2012

Jaaa, vad ska man säga om 2012? Kan nog inte direkt säga att det har varit ett bra år. I våras flöt väl allt på som vanligt. Jag var stalltjej på Harbacken och allt var "normalt" i mitt liv, så normalt det kunde bli för mig iaf. Den 11 maj FICK jag Feeri! Bästa hästen på hela planeten och min älskling. Nu har jag haft henne i snart 8 månader, underbara månader. Jag har själv ridit in henne och utbildat henne. Håller fortfarande på och utbildar henne men inte så hårt just nu då det är dåligt underlag. Utan henne hade nog inte jag funnits här idag.. <3 Sommaren var helt okej, mycket bättre än förra sommaren då jag var "svårt sjuk". Förra sommaren var värsta sommaren i hela mitt liv men nu släpper vi det.. Skolan började i slutet av augusti och då började jag nian. Ganska tufft att gå i nian med MYCKET plugg osv.
 
I mitten av september så kände jag att jag inte orkade med min egen häst samtidigt som jag var stalltjej + skolan med mycket plugg. Jag orkade tyvärr inte. Så jag beslöt mig för att sluta som stalltjej på Harbacken och då blev vi även tvugna att flytta våra hästar därifrån. (Mamma köpte Fargo i slutet av sommaren). Då flyttade vi våra hästar till ett stall som heter Billstorp och det ligger inte långt ifrån Harbacken eller Strångsjö så vi känner ändå till många ridvägar vilket är bra! Dessutom så förlorade jag min bästavän under denna tiden... Jag var inte mig själv på veckor efter det. Hon betydde allt för mig. Jag blev förkrossad. Bröt ihop. 
 
Efter det fram till idag så har jag dragit mig undan från människor. Jag är hellre ensam än med andra. Idag har jag bara ett fåtal vänner. Umgås nästan aldrig med någon. Jag är så sjukt rädd för att bli så sårad igen så jag fäster mig inte vid någon. De enda personerna jag är fäst vid och träffar dagligen är min familj och mina djur. Dom betyder allt för mig nu <3 Den här terminen i skolan har varit väldigt jobbig för mig. Jag blir ofta ensam och det finns dom i min klass som är elaka mot mig. Det har tagit mycket krafter från mig, men jag kämpar. Vi får se vad som händer när skolan börjar igen.. Tror inte det finns någon som längtade så mycket efter lovet som jag gjorde bara för att komma bort från dessa människorna. 
 
Under en period nu har jag känt mig ensam, väldigt ensam. Inte direkt haft någon att prata med. Men nu är jag van vid det och det gör inget. Istället har jag hittat en annan sida av mig som jag inte visste fanns. Ganska intressant faktiskt. Jag kämpar mer med mig själv och försöker hitta mig själv och tro på mig själv. Jag har även skrivit nyårslöften som jag är väldigt nöjd med och jag ska inte bryta ett enda utav dom. 
 
Så nu sitter jag här, sista dagen på 2012. Året har gått fort och ändå inte direkt hänt något stort. Det har inte varit ett jättedåligt år eller jättebra. Mittemellan bara. Jag är fast besluten om att hålla alla mina nyårslöften och stå upp för mig själv. Jag tänker göra detta året till mitt år! Jag tror på ödet, inte på Gud. 
 
Så välkommen 2013, jag har väntat på dig i 15 år! Jag ska göra mig själv stolt.
 
 
 
Jag känner helt ärligt på mig att 2013 kommer bli ett bra år. Jag ska på Justin Biebers konsert i april. Robbie Williams i juli. Jag slutar nian och börjar gymnasium i höst och förhoppningsvis på Bollerup. Kommer ha en underbar sommar med min häst. Jag fyller sexton i sommar! Det bara MÅSTE bli bra!
 
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

honestly

 

smälter..


show me


all eyes on us

 

kulig rubrik, jag vet! haha, det rimma! eller...?

Kom hem från pappa för någon timme sen.. Vi käkade god mat, öppnade julklappar och kollade 2 filmer! Jag fick 4 st läppglans och ett present kort på h&m på 1000 :-. Nice! Hade väldigt kul hos Jossa också! Har saknat den tjejen ♥ Imorgon ska jag soooova, åka till stallet och sen kolla på "the hobbit" på bio med pappa och hans fru :) På torsdag ska jag träffa Emilia och vi ska gå på stan! :D 
 
Aja, ska lägga mig och läsa nu! Vi hörs..

soffpotatis

Vaknade vid tre idag.. Sen har jag bara suttit i soffan typ. Ska åka till Jossa nu och sova där! Blir nog lika skojj som vanligt :* Ska fortsätta o skriva med T också... Men vi hörs !
 

wish Me luck!

