på för att hon sjunker och orkar inte riktigt. Men vi värmde upp med bommar och det gick bra. Feeri travar lugnt och fint över bommarna och jag lättar även i handen över bommarna för att hon ska få hitta sin egen balans. Sen hoppade vi lite kryss och det gick fint. Sen la han upp räcken och vi hoppade en liten bana. Feeri hoppade jättefina språng och hon kändes avslappnad i sprången vilket är jättebra och en stor förändring sen vi började med hoppträningarna. Då var hon stressad och spänd hela tiden, nu är hon lugn och avslappnad.
 
I slutet höjde han några räcken till 70 cm och det gick ju det med ;) Nä men det va inga problem. Sen skulle jag även hoppa oxern men då blev Feeri lite osäker och tittig på hindret så då stannade hon. Men det gör ingenting och jag ville inte stressa upp henne och tvinga henne att hoppa när hon var så lugn och fin så vi la en volt och kom igen och då var det inga problem :) Hoppade oxern en gång till på slutet och den låg på ca 50 cm och hon hoppade typ 80 cm både fram och bak. Hon ville väl bara visa att hon kan hoppa högre ;) Hon har riktigt fin hoppteknik! Nästa gång skulle vi träna att hoppa serier igen och höja lite sa Niklas :) Så det ska bli roligt!
 
När jag hade ridit färdigt och höll på med Feeri så frågade mamma om jag ville rida Fargo. Jag var lite trött och så men jag sa okej iaf. Så jag red honom på den vanliga banan. Först skrittade jag på långa tyglar i båda varven och sen kortade jag upp och red honom i form en stund. Sen travade vi och jag försökte få honom att gå i form och det gjorde han ganska mycket och jag galopperade även några långsidor och lite på volt. Sen började Fargo bråka, dra ned huvet och då blev jag arg så jag tryckte till med skänklarna för att han skulle gå fram och det gjorde han. Sen tog det en stund men sen började han bråka lite igen och då gjorde jag likadant och ville att han skulle gå fram och då blev han arg på mig så han började att backa.
 
Jag visste inte om han tänkte stegra för han har nämligen gjort det förut men det gjorde han inte. Han backade några steg och sen gick han fram. Då travade jag en stund med händerna på sidorna och plockade lite och höll om. Då gick han i form och bråkade ingenting. Jag satt ned i traven och sen efter en stund så kändes det konstig. Så jag frågade mamma, "vad gör han nu?" haha. Hans steg blev längre för att han började med ett svävmoment i traven och sträckte ut fram och jobbade med bakbenen och hela kroppen i form. Det var en så häftig känsla! Det kändes på riktigt som om jag red på en Grand Prix häst. Jag har aldrig ridit en häst som har haft det där steget! Det var helt otroligt. Sen när jag skulle rida lätt så var det som att han travade långsammare för att det tog längre tid eftersom han gjorde ett svävmoment också. Det var urhäftigt!
 
Jag är så glad att jag ville rida Fargo igår för jag har aldrig sett honom gå sådär förut och det var en så häftig känsla. Det var faktiskt jätteroligt att rida Fargo. Så nu hoppas jag att jag kan få rida honom lite oftare! Vi ska försöka få med det på film nästa gång också. Mamma filmade lite men det där steget kom tyvärr inte med och sen fuckade min telefon upp sig :( Men jag kan ladda upp den snutten iaf så ni kan få se.
 
Båda hästarna var superfina igår och jag var trött på kvällen!
 
Här hoppar jag och Feeri 70 cm :) <3
 
 

Hoppträning Feeri, 26/6-14

Hoppade några språng på 70 cm :) Feeri hoppade lugnt och avslappnat.


