THE VAMPIRE DIARIES
+


HEJ

Sitter på tåget på väg hem nu. Vet att jag inte skrivit ordentligt på hela veckan, sorry! Har varit mycket saker hela tiden och långa dagar så varit super trött. Idag ska vi lämna strö i nya stallet. Packa eller röra på hästarna i stallet och sen ska jag få en välförtjänt kebabtallrik till kvällsmat!! Imorgon ska vi flytta de mesta av alla sakerna i stallet till nya stallet. På söndag flyttar vi hästarna. Sen ska vi ju packa upp alla sakerna och fixa iordning. Hästarna ska gå in direkt på nätterna och vi har insläppet på måndagarna. Så mycket nytt och mycket saker att göra den här veckan. Ska även till nya Biltema idag! 

Hoppningen idag gick väldigt bra. Mamba var lite seg men när hon väl fick upp farten så var det svårt att bromsa! ;) hoppade som högst 60 cm som var en oxer. Den låg på en linje efter två hinder som var studs. Dressyren i måndags gick jättebra. Feeri var så duktig heeeela  dagen, stor eloge till henne!! Efter passet var hon så svettig så man kunde vrida ur schabraket .. Haha. Igår red vi barock ridningen. Det var as roligt! Man red i westernsadel och med en hand, skitkul var det. Så hela veckan har varit grym! 

Är sjukt trött efter alla aktiviteter. Ska försöka hinna sova mycket i helgen! Puss

GODNATT
FEERI

Sitter i bilen på väg till skolan. Feeri är så fin och gick in i transporten direkt och står lugnt och snällt! Duktiga prinsessa :') ❤️

CHECKLIST'S

Igår skrev jag en checklist för idag och en för imorgon. Idag ska jag t ex packa hö, smörja, plocka fram saker osv. I stallet inför imorgon alltså. Då jag ska ta med Feeri till skolan. Vi lastar kl 7 imorn.   Feeri ska ha sitt hjärtträns, rosa lindor & rosa schabrak. Hon kommer vara såå söt! 

Just nu är vi på väg till Skogslotten i Norrköping för att kolla på Tyra Sjöstedt när hon hoppar! 

För några dagar sen så tömkörde jag Feeri på ett fält och hon gick så himla fint i form och ställde sig. Har nog aldrig sett henne så fin förut! I förrgår red jag ut henne själv och det gick bra. Igår red mamma och jag tillsammans en liten sväng. Idag ska jag tömköra Fargo och mamma ska gå med med Feeri. Jag håller på att tömköra Fargo mycket just nu för att det är bra arbete för honom. Plus att han bråkar och har inte riktigt fått till det än men det blir bättre och bättre ! 

Denna vecka har vi hästvecka! Sjukt kul ju. Imorn tar jag med Feeri och rider dressyr. Köra på Skogslotten på tisdag sen är det Strömsholm och Linköping och på fredag är det hoppning på Hageby!! TAGGAD på veckan alltså!
HURT
IOS 7

Uppdaterat min telefon idag! Fett coolt ;) nu ska jag sova för jag är otroligt trött och har ont i huvet o fryser :( godnatt. GLAD

Idag har vi varit på Skogslotten och tömkört och kört, det var kul! Nu sitter jag på tåget hem. På måndag ska jag ta med mig Feeri till Hageby (där vi är med skolan) och rida dressyr på henne!! Är så taggad och glad ! :D 

Bästa låten
LOLLY


****
FUCK OFF
MANTORP

Nu sitter jag på stationen och väntar på mitt tåg som kommer om 45 minuter... Inte det roligaste man kan göra på en lördagskväll. Mässan idag var rolig. Kollade bl a på kallblodsgalopp, dressyruppvisningar, westernridning, tillsalu hoppning och hoppclinic med Helena Lundbäck. Köpte ett svart schabrak med guldkant för 50 kr till Feeri och 1,2 liter blandat hästgodis till våra pållar :) när jag kommer hem så ska jag äta och sen ska vi till stallet och pussa på hästarna! Sen blir det mys hemma med film. 

