Det här snurrar i mitt huvud...

Jag hade tänkt att det här skulle bli ett väldigt ärligt inlägg med tankar som jag har och som jag tänkte dela med mig lite av. Jag är en människa som tänker väldigt mycket, grubblar och analyserar saker om och om igen. Jag har lite svårt att släppa saker och ting, dock har jag blivit bättre på det. Det som jag har svårt att släppa nu är bara saker som jag verkligen bryr mig om. 
 
Jag tänker mycket på det förflutna. Saker som har hänt, hur jag har mått, känslor som jag har haft mm. Tyvärr har jag blivit ganska mycket dåligt behandlad vilket även är det mesta jag minns. Jag kommer ihåg hur människor fick mig att känna och att det gick så långt att jag mådde otroligt dåligt och behövde hjälp. Det var ingen rolig period i mitt liv och det slutade med att jag inte kände någonting. Jag var 14 år gammal och då vet man inte riktigt vem man själv är. Allt som hände runtomkring fick mig att bli väldigt osäker på mig själv och jag tappade allt självförtroende. 
 
Nu har det gått några år och jag mår mycket bättre men jag känner mig fortfarande inte riktigt så stark som jag vet att jag kan vara. Det har verkligen varit en bergochdalbana och jag är väldigt osäker på mig själv och jag har inte så mycket självförtroende som jag önskar att jag hade haft. Jag vill mycket saker men jag sätter ofta stopp för mig själv. Jag känner mig ofta svag för att jag har blivit trampad på så många gånger. Det tar tid att resa sig, jag är på väg upp men är inte riktigt där än. Jag bearbetar fortfarande vissa saker som gör ont. 
 
Jag försöker förändra mig till det bättre. Det känns som att det har hänt för många gånger att viktiga människor för mig har valt att lämna min sida och jag vet inte riktigt vad det beror på. Det är något jag funderar på mycket och försöker hitta orsaken bakom det. Det sårar mycket och får mig att tvivla på mig själv. Alla har ju brister men mina kanske är lite större än andras? 
 
2011

Börjar bli sliten

Tänkte skriva ett längre inlägg men jag orkar inte idag. Känns bättre att försöka sova då det inte har gått så bra de 3 senaste nätterna. Har inte kunnat sova förrän det blivit ljust ute runt 4 på morgonen... Blev avkastad idag så har skrapsår på ena armen och axeln och ont där och i höften för den fick sig en hård smäll.. Hoppas inte det blir värre bara för då kan det bli problem. Får se vilken tid man somnar idag då..
 
 

4:15


-

I helgen har jag tänkt prova att rida Feeri och se hur det går, hon har ju vilat några veckor nu. Jag har longerat henne lite och jag tycker hon ser bättre ut. I helgen ska jag även tömköra 2 ponnisar. Imorgon ska jag hjälpa till på ponnyridning då jag ändå inte har något bättre för mig. Sen from nästa vecka ska jag ta hand om 3 hästar i en vecka utöver våra och Fargo ska på återbesök på Strömsholm också nästa vecka. Han har även fått en sjukdom som heter cushings för er som vill googla. Jag tycker det är så konstigt för varenda gång jag skadar mig så är det alltid på den vänstra halvan av min kropp. Alla ärr sitter på den sidan. Gör aldrig illa mig på höger sida vilket är konstigt tycker jag. Som för några dagar sen råkade jag bli sparkad på smalbenet, på vänster ben såklart. Så har jag fått lite ont i min armbåge som jag gjorde illa och fick sy för 4 år sedan, (vänster såklart). Tycker det där är så konstigt.
 
Haft en lite tung dag idag. Det suger verkligen när man måste gå skilda vägar från någon man verkligen tycker om...
 
 

KÄNSLAN EFTER STUDENTEN...

Jag är verkligen inte bra på att blogga längre. Fast det är nästan ingen som läser iaf så det gör inte så mycket haha. Min hjärna har gått på högvarv i 2,5 vecka nu så vet inte om det här inlägget kommer att bli så mycket bättre. Det har ju varit studentvecka, student och sen har jag varit i London, kom hem sent igår kväll. Studentveckan var i vilket fall såå rolig och det var nog den bästa veckan i mitt liv som jag verkligen vill göra om. Helt underbart var det. Studentdagen var en konstig dag, man var glad, förväntansfull, trött och ledsen. Men det gick ju bra tillslut och det var väldigt kul på kvällen när vi gick ut. Det blev inte mycket sömn under den veckan... 
 
Sen var jag och Matilda i London mån-ons. Det var lite läskigt att flyga då jag inte brukar göra det men det gick bra. När vi väl va där så va det kul! Vi kollade på Big Ben, gick i Hyde Park, kollade på Mamma Mia musikal och shoppade såklart. Jag handlade på Victoria's secret för 2300 kr... Sen köpte jag lite från några andra affärer också. Jag är ju verkligen inte någon shopping-människa men ibland får man väl lyxa till det lite och jag är väldigt nöjd med mina köp! Dock vet jag inte när jag ska använda de nya kläderna eftersom jag inte går i skolan längre... Sjukt konstigt. Känns faktiskt tråkigt att inte ha en klass och skolrutiner längre. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv just nu. Har inte direkt några framtidsplaner eller rutiner vilket jag vill ha. Allting känns bara väldigt konstigt och jag känner mig lite vilse. Förhoppningsvis är det fler studenter som känner så. Men idag har jag iaf provjobbat och ska göra det största delen av dagen imorgon också. Sen ska det bli så skönt med helg och va helt ledig så jag kan börja smälta saker och ting, allt har bara gått så fort senaste tiden. 
 
Känner mig inte super glad just nu då båda hästarna är dåliga för tillfället. Feeri är tyvärr ofräsch höger fram av okänd anledning så hon vilar. Fargo har opererat ögat så det är förhoppningsvis bättre men idag fick han diagnos på en annan sjukdom, cushings. Som han måste äta medicin för resten av sitt liv tillsammans med ögonmedicinen antagligen så det känns inte kul... Jag tycker synd om Fargo som får så mycket skit. Vet inte heller om Feeri kommer bli helt bra igen så hoppet är inte på topp. 
 
Men man är ju van att livet inte går så bra så det finns inte så mycket att göra för tillfället. Allt är väldigt oklart. Nåt jag vet är iaf att jag tänker kolla på en film nu och sen sova :-)
 
Finaste vännerna som jag saknar så mycket efter bara en vecka ifrån varandra ♥♥♥

-