ONSDAG

Idag har jag städat mitt rum och sen kollat på criminal minds. Longerade Feeri på sandbanan idag och det gick riktigt bra. Hon gick i form i skritt och trav och WOW vilka fina halsmuskler min prinsessa har fått! Sen galopperade hon även i båda varven och det syns att hon har fått mer muskler av galoppen vi har tränat ute :) Imorgon taggar vi hoppträning och det ska bli såå jävla roligt! Hoppträningen är det bästa på hela veckan :D Men tyvärr kan vi inte va med nästa vecka då vi är i Skåne :( Så ja, mamma och jag och Elliot åker till Skåne nästa onsdag och kommer hem på måndagen eller tisdagen.
 
Nu på kvällen kollade jag på dokumentären om Lindsay Lohan, den är sjukt bra! Har sett varje avsnitt. Sen åt vi tacos och nu ska jag kolla på Pretty Little Liars! Det bästa med onsdagar är helt klart Lindsay och PLL!
 
Vi hörs imorgon.
 
Finaste <3
 

ÅSIKTSINLÄGG - CAN'T STAND THEM

Det finns en viss typ av människor som jag stör mig så otroligt mycket på. Dem uppför sig på ett speciellt sätt och de tror att de äger precis ALLT. Dem ska alltid ha det si och så och dem ska få göra precis som de vill utan att någon klagar. Det finns dom som alltid har märkeskläder på sig oavsett om det är regnkläder, ridkläder, pyjamas eller vanliga kläder. Dem kan bara umgås med personer som dem anser är på samma "nivå", som alltid är fixade och snygga. Dessa personer ser också ned på dem som de anser är "under" dem själva. Man är på en lägre "nivå" och inte lika cool och då är man inte värd att pratas med.
 
Om man är på den högre och finare "nivån" så skulle man ju aldrig kunna prata eller umgås med någon på lägre "nivå". Då skulle man få sämre rykte och kanske inte ses som lika fina av dem andra på den "nivån". Jag tror att många känner igen det här beteendet och jag ser det FÖR ofta. Jag tycker det är så himla fel att bete sig på det sättet. Man ska inte se ned på andra och inte kunna umgås med dem för att man tror att man är bättre än dem! Om ni hade glömt det så ska jag påminna er, ALLA är lika mycket värda! Ingen är värd mer och ingen är värd mindre.
 
Jag kan nog inte ens förklara med ord hur arg jag blir på det här. Jag tycker att det är så otroligt fel och jag önskar att jag kunde få alla att förstå att det är fel! Uääk, jag kan inte gå in mer på det här ämnet nu för jag blir så upprörd.
                  Såhär känner jag för sånna människor
 

SNABBT

Ligger i sängen och kollar film nu efter duschen och innan dess va jag på gymmet. Brände 400 kalorier! Imorgon blir det pw och sen färga ögonfransarna kl 13 och sen gymma och sen stallet. Kommer mer uppdatering om dagen också! 

Nu ska vi fortsätta att kolla på film :) godnatt ❤️STANDARD NATTBLOGGNING

Idag red jag först barbacka på Feeri på banan i skritt och trav, det gick super bra och var mysigt att rida utan sadel. Jag gör ju inte det så ofta längre. Sen hoppade jag av och satte på en longerlina och tränade att stegra på kommando. Det gick sådär men vi fick till det några gånger. Vi gjorde även några lydnadsövningar. Sen provade jag att få Fargo att stegra sig och det gjorde han, typ. Han älskar verkligen att leka och han fintar en på riktigt. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en häst som tycker det är såå kul att leka och hela hans ögon bara lyser av lycka. Han hoppar från sida till sida och sen drar han iväg i galopp helt lycklig. Det är verkligen kul att se då det gör en så glad. Så det var de vi gjorde idag och jag har inte ännu klurat ut vad jag ska hitta på imorgon med Feeri. Möjligtvis träna galoppfattningar på körslingan.
 
Vi kom hem vid fyra och då duschade jag och sen kollade jag på tv. Åt vid sju och sen kollade jag på criminal minds och vid nio klippte mamma mig och sen fortsatte jag att kolla på criminal minds tills nu. Funderar på att kolla ett till avsnitt innan jag ska sova för jag är inte ett dugg trött.
 