Ska vittna i nyköpingstingsrätt nästa fredag och jag tror verkligen inte att jag kommer överleva. Hej ångest.

true story bro


moviestar

Kollade på 2,5 filmer inatt. Alltid när jag har lov så börjar jag med att vända på dygnet.. Hehe. Erkänner väl att jag är en nattuggla trots allt.... Strax ska jag duscha och sen kolla på scream 2 om tv-tidningen stämmer idag. Sen kolla fler filmer. Inatt har jag bestämt mig för att ha Twinight med mig själv! Har de tre första filmerna på dvd och de två sista kan jag kolla på datan :) Får se om jag lägger mig i morgon bitti ;) 
 
Imorgon sover jag hos Jossa ! ♥

du är den vackraste jag mött


scream & shout


2013

Även om 2013 inte är menat att bli "mitt" år så kommer jag göra det till mitt år. Nyårslöftena ska skrivas och förändringen börjar...NU!

2012-12-26

Snart 2013 hörreni! Hoppas på ett grymt år såklart men ofta jag sagt så och fått ett väldigt dåligt år.. Men självklart önskar jag ett helt ok år.. Varit i stallet idag, handlat & solat. Nu ska jag kolla film och sen kolla mer film tror jag. Hehe, kul.

and I don't know why


För min eller din skull?

Exakt varför bloggar man? Är det för att göra som en dagbok fast man skriver på datorn och andra kan läsa eller för att man vill kunna kolla tillbaka när man är äldre och se vadman har gjort tidigare i sitt liv eller är det bara för att andra ska läsa? Ärligt så vet jag inte själv varför jag började att blogga..
 
Har funderat ett tag på att sluta blogga. Tycker inte jag har så många saker att skriva eller intressanta för den delen heller. Tror att jag hellre vill skriva en typ av dagbok som är mer detaljerad och så. Skriver ju långt ifrån allt på min blogg för jag inte vill ha mitt liv helt officiellt. Då kan jag skriva precis vad jag tycker och tänker. Helt fritt att skriva namn utan att såra någon. Det ska jag verkligen göra, alltså en typ av dagbok. Jag trivs ändå med att skriva och jag tycker det är kul men kan ju aldrig skriva här på bloggen precis allt jag tycker och tänker och det skulle såra människor och det jag vill mest av allt är att INTE såra någon. 
 
Så därför skriver jag nu OFFICIELLT att jag lägger mindre tid här och mer tid privat om ni förstår vad jag menar. Kikar självklart in här lite då och då för att uppdatera så ni blir tyvärr inte av med mig i första hand ;) sorry... 
 
Nu ska jag gå till min säng och kolla på film. Imorgon får vi se vad som händer, ska iaf rida runt sjön med pållen min. Btw så kom jag på en sak förut när jag städade mitt rum...IGEN..det kommer bli jobbigt för mig när jag flyttar hemifrån att bo med mig själv för jag är så sjukt pedantisk! Nästan, men bara nästan så jag blir galen på mig själv..-.- Men nu är mitt rum i PERFEKT skick och inte en enda dammtuss eller en bok som står snett.. ;) 
 
Hehe, godnatt allihopa och jag hoppas ni vilar upp er ordentligt på jullovet nu!

i bilen på väg hem
skåneSanta paws

Kollar på en mysig julfilm med syster min.
in the car

är ca 3,5 timmar kvar tills vi är framme. vi har ridit våra pållar idag och det var jättemysigt! vaknade för en stund sen och nu börjar det bli mörkt och tråkigt... kanske ska ta och läsa lite..

så här fint var vädret förutpressat schema

Äntligen klar med alla tusen saker jag skulle göra innan vi åker till skåne imorgon vid lunch, nästan, jag har inte packat än... Men det fixar jag imorgon! Vi ska åka till stallet kl 9 för att rida innan vi åker, var ett tag sedan vi red. Kommer hem på tisdag så blir lite tråkigt här några dagar.. Men klockan ringer 8 imorgon så känner att jag ska gå mot sängen. Bloggar nog från mobilen imorgon. Men god jul & gott nytt år på er!! ♥
 