GODNATT
MY EVERYTHING

I <3 MY BED = TRUE

På lördag är det skola hela dagen. Vi ska till Mantorp på hästmässa 9-18.30. Kul att hela lördagen försvinner liksom..... + att jag kommer nog inte hem förren 21 för tågen -.-
 

HORSES

Slutade tidigt och var hemma vid ett idag. Red hästarna lite barbacka med grimma och grimskaft och det gick bra. Feeri sparkade lite bakut men annars var hon snäll ! Nu ska jag kolla film eller CSI eller något och sen sova, sjukt trött .. Godnatt

I JUST WANTED YOU TO LET ME IN
UPDATE

Hej och jag ber om ursäkt för mycket bildinlägg den senaste tiden. Har inte hunnit/velat skriva. Men nu tänkte jag ge er en update på de olika fronterna i mitt liv!
 
På häst fronten så är det bra. Båda hästarna mår bra. De vilade lite mer än vanligt förra veckan men det skadar ju inte! Idag skrittade vi till banan och skrittade lite på banan. Jag jobbade Feeri på volterna och att forma henne runt skänklarna. Det gick faktiskt riktigt bra på slutet och gick även bra i höger varv som är vårat svaga varv! Ska försöka att sätta igång henne mer och rida oftare och mer effektivt. Beroende på hur mycket jag orkar och hinner också.
 
I skolan går det bra och allt flyter på riktigt bra! Får min dator nästa vecka! Haft 2 läxor hittills (inte alls jobbiga). Alla i klassen är riktigt schyssta och alla kommer bra överens tycker jag. Det går även bra med tågresorna och så. Vecka 39 har vi special vecka vilket betyder bara häst!! Mån - dressyr, Hageby (kanske tar med Feeri!!!!!), tis- körning, Skogslotten, ons - Strömsholm, Tors - Linköping, prova på olika grenar, fre - hoppträning på Hageby. Snacka bra vecka där!!!!
 
I onsdags så red jag Hamlet på dressyrpass för Sissi. Han är en övervuxen connemara, skimmel, superfin & trevlig! Sissi sa att vi passade tillsammans :') Vi jobbade mycket på sits och att följa med hästen i rörelserna. Det var ett jättejobbigt pass som jag har haft träningvärk efter i flera dagar haha. Imorgon ska min grupp (vi är indelade i två grupper) tömköra tror jag och nästa vecka ska vi till Skogslotten och köra. 
 
Jag håller på att jobba med min viktnedgång. Det är svårt men jag kämpar på. Mitt mål är 70 kg. Jag har gett mig själv tiden fram till Jul. 2014 SKA jag vara smal och resten av mitt liv för den delen också! ;) 
 
Är det något annat ni vill veta eller så? Kommentera isf! 
 
Hamlet får stå för bilderna! ♥
DSC_0119DSC_0031

WHEN YOU'RE HURT

70 KG


[_]


I WILL ALWAYS REMEMBER US


HUR GÖR MAN?

Hur gör man om man vill bli känd sångerska och turnera i hela världen?? Jag vill det. Det är min dröm. Men hur gör man om man vill sjunga för såhär många människor?


•••


TWERK

 

I WANNA BE SOMEBODY

Mest besviken på mig själv men även på andra också. Jag vill så mycket saker men just nu känns det som det aldrig kommer att hända. Vad ska man då leva för tråkigt liv? Det enda jag behöver är ett litet bevis på att det kan hända..

Hästarna springer lösaGONNA BE AWESOME


LONGERING

Igår var mamma och jag på Hööks i Norrköping för att vi skulle köpa en sadelgjord till Fargo för hans är för lång. Vi köpte även en jättesnygg väst till mig och longeringsgjord och inspänningstyglar. Så idag longerade jag båda hästarna och de fick även galoppera löst på banan. Nu ska jag träna på 20 engelska glosor som är tills på tisdag!