Nu i veckan blir det hoppträning på torsdag, färga ögonfransarna någon dag, sova, ha tråkigt, kolla på criminal minds såklart, rida Feeri och förhoppningsvis dressyrlektion då det var väldigt längesen sen senast.
 
Vad skulle jag göra utan dig? <3 (ursäkta min feta arm) 
 

GALOPP

Idag har jag och Feeri galopperat mycket! Först red jag ett varv på körslingan och gjorde 7 st galoppfattningar. Hon tar galopp direkt från skritt vilket är super bra! Sen en gång innan en backe där vi brukar galoppera så stod hon på stället och galopperade för hon var så taggad och sen lätta jag på tygeln och så var vi uppe för backen, haha. Sen jobbade jag henne i skritt och trav på banan och sen galopperade vi lite på böjt spår också.
 
Imorgon ska vi göra något kul från marken tänkte jag. Kanske rida lite barbacka också. Vi får se vad jag hittar på för skoj :) Nu ska jag kolla på "Criminal minds" och sen sova.
 
 
 
 

MIDSOMMAR

Var i stallet på em och då red jag Feeri först runt körslingan med Fargo som handhäst och sen red jag rundan runt i ALLA gångarter vilket var mysigt. Imorgon ska Feeri få träna lite mer galoppfattningar på körslingan och kanske på banan. Annars kör jag bara skritt och trav på banan. Får se hur Feeri känns. Iaf, när vi kom hem från stallet så åt vi midsommarmat och jordgubbar till efterätt. Sen på kvällen har jag kollat på "Grown ups" och "Grown ups 2". Riktigt roliga filmer alltså!
 
Klart man ska pussas på midsommar <3
 

BÄSTA HOPPTRÄNINGEN EVER!

Vi kom lite sent till stallet idag så jag var lite stressad när jag kom till stallet och sen tog det en stund att hämta hästarna för dem kom inte när jag ropade så jag mötte dem halvvägs i hagen och sen skyndade jag mig att göra iordning Feeri. Jag märkte även att det inte var någon annan i min grupp där så jag blev själv i min grupp idag. Lyxigt! Hann bara skritta/trava fram en kortis men sen hade jag en stund på banan som jag travade fram ordentligt och Feeri var så himla lugn och fokuserad. Niklas tyckte hon såg jättefin ut.
 
Sen travade jag på åttvolten över bommar och Feeri drog inte ens över bommarna. Utan jag kunde trava långsamt mot bommarna och sedan lätta i handen precis innan bommarna och hon höll samma takt. När jag hade travat över bommarna ett par varv så skrittade jag lite med långa tyglar och Feeri var helt lugn. Sen hoppade jag ett kryss med en bom efter åt båda hållen och sen lade han upp ett räcke och ett kryss med ett galoppsprång emellan. Feeri fick till galoppen varenda gång men kom lite tokigt några gånger men hon förstod vad hon behövde rätta till så det gjorde hon.
 
Sen lade han upp räcken på båda hindrena och jag hoppade det åt båda hållen några gånger. Feeri kändes väldigt lugn och avslappnad så det kändes skönt. Sen ställde han upp ett till räcke så det blev en tre kombination med ett galoppsprång mellan varje hinder. Först var Feeri lite tveksam när det kom upp ett till hinder men då fick jag trycka till henne lite med skänklarna så gick det bra. Jag hoppade det några gånger och det gick bättre och bättre för varje gång och i slutet höjde han det sista räcket till 70 cm och det gick superbra!
 
Det var en sån häftig känsla för när jag hade hoppat kombinationen så kunde jag skritta hela andra långsidan på långa tyglar och Feeri var helt cool lugn! På första hoppträningen så kunde man tro att det aldrig skulle hända. Niklas sa också det att det fanns säkert vissa som inte trodde att det skulle gå att få Feeri så här lugn och fin när man tänker tillbaka på första träningen. Men uppenbarligen så gick det! Han sa även att hon lugnt skulle kunna hoppa 1 meter :) Men vi slutade träningen när det gick som bäst och hon var så lugn och fin.
 