Bara för att min prinsessa är så grymt bäst och jag älskar henne till månen och tillbaka och ännu mer ♥

did you get it?


wish you were here

Gjorde sällskap med min syster på stan i 1,5 timmar strax efter lunch och efter det så gick jag hem och läste igenom fysiken och somnade så jag sov i 3 timmar, oops. Har varit en sväng i stallet, packat väskan till imorgon, pluggat ännu mer fysik och nu ska jag gå igenom det en sista gång innan jag går och tar bort mitt smink. Ska läsa lite i "ljudet av ditt hjärta" innan jag sover också. Räknat ihop mina poäng från mina betyg också, jag har 170 poäng just nu. Kollat på gymnasium hemsidor på dom jag funderat på och nu vet jag vad jag ska söka! Bollerup hästgymnasium olika program i första, andra och tredjeval. Sedan Vreta, hästinriktning och till sist sam på duve. Hoppas självklart på Bollerup!! Skulle bli totalt överlycklig om jag kom in där!
 
Jag hoppas, hoppas... Nu ska jag göra andra saker så vi hörs imorgon om jag har tid över. Ska handla ALLA mina julklappar imorgon, som vanligt gör jag allt i sista stund vilket är typiskt mig. Såklart.

By: Nellie Berntsson

Tycker det är vår plikt som ”större bloggare” att skriva ang ”händelsen” i Gbg igår.

Satt nästan hela kvällen igår på nätet & läste om vad som hänt, kolla TV 4 nyheterna & SVT. Åh det jag kan säga är att det är tragskt & skrämmande. Jag har full förståelse att tjejerna som blivit uthängda är ledsna, lika stor förståelse för tjejen som nu typ bor på hemlig ort?

Jag kan verkligen se hur ”tuffa” folk är på nätet. Kolla bara mina insta bilder. Det är tjej bråk på varannan bild. Om vad? Jo…vem som kommentera först typ. Man kallar varann för fruktansvärda saker, hotar varann eller bara sprider hat. Folk lägger sig i & det blir större & större. För att ”nån” kommentera first?

Eller det blir kaos för att jag fick en bild skickad till mig från min kompis Kayla, där hon klippt bort det mesta av sig själv (mindre bra bild). Jag lägger ut den & taggar min bästis. Vissa goes maniac för att Kayla knappt syns på bilden & att jag är Ego. Vi tänker inte längre än näsan räcker. Tänkte NÅN ens tanken på att min kompis kanske inte ens ville vara me på bilden av nån anledning? Ne….bättre att kasta skit, pang här får du. Det är så lätt att ara tuff bakom sin data med hundratals mil mellan varann. Men tänkt till efter händelsen i Gbg. Vips är du inte anonym & folk reagerar, fast såklart på fel sätt.

Varför har visa sånt behov av att bråka? Fattar inte det? Bråka är det värsta jag vet. Jag svarar upp om NÅN hoppar på mig med drygheter, det anser jag har rätten till. Men att börja bråka om ex vem som kommentera först? Om du/ni nu tycker det är så fjantigt av den som komentera first…låt den liksom. Ni vet inget om just den personen, right.

Fick ett PM av en tjej som skulle be om förlåtelse till en tjej i klassen pga hon & massa andra kaxxat mot henne. Hon såg annorlunda ut & va inte som alla andra. Pga min blogg ville hon nu tänka om. Jag tyckte hon skulle hälsa 2 gånger på just den tjejen idag. Fråga om on ville hänga eller bara kanske sätta sig vid hennes bord? Det skulle hon…..

Tycker seriöst att alla borde tänka om lite. Varför bråka? Folk mister sina familjer i cancer & olyckor. Barn svälter & flyktingar kommer till Sverige utan nån mat eller boende. Seriöst…vi måste tänka till. Förjänade just den tjejen du just skrattade åt det? Killen du hånade, förtjänade han det? Tjejen som alltid sitter ensam i matsalen, är det hennes egna fel?

Jag vet att jag e inte gud. Men jag kan med storleken på min blogg göra skillnad.

Jag tänker iallafall göra minst 2 bra saker mot 2 olika personer varje dag, med start imon (idag). Sen hoppas jag att dom 2 personerna gör det åt varsinna 2 till, allstå 4 st. Alla kan göra skillnad. Tänk om tjejen som va lite annorlunda, ful eller allmänt konstig inte kom till skolan efter jullovet ? Nåt hade hänt henne eller whatever. Visst hade du saknat den dära konstiga tjejen då. Jag hade det. Men jag hade iallafall vetat att HON va en av mina 2……

All boys & girls…detta kan vara ett av mina viktigaste inlägg. Sprid på era bloggar & börja med era 2 IDAG!


Onsdag, 19 December

Slutade 10.05 idag istället för 13.50, soft. Ska plugga till fysik provet vi har imorgon och även gå på stan och köpa en julklapp då vi ska ge varandra julklappar imorgon i skolan, klassen alltså. Även dra en sväng till stallet förstås. Imorgon ska mamma och jag handla julklappar. Stan har öppet till 21 då så vi tyckte det passa bra då. På fredag har vi volleyboll turnering i skolan hela dagen och efter det så ska massa saker fixas hemma och packa och sådär för på lördag åker vi till skåne och firar jul med mormor och morfar och kommer sedan hem på tisdag igen. Väldigt snart är det jullov! Imorgon är sista dagen med riktiga lektioner och jag hoppas provet kommer att gå bra. 
 
Nu ska jag plugga och ta det lugnt så vi hörs ♥

in love with this boy <3


my love


feelings


crying, again.


2012-12-17

Idag ska jag plugga fysik. Och läsa... Ehh, ja.. Har matte just nu och jag fattar inte ett skit och vi har vikarie så kan typ inte be om hjälp heller. Det suger. Snart har vi so, Nice och sen är det äntligen lunch och maten borde gå att äta idag vilket är trevligt! Halkade typ tusen gånger på väg till skolan idag, inte kul. Hann precis i tid så bäst man är. Slutar tre idag :( trött. Hejdå

mys

Ska kolla på Grinchen med mami nu ♥

lite halvrostig

Jobbigt det är när man inte sover ordentligt.. Blir jättetrött verkligen. Aja, nu ska jag äta lite och sen ska vi till stallet och se om det går att rida idag om inte min prinsessa får styltor. Hon har ju inte snösulor än som Fargo har men förhoppningsvis så kommer hovslagaren nu i veckan och fixar. Sen ska jag städa mitt rum och råplugga fysik. MÅSTE få bra resultat på provet, speciellt nu sista provet innan lovet så nu satsar jag! 

quote


+++


i min värld

Jag vill hellre ha min familj nära och tryggt än att ha "vänner". Efter alla gånger jag har blivit sviken av människor som betydde mer än något annat så tycker inte jag att det finns så kallade vänner. Jag har i alla fall aldrig upplevt det. Jag har blivit så sårad av "vänner" som har lämnat mig så numera släpper jag ALDRIG in någon för nära hjärtat. Jag vill inte bli sviken igen för den smärtan är hemsk. Jag klarar inte det. Därför väljer jag hellre att vara ensam än att bli sårad, det är värre. Mina riktiga vänner är min familj och mina djur, dom älskar jag mer än mig själv. T.ex om någon skulle ta ifrån mig min häst Feeri eller att det hände henne något så skulle jag bli förkrossad. Antagligen inte lämna sängen på några månader minst. Försvinna in i en helt annan värld. 
 
Just nu jobbar jag på att trivas med mig själv och ta väl hand om mina djur och min familj. Då jag tycker dom är viktigare än att ha "vänner". Jag går till skolan på dagarna för att lära mig saker och få bra betyg så jag kan söka gymnasium. Jag går inte till skolan för att vara med vänner eftersom i min värld finns det inte något som heter så. Om folk inte gillar mig eller tycker jag är konstig eller så så bryr jag mig faktiskt inte. Fast jag tycker inte att man ska dömma mig om man inte känner mig. 
 
Om någon drygar med mig eller retar upp mig så antingen svarar jag för att "avsluta" det eller så går jag bara där ifrån. Vill inte hamna i trubbel. Även om jag blir arg så låter jag bli att göra något dumt, jag går därifrån och lugnar ner mig, ensam. Detta är min värld. Jag lever hellre ensam än att släppa in någon i mitt liv som kommer att såra mig någon gång. Men, jag pratar med människor och sådär, mina kompisar. Och ja det finns en skillnad på kompisar och vänner. Jag har kompisar men inga vänner. Den får ni allt fundera på.. 
 