Riktigt nöjd med min prinsessa idag. Imorgon tror jag att jag ska rida ut i skogen och bara mysa. Är glad att jag har världens finaste och duktigaste häst <3

Hoppträning Feeri 19/6-14

Idag var Feeri riktigt lugn och fokuserad hela träningen! Så stolt över henne.


THE CLIMB

I can almost see it
that dream I am dreaming
but there's a voice
inside my head saying
you'll never reach it
 
every step I'm taking
every move I make feels
lost with no direction
my faith is shaking
 
but I gotta keep trying
gotta keep my head held high
 
there's always gonna be
another mountain
I'm always gonna wanna
make it move
always gonna be a uphill battle
sometimes I'm gonna have to lose
 
ain't about how
fast I get there
ain't about
what's waiting on the other side
 
it's the climb
 
 

"SECRET"

Jag har en sak som jag så gärna vill berätta för er men jag vet att jag inte kommer att klara det om jag gör det. Det är såå himla irriterande. Det är något jag går igenom just nu och jag måste hålla det för mig själv just nu iaf. Antagligen kommer ni att få veta i slutet av sommaren och det kommer att bli SÅ spännande! Jag hoppas att ni kan hålla ut och glöm inte att hålla tummarna!
 

STALLDAG

Cyklade till stallet strax efter 11 och var där 11.30. La in lite mat i boxarna och vatten. Sen gick jag och hämtade hästarna och släppte in Fargo i hans Box och ställde upp Feeri i gången. Sen ryktade jag henne och sen kom hovslagaren och skodde Feeri och sen Fargo. Medan hovslagaren skodde Fargo så fick Feeri vara i sin Box och då blev hon lite trött...


Men sen gjorde jag iordning Feeri och red. Hon var verkligen super fin och vi avslutade med en liten skrittur. Feeri var så nöjd och fick en dusch efteråt. Känner mig riktigt taggad på hoppträning imorgon! 

Hon fick va extra fin med lindor idag :)

Sen smörjde jag all hennes utrustning också. 

PLANER

Feeri har vilat både igår och idag för att hennes skor är så slitna och håller på att gå sönder så jag har varit tvungen att vänta på hovslagaren. Äntligen kommer han imorgon! Hoppningen i söndags gick super bra och Feeri var pigg och glad :) I slutet hoppade vi 70 cm några gånger och det kändes bra! Idag har jag laddat upp filmen på youtube som är i förra inlägget. Jag gjorde filmen i natt, det tog 2 timmar. Men jag tyckte den blev bra :) Sen har jag städat lite och sen när mamma kom hem så åkte vi till Vingåker och kollade 110- och 120 cm klasser på en tävling. Sen åkte vi direkt till stallet och kollade till hästarna och sen kollade jag Feeris hovar och sen åkte vi hem.
 
Igår red jag Fargo och han gick i form nästan hela tiden i skritt och även en del i traven. Sen bråkade han inte en enda gång heller så han skötte sig super! Det var roligt att rida honom :)
 
Imorgon ska jag cykla till stallet vid 11 då hovslagaren kommer kl 12. Sen när han är färdig med hästarna så ska jag rida Feeri. Tänkte rida henne på banan och rida genom henne ordentligt innan hoppningen på torsdag! Sen om jag får tid över innan mamma kommer så tänkte jag smörja och fixa med utrustningen.
 
Nu ska jag kolla på film eller criminal minds och sen sova.
 
70 cm :)
 

JUMP, JUMP, JUMP


DAGENS RIDPASS, FÖRSLAG?