När det kommer en person som bryr som om mig, kontaktar mig först och tar väl hand om mig så kanske jag släpper in den personen. Men bara om jag känner för att jag vill det. Om personen och jag litar på varandra till 110% och tar hand om varandra rättvist så får vi se vad som händer. Jag tänker inte låta mig bli sviken en gång till. 

fuck love


I JUST DON'T KNOW ANYMORE

Mitt hår ser ut som en katastrof idag, kul, nej. Ska ju gå på stan med mami... Varit uppe sen 8 imorse och sovit piss dåligt, ännu roligare! Vädret är grått och tråkigt. Jesus, det är nog min dag idag! not. Känner för att slänga min telefon, vad ska jag ha den till liksom?? Den håller mig bara kvar med dåliga saker. Åhhhh

lovely weekend <3

Igår gjorde jag klart buddhismen, indien-usa & första världkriget, känns awesome! I helgen ska jag börja plugga till fysikprov jag har på torsdag. Annars ska jag ta det lugnt för det mesta. Imorgon ska mamma och jag gå på stan och köpa julklappar. Baka lussekatter, rida och plugga lite då. Skön helg. Ikväll ska vi äta fläskfilé och potatisgratäng, mums! 

I rather be alone for the rest of my life then be with youställ dig upp

vad är det med dig? du måste resa dig och se var denna vägen leder

jdvogbsuspnfaaabsjz

argare än självaste helvetet

jullov? ja tack

Gaaaash, är så trött.. Slutade skolan 12.20 idag och imorgon börjar vi 8.45 med att kolla lucia, soft. Ska sova en stund nu och sen göra klart religionen. Ska hinna rida min häst också. Längtar till helg och jullov!!!!

12-12-12


2012-12-10

Har skrivit totalt sju sidor idag i pluggväg, nöjd. Ska nu äta lita glass och kolla tv, sängen väntar efter det! Taggar skola 8-15 imorgon och sedan plugga resten av dagen... Har så förbannat mycket plugg just nu :(

varför gör du det med honom?

 

Seg måndag och ännu segare Maja..

Idag är jag sjukt seg, trött i huvet typ.. Men fan nu måste jag skärpa mig och plugga klart!! Längtar till helg, åhhh.
 
Min älskling <3
 
 

sunday

Söndag idag då, har hemstudiedag imorgon vilket betyder att jag är ledig från skolan. Har ganska mycket jag måste göra i skolarbete väg, men det gör jag imorgon för jag bestämde att helgen skulle bli ledig och att jag kan göra vad jag vill. Tog sovmorgon idag och gick upp vid tolv. Duschade och har ätit frukost nyss. Kollar på scooby doo på tv. Om en stund så ska jag och mamma åka till stallet. Ska rida en sväng i djup snö :) Red i en och en halvtimme igår, barbacka vilket var jättemysigt men väldigt kallt om benen sista vägen. Tänker rida barbacka idag också för det är så mysigt! Efter stallet åker vi till öb en sväng för att köpa bl.a spån så jag kan städa hos mina kaniner idag och sen ska jag även städa mitt rum. Sola ska jag göra idag också, gud så skönt! Efter allt jag ska göra idag så är jag ledig, typ ikväll då ;) 
 
Åhhh vad snygg Zac Efron är! Nej men nu vill jag kolla klart på filmen och sen göra mig i ordning! Puss

before I die


2011


uj uj uj...

Många som kikar in här idag! Trevligt, trevligt :) Hoppas ni gillar det btw. Ikväll blir det tacos mys med mamma och syster ♥ Imorgon är det sovmorgon!! 
 
Bild från idag, snygg, jo tack jag vet.


tja tja bloggen

Tjenare, sitter i datasalen i skolan och är klar med mitt arbete så jag valde att chilla lite ;) Vi fick välja mellan att chilla eller softa.. Heh. Idag ska jag plugga (som vanligt), tvinga mamma att vi ska äta tacos och rida en sväng ikväll. Jättemysigt att skritta barbacka i snön ♥ I helgen ska jag plugga minst 5 timmar, läsa världens bästa böcker, rida och mysa hemma i soffan! Ni får ha en så bra helg, ha kul och berätta för era vänner att dom betyder massa! Bara lev livet :D yolo.. ;) haha
 

orkar inte

godnatt

ljudet av ditt hjärta


They say bad things happens for a reason

 

second december