Nu så, nu har jag landat framför datorskärmen. Idag vaknade jag med en väldigt bra känsla och bra självförtroende. Hur ofta händer det liksom? Aldrig! Haha. Men det var lite kul, det kändes som om jag kunde styra hela världen och bara sprida glädje till alla på hela jorden. Ni vet den känslan? Jag hoppas i alla fall att ni någon gång har känt den känslan då den är UNDERBAR! Tänk om man kunde vakna och känna så varje dag :)
 
Vi åkte till stallet vid ett. Då hämtade jag in Feeri och gjorde iordning henne. Sen red jag på den banan som jag inte brukar rida på. Den är väldigt mjuk och Feeri tycker den är väldigt jobbig att gå på, det är som sand. Men jag tänkte att det skulle vara bra att variera underlag ibland även Feeri inte gillar att gå på den banan. Först skrittade jag fram på fyrkantsspåret åt båda hållen med långa tyglar och Feeri kändes ganska stabil. Hon gillar inte att gå med långa tyglar då hon tappar balansen och känner sig otrygg men vi tränar på det. Det är ju väldigt viktigt att hästarna orkar att balansera sig själva även om dem går med långa tyglar och det är inte Feeri bra på.
 
Sen kortade jag upp tyglarna och red på en stor volt. Fick ned henne i form och ställde henne lite inåt. Sen efter några varv så vände jag genom volten och gjorde likadant åt andra hållet. Meningen med ridpasset idag var att försöka få Feeri att orka hålla formen hela tiden. Sen vände jag genom volten igen och sen kom vi fram i trav. Jag försökte få henne att trava så långsamt som möjligt men hon orkade riktigt på sandbanan och inte heller att trava i form. Men jag travade några varv så långsamt som det gick och försökte få henne att slappna av bara. I högervarvet var hon väldigt motvillig idag men så fort hon sänkte huvudet och slappnade av så saktade jag av och berömde henne. Sen skrittade jag ut en kort sväng så att hon skulle slippa banan lite. Då gick det super att rida med långa tyglar.
 
När vi kom till stallet så tog jag av alla grejerna och borstade av henne och stretchade. Hon fick även en dusch innan hon fick gå ut i hagen igen. Imorgon ska jag hoppa lite. Jag vill träna lite själv på saker som jag vet att jag behöver träna på och det är bra för Feeri att få hoppa en extra gång så hon får motionshoppa lite också. Nu måste jag bara komma på en BRA bana som jag kan hoppa. FÖRSLAG??
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på en film som går på tv och sen ska jag kolla runt lite på utrustning på nätet.

I JUST CAN'T STAND U

Idag blev det rundan runt i skritt för Feeri. Imorgon tänkte jag jobba henne i skritt och trav på banan och på söndag tänkte jag hoppa lite. Skriver bara kort nu då klockan är mycket och jag orkar inte skriva så mycket i mörkret, blir lite jobbigt för ögonen. Men imorgon tänker jag skriva ett ordentlig inlägg så ni får kika in här då :)
 
Alltså vet ni HUR många gånger jag har klickat in på facebook och instagram på min iPhone idag eller? Skojar verkligen inte om jag säger 50 gånger. Så finns det inte ens något nytt att läsa eller någon ny bild. Haha, fattar ni hur kul liv jag har haft idag? Det händer verkligen saker i mitt liv hela tiden och speciellt på min iPhone! (ironi)
 
Natti lovers


Hoppträning 12/6-14

Va inte på topp idag men jag är glad för galoppen i sista kombinationen!


SOMMARLOV!!
SUMMER

Vet ni hur skönt det ska bli med sommarlov i över 2 månader?! Jääävligt skönt! Idag skrittade jag körslingan med mamma och sen red jag på banan. Jobbade henne först i skritt en stund och hon orkade hålla formen hela tiden :) Sen travade jag och det gick också riktigt bra! Sen provade jag att galoppera lite på böjt spår. Det var väldigt svårt men vi fick nog till några språng i båda varven. Sen skrittade jag ut en sväng. Hon var helt svettig när jag kom tillbaka till stallet så jag svampade av henne. Imorgon får jag sommarlov OCH det är hoppträning! Kan det bli bättre eller? :D
 
Så jävla tagg på sommar!

BLANDAT

Lite trött på mänskligheten idag.. Men longerade Feeri på kvällen och myste lite med henne så då blev jag på lite bättre humör. Imorgon ska vi köra gymkhana på hageby och sen slutar vi vid lunch. Sen är det bara avslutningen kvar på torsdag 9-11! Sen är det sommarlov i över två månader, så himla jäkla skönt!!
 
Men nu ska jag sova, blev supertrött helt plötsligt. God natt.
 
Min älskling, mitt allt ♥
 

HELT ÄRLIGT

Jag är så himla arg men mest besviken på vissa människor. Jag tycker liksom att det borde höra till vanligt vett hos alla. Men det verkar ju som att det bara är jag som tänker så. Och jag blir ledsen när folk bara skiter i en som om man inte var värd ett skit. Men visst, jag fattar. Ni är ju tusen gånger bättre än mig på alla sätt och vis. 

Men om världen funkar såhär så kommer inte jag att klara av det. Jag blir sårad alldeles för ofta.

Suck

❤️

Igår red jag Feeri på banan efter Niklas instruktioner och det gick riktigt bra!! Idag red jag några varv på körslingan och galopperade 6 gånger och Feeri tycker ju att det är så himla kul :) hela hon var svettig efteråt så hon fick en dusch innan hon fick på sig flugtäcke och flughuva och sedan ut i stora hagen med massor av gräs.

Nu ska jag sova även fast jag börjar 10 imorgon för jag höll på att somna nyss... Imorgon får vi se vad jag ska göra med Feeri, vet inte ännu :)

Finisen ❤️TRÄNING AV FEERI

Igår red Niklas Feeri. Han red henne på banan och travade väldigt mycket i lugn takt och han försökte få henne lugn hela tiden genom att prata med henne. Han red på volter och han hoppade även ett räcke på 50 cm några gånger. Han ville visa att det går att bromsa henne efter även om man låter henne springa några gånger först i den takten hon vill. Då blir det lättare att få henne lugn innan och efter hindrena sen. Det var kul att se Feeri från marken när någon annan rider henne och få massa bra tips av Niklas. Han sa att han vill rida henne en gång i veckan så vi får se vilken dag det blir den här veckan :)
 
Det är hoppträning på torsdag den här veckan iaf. Samma dag som jag får sommarlov!!! :D
 
Idag släppte vi ut hästarna i en stor sommarhage med massor av bete så där får dem gå ett tag. Feeri verkade nöjd :)
 

Hoppträning, Feeri 6/6-14

Hoppade även en hel bana på slutet med sista räcket i tvåkombinationen på 70-80 cm.


DAGEN

Va i Vingåker en stund på eftermiddagen och kollade på Riks. Väldigt intressant att se många olika travare och deras gångarter. En stund på em så mådde jag jättedåligt också men det gick över sen som tur var. Annars hade jag nog svimmat... Va o stallet vid 5. Fixade Feeri och red fram innan hoppträningen. I början av träningen tyckte jag att det gick jättedåligt och jag skämdes så mycket för att Feeri gick så dåligt. Hon höll på och tölta och slängde med benen och slängde med huvet och höll på med allt möjligt. Men efter ett tag gick det bättre och vi hoppade en tvåkombination ganska många gånger. Första gången rev hon och typ bara sprang igenom, glömde hoppa eller nåt ;) Men efter några gånger gick det riktigt bra och hon tog ett galoppsprång emellan. I slutet hoppade vi en bana och kombinationen med sista räcket på 70-80 cm och då hoppade Feeri riktigt bra!
 
Imorgon ska Niklas få äran att rida Feeri. Det ska bli kul att se henne från marken när hon blir riden då det inte är så lätt annars när det alltid är jag som rider ;) Kanske även kan få lite tips på hur jag kan rida henne ännu bättre. Det ska bli spännande iaf :) Nu ska jag kolla på en film innan det är sovdags!
 
Hon har fin teknik när hon hoppar. Just det här hindret är inte högt men hon hoppar högt iaf ;) Blir ju inga problem när vi kommer upp i högre höjder sen. Inte just över hindret iaf. Det jobbiga är emellan hindrena...
 

FINAST I UNIVERSUM
FETT SEGT

Vi hade matte på fm men vi spelade yatzy och sen kollade jag på musikvideos då jag inte har några rester att jobba med. Nu ska vi redovisa vårat svenska arbete... Hoppas vi får sluta efter det. Den här dagen är sjukt seg! Ska iaf till pappa med Matilda när jag kommer till stan. Sen efter det blir det stallet. Feeri ska få vila men tänkte rykta henne eller gå en liten promenad med henne (bådeoch kanske!). Sen hem och kolla BL finalen! Imorgon är det Hageby och sen på kvällen tänkte jag rida ett riktigt dressyrpass på Feeri, det va ett tag sen. 
MILEY, TÄVLING & HOPPNING

Orkar in skriva långt och utförligt om allt så skriver bara lite kort. Men skulle kunna skriva 3 sidor om bara konserten t.ex..
 
Fredag: Miley's konsert var såå grymt bra! Hon är så ball och vågar verkligen va sig själv. Behöver inte ord för att beskriva hur bra konserten var. Köpte även en tröja med Miley på och städerna hon har konserterna i.
 
Lördag: Åkte hem från Stockholm på fm. Hemma strax innan lunch. Va i stallet på em/kvällen. Red en liten stund på banan och tränade att trava mellan koner med tight avstånd. Det gick bra. Sen duschade jag Feeri så hon skulle bli fin inför tävlingen på söndagen. Åt sen tacos på kvällen när vi kom hem.
 
Söndag: Va i stallet 8.15, bangenomgång 8.30. Tävlingen började 9.30 och mamma och jag var funktionärer 9.30-12. Sen åt jag lite lunch och hjälpte mamma att göra iordning Fargo. Så kollade jag när hon red och jag tyckte det gick jättebra och var väldigt klokt att ha ledare. Fargo är ju som han är och jag tror att det kunde ha blivit farligt annars. Det var bra jobbat mamma! ♥ Sen gjorde jag iordning Feeri och gjorde funktionskontrollen (visa häst vid hand, kontrollera hästens tillstånd). Sen hoppade jag upp och red fram en liten stund väldigt lugnt bara. Det va så varmt så jag ville inte trötta ut henne.
 
Sen var det dags för våran start och jag va vääldigt nervös. Jag orkar inte skriva om alla moment men överlag skötte sig Feeri verkligen bra och hon var väldigt duktig! Vi galopperade t.o.m. och det tyckte Feeri va kul. Det var ju både min och hennes första brukstävling så jag är jättenöjd. Det va en rolig tävlingsform och vi ska definitivt vara med nästa år igen! Så ska vi träna massor innan så tror jag att det kan gå riktigt bra för oss! Kom hem 17.30 och då åt vi från Burger King för vi har inte provat de än. Jag är faktiskt riktigt besviken... Hamburgaren va tråkig och pommesen och drickan va mini små! Dessutom dyrare än McDonald's. Nä, tummen ned blev de för Burger King.
 
Idag spelade vi kubb i folkparken i skolan och sen slutade vi 10.30 så då gick jag och köpte mat och sen åkte jag hem och va hemma till 12. Städade lite och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Har sovit alldeles för lite de senaste dagarna så är skapligt trött... Ikväll ska jag rida Feeri lugnt men jag ska hoppa de tre hindrena som va med på banan igår. Men bara så att hon hoppar dem bra så typ en gång. Sen kanske skritta körslingan eller skritta ut.
 
Förresten så gick hoppträningen bra i torsdags! Hoppade en serie för att försöka få in så mycket galopp som möjligt och Feeri galopperade ganska mycket ändå :)
 

Brukstävling, Feeris debut 